fbpx

01861. Teknős ÖKO vagy töltött puff Aquaclean® videóval

01861. Teknős ÖKO vagy töltött puff Aquaclean® videóval

5.900 Ft10.200 Ft

Minden korosztály használhatja ülőkének, vagy zsámolynak. Rendelésre készülő termék.  A rendelések érkezése sorrendjében készül, és indul.  2-10 napon belül Önnél lehet. Ha ajándéknak szánja, ezt kérjük vegye figyelembe. Bővebb ismertetőhöz és videókhoz görgessen lefelé.  A színes szavak hivatkozási gombok, kattintson rájuk. Válassz egy lehetőséget gomb megnyomásával kiválaszthatja, hogy milyen állapotban kéri.

 

Törlés

Leírás

Előfordult már Önnel, hogy kevesebb ülőhely volt, mint amennyi vendég? Ha igen..

Akkor mutatunk egy nagyon hasznos praktikus puffot. Elsősorban  a gyermekeknek a téli időszakban a leghasznosabb, akkor többnyire a lakásban kell lenniük. Így nem a padlóra ülnek játék, vagy éppen tv nézés közben, mert kedvenc ülőkéjük lesz, nem kell 25 x szólni:- Ne a padlóra ülj! De emellett számos módon használható. Fiatal felnőttek gyakran éjjeli szekrény helyett is puffokat használnak ágyuk mellett, mert a tetejére tudnak pakolni. Éjjel  tároló – nappal – ülőke. Két funkció egy eszközzel, kis helyen.

Fiatalos, gyermeklelkű sorstársainkra is gondoltunk. Gyerkőcöknek Anno kitaláltuk, hogyan legyen olyan praktikus darab a család számára, hogy mindenki szeresse. Úgy, ha figura formát adtunk neki, így 3 féle figura formában is készülnek: teknős (komoly) katica (klasszikus) és leveli béka (bohókás vidám) Ha rákattint a színes szavakra, akkor elérheti őket innen is.

A puffokat nagyon régóta ismerik az emberek. kis helyen elférő ülőalkalmatosságok. Tapasztalatból tudjuk, hogy, hagyományos értelemben nem szokott a gyerkőcök kedvenc eszköze lenni. Saját gyermekünk ihlette a megoldást még a múlt évezredben, 1999-ben.

Kellett egy olyan  praktikus darab, ami barát is egyben a picurkáknak, de  a  család többi tagja számára is hasznos és használható!

Ennyi funkció egy termékben? IGEN!

Hogyan?  Figura formákba öntöttük a puffokat! Így a sima kerek puffok mellett 3 féle figura formában is készülnek: teknős (komoly) katica (klasszikus) és leveli béka (bohókás vidám)

Ennyi féle kihívásnak meg kell felelnie. Ezért természetes, hogy különleges alapanyagokból kellett készülnie! Prémium  szövetből… Sorolhatnánk hosszan a tulajdonságait, de inkább megmutatjuk.

Az itt található kisfilmek  tökéletesen be tudják mutatni az anyag tisztíthatóságát, a mindennapi élet szennyeződéseihez alkalmazkodva. Most pár pillanat amíg megnézi, de ez az idő megtérül amikor ilyen típusú anyagból lesz esetleg bútora is, vagy a mi termékeinkből bármi, ami ilyen anyagból készült.

Ha  tetszik Önnek ez az anyag, de nem szeretne figurás puffot, az se gond, mert van sima kerek puff is prémium kategóriában Aquaclean® szövetből

Mivel azt mondjuk, hogy  családi kedvenc, (mert mi már tudjuk amit a család még nem), de a felnőttek is fogják használni.

Ezért mi olyan anyaggal töltjük ki (szilikonos friese) hogy nincs súlyhatár, bárki használhatja, nem lapul le. Ez szálas göbös anyag, és annyi van a puffba tömve, hogy mindenkit elbírjon. Ha kitöltött kész állapotban rendeli, akkor ezzel a töltéssel fogja kapni!

 Több évre tervezett bútordarab. Gondozásmentes. Tehát nem kell később rátölteni, mint például a babzsák jellegű termékekre.

