fbpx

3.) ÖKO – tölthető ÉDEN Teknős puffok Aquaclean® videóval

3.) ÖKO – tölthető ÉDEN Teknős puffok Aquaclean® videóval

8.200 Ft

A színes szavak hivatkozási gombok, kattinthat rájuk, még több infót olvashat alattuk.

Minden korosztálynak ülőkének, vagy zsámolynak.  Ha nincs készleten, akkor rendelésre készülő termék.  A rendelések beérkezése sorrendjében készül, és indul.  2-21 napon belül Önnél lehet. Ha ajándéknak szánja, ezt kérjük vegye figyelembe.

Bővebb ismertetőhöz és videókhoz görgessen lefelé. Használja már ezt a termékünket? Véleményt írhat róla.

Gazdaságos – akár ingyenes vagy félpénzes megoldások ÖKO  tölthető változatban érhető el

Én megvarrom, Ön kitölti, így félpénzből megszerzi.

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

Gazdaságos –  ingyenes vagy félpénzes megoldású ÖKO  tölthető változatban érhető el

Én megvarrom, Ön kitölti,  így félpénzből megszerzi.

Leírom, hogyan töltheti ki egyszerűen, olcsón, akár nulla forint ráfordítással. – megismeréséhez görgessen lefelé!

Előfordult már Önnel, hogy kevesebb ülőhely volt, mint amennyi vendég? Akkor mutatok egy nagyon hasznos praktikus puffot. Elsősorban gyermekekre gondolunk, főleg téli időszakban, amikor többnyire a lakásban kell lenniük. Akkor a leghasznosabb, nem a padlóra ülnek játék vagy éppen tv nézés közben. Emellett számos módon használható. Fiatal felnőttek gyakran éjjeli szekrény helyett is puffokat használnak ágyuk mellett, mert a tetejére tudnak pakolni. Éjjel –  tároló nappal – ülőke. 2 funkció egy eszközzel.

A puffokat nagyon régóta ismerik az emberek. kis helyen elférő ülőalkalmatosságok. Hagyományos értelemben nem biztos hogy a gyerkőcök kedvenc eszköze, ezért anno kitaláltuk, mi lenne az a praktikus darab a  család számára, ami mindenki kedvence lehet.

Hogyan? Ha figura formát adtunk neki, így a sima kerek puffok mellett 3 féle figura formában is készülnek: teknős(komoly) katica (klasszikus) és leveli béka (bohókás vidám) szövetét tekintve is alkalmazkodtunk a kihíváshoz.  Éppen ezért esett a választásunk a LUXUS Aquaclean®  szövetre

Luxus Aquaclean®  szövetből- Sorolhatnám hosszan a tulajdonságait, de inkább megmutatom.

Az itt található kisfilmek  tökéletesen bemutatják az anyag tisztíthatóságát, a mindennapi élet szennyeződéseihez alkalmazkodva.

Most pár pillanat amíg megnézi, de ez az idő megtérül amikor Aquaclean® anyagból lesz bútora, akár autó ülés huzata  vagy a mi termékeinkből bármi, ami Aquaclean® anyagból készült.

 

Gyakorlott szülőként tudom, hogy esti mese olvasása után, amikor picurkánk épphogy elaludt, kiosonna a szülő, de az ágy széle biztosan roppan egyet, amikor felkelünk róla.. itt a megoldás.. erről a puffról hang nélkül tud távozni a minimanó szobájából ?

Használhatják ülőkének, vagy lábzsámolyként, éjjeli szekrény helyett tárolónak tetejére rakhatják a telefont, zsebkendőt, távirányítót, bármit, ami jó ha a közelben van..

Képzelje el Ezt a puffot például egy fotel elé rakva lábzsámolyként Igazi  magánkuckót alakíthatunk ki olvasáshoz.

Dohányzóasztal köré, szuper vidám hangulatúvá alakíthatjuk lakásunkat!

ÖKO termékekről bővebben IDE szóra kattintva olvashat

Leírjuk, hogyan töltheti ki egyszerűen, olcsón, akár nulla forint ráfordítással.

Miért ÖKO? Mert nem kell külön pénzt költenie néhány töltés típushoz, újrahasznosítás a megoldás:

A puff huzatát egyszerűen, és többféle megoldással ki lehet tölteni.

Otthon az alábbiakat ajánlom, mindegyik megoldás olcsó és egyszerű:

ÖKO 1. Gyűjtsön össze szórólapokat vagy újságokat, lapjaiból egyesével gyúrjon papírgalacsinokat, (mint a táskákban van, amikor megvásároljuk). A puffot hanyatt fektetjük és a cipzáros felénél betöltjük, csigavonalban haladva soronként. (ha gyermekét/eit is bevonja a munkába, akkor egy nagyon hangulatos családi napot tud varázsolni, csupa móka kacagás..mire elkészül a puff.
Ha végzett, becipzározza, használja kis ideig, addig igazodik, préselődik benne, majd ha igényli a puff akkor újra kicipzározhatja, és újabb sorokat rakhat bele, amíg el nem éri, az Ön  számára megfelelő keménységet, végleges formát!

ÖKO 2. Puha kinőtt ruhákat kisebb darabokra vágva, szintén körbe-körbe pakolgatva teletölti. Ez súlyra nehezebb lesz mint a papírgalacsinos, de a célnak megfelel!
Ráadásul ingyen vannak ezek a töltőanyagok is!

3Tönkölypelyvával is töltheti.

4.Polisztirol gyönggyel töltve  laza szerkezetű lesz (ezt a módot a jógához javasoljuk.)

5.)  kitöltheti bármivel, az ész szerűség határain belül amiről úgy gondolja, hogy megfelelő lehet ilyen célra. Fantáziájának nem szabok gátat.

Kivétel a szilárdra kötő térkitöltők?

Maximálisan kitölthető méretei: teljes átmérője végződéseivel együtt: 55 cm, ülőfelület átmérője: 45 cm, magassága: 26-28 cm keményre töltött állapotában: /papírgalacsin, használt ruha verziókkal/

Még több teknős ízelítőül:

teljesség igénye nélkül, még néhány fotó:

 

További információk

Tömeg 3 kg
Méretek 55 × 45 × 23 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„3.) ÖKO – tölthető ÉDEN Teknős puffok Aquaclean® videóval” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Minden jog fenntartva! | Odett Bútoszalon by Fairydesign 2016