Használhatják ülőkének, vagy lábzsámolyként, éjjeli szekrény helyett tárolónak tetejére rakhatják a telefont, zsebkendőt, távirányítót, bármit, ami jó ha a közelben van..

A teknős, véleményünk szerint minden korosztálynak való, gondoljunk csak a teknős alakú Tiffany éjjeli lámpákra, egyébként is azt mondják a bagoly és a teknős a bölcsesség szimbóluma. Képzelje el Ezt a puffot például egy fotel elé rakva lábzsámolyként, ( Igazi  magánkuckót alakíthatunk ki olvasáshoz.)

Vagy dohányzóasztal köré, szuper vidám hangulatúvá alakíthatjuk lakásunkat!

Puffjainkat a család minden tagja használhatja.

Mivel azt mondjuk, hogy  családi kedvenc, (mert mi már tudjuk amit a család még nem), felnőttek is fogják használni.

Ezért olyan anyaggal töltjük ki (szilikonos friese)  nincs súlyhatár, bárki használhatja, nem huppan le. Ez szálas göbös anyag, és annyi van a puffba tömve, hogy mindenkit elbírjon. Ha kitöltött kész állapotban rendeli, akkor ezzel a töltéssel fogja kapni! Így több évre tervezett bútordarab. Gondozásmentes.

Tehát nem kell később rátölteni, mint például a babzsák jellegű termékekre.

A legolcsóbban úgy lehet az Öné, ha ÖKO  vagyis üres állapotban rendeli. Leírjuk, hogyan töltheti ki gyorsan, egyszerűen, olcsón. Otthon az alábbiakat ajánlom, mindegyik megoldás olcsó és egyszerű:

 Öko puff, mert újrahasznosíthatják a belevalókat

1. Gyűjtsön össze szórólapokat vagy egyéb újságokat, lapjaiból egyesével gyúrjon papírgalacsinokat, (mint a táskákban van, amikor megvesszük). A puffot hanyatt fektetjük és a cipzáros felénél betöltjük, csigavonalban haladva soronként.
Ha végzett, becipzározza, használja kis ideig, addig igazodik, préselődik benne, majd ha igényli a puff akkor újra kicipzározhatja, és újabb sorokat rakhat bele, amíg el nem éri, az Ön  számára megfelelő keménységet!

2. Puha kinőtt ruhákat kisebb darabokra vágva, szintén körbe-körbe pakolgatva teletölti. Ez nehezebb lesz mint a papírgalacsinos, de a célnak megfelel!
Ráadásul ingyen vannak ezek a töltőanyagok! -vagy

3. Tönkölypelyvával is tölthetik.

4.) Polisztirol gyöngyöt is tölthet bele, (laza szerkezetű lesz)

5.)  kitöltheti bármivel, amiről úgy gondolja, hogy megfelelő lehet ilyen célra. Fantáziájának nem szabunk gátat.

Szilárdra kötő térkitöltő alkalmazása TILOS

Használhatják ülőkének, vagy lábzsámolyként, éjjeli szekrény helyett tárolónak tetejére rakhatják a telefont, zsebkendőt, távirányítót, bármit, ami jó ha a közelben van..

Teljes átmérője végződéseivel együtt: 55 cm, ülőfelület átmérője: 45 cm, magassága: 28 cm súlya:  gondozásmentes töltéssel: 3 kg.

?

 

Még több teknős ízelítőül:

teljesség igénye nélkül, még néhány fotó:

Szállításról röviden tömören IDE  szóra kattintva olvashat, vagy bővebben az ÁSZF-ben. Ha Rólunk is szeretne infót. Valamint hasznos bejegyzéseket találhatnak a Blog  menüben.Ismeri ezt a termékünket? Írjon róla véleményt: Ezért! (mobilról a képernyő elfordítása szükséges hozzá) Kérdés esetén írjon nekünk az odettbutorszalon@gmail.com címre

 

További információk

Tömeg 3 kg
Méretek 55 × 45 × 23 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„01861. Teknős ÖKO vagy töltött puff Aquaclean® videóval” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Minden jog fenntartva! | Odett Bútoszalon by Fairydesign 2016