fbpx

Odett Bútorszalon

6070 Izsák,

Rákóczi út 19.

Mobil: +3620 209 7822

E-mail: info@odettbutorszalon.hu

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal, és küldjön egy üzenetet!

  Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót a legújabb EU adatvédelmi törvény (GDPR) szabályai szerint. A személyes adatokat az aktuális akciók kikommunikálására használjuk fel a weboldalon, a legújabb EU adatvédelmi törvény (GDPR) szabályai szerint

  Ha érdekel valakit, hogy honnan-kiktől születnek eme alkotások, s hogyan is jutottunk el idáig? Szó szerint családi vállalkozás a miénk!

  Régebbről indul a történet. Pontosan a múlt évezredbe nyúlik vissza. Vagyis, 1998-ig.

  Közös kárpitos életünk akkor kezdődött. Mindkettőnknek több a szakmánk egyszerű munkánál. A hobbink is ez! Mára már széles termékkörünk első darabja anno egy teknős puff volt, melyet férjem készített az akkor 1 éves kisfiunknak Dusánnak! Mindig féltettem, hogy fel ne fázzon, eleven kis srác volt, s folyton a padlóközelségben játszott kisautóival, egyebek. Szóval így indult, jöttek ismerőseink, meglátták teknősünket, s a felismerés akkor indult bennük, hogy nekik is jó lenne ilyesmi, csak, nem kell rá, feje-lába stb, csak sima kerek legyen, innentől már nem volt megállás. Fiunk tragikus balesetben elhunyt 4 évesen. Majd megszületett vigaszt hozó kislányunk: Odett, Természetes volt, hogy vállalkozásunk az Ő nevét kapta.

  Később angyali kislányunk: Iringó is megérkezett, Ő az egyetlen élő gyermekünk. Mivel már lányok is voltak a családban, ekkor jött, hogy kellene valami csajos puff, s létrehoztuk a Katica puffokat. De az életben megbukni látszik az elméletünk, ugyanis a pici kisfiúk pont a bogárszeretetük miatt  gyakran ezt választják és nem a teknőst, vagy a leveli békát, ha szüleik engedik a választást nekik. Majd itt is igazodnunk kellett később a szobaszínekhez, mert nem minden lakásba illett a piros, így ma már sokkal több színben készítjük. De visszakanyarodnék a családi történetünkhöz.

  Aztán  Odett  sajnos 3 és fél éves korában elment bátyja után a Mennyországba.  Ezeket a tragédiákat nem volt egyszerű túlélni, mindinkább a munkába temetkeztünk.  Én személy szerint akkor kezdtem el vásárokba járni, majd kézműves rendezvényekre és fesztiválokra. Így könnyen meglehet, hogy már személyesen is találkozhattunk valahol.

  Utólag belegondolva, részben az anyagiak miatt persze, de lehet, hogy inkább azért, hogy ne legyek itthon az emlékeimmel. Aztán persze kezdtem ráeszmélni, hogy nem jó ez így, de akkorra már mókuskerékként nem tudtam kiszállni belőle.

  S mivel sok emberrel beszélgettem mindig, nyitott voltam az igényekre, így bővült folyamatosan a termékkörünk.

  Egyszer csak derült égből villámcsapás, két stroke egymás után, teljes tolószékig bénulás. Az élet átírta a forgatókönyvet.

  Még bénultan feküdtem, amikor megszületett a gondolat, hogy hogyan is legyen tovább. A gondolatot tettek követték, s most ezért tudja Ön is olvasni eme sorokat.

  Az újratervezés  erőt is adott! Most újratanulok mindent. Már viszonylag szépen tudok járni, stb. Újra varrogatok.

  A jövőben itt ezen az oldalon tudom kirakatba rakni portékáinkat.

  Kellemes és hasznos időtöltést az oldalunkon.

  Első ránézésre, lehet. hogy nem mindig egyértelmű, melyik darab mire való, de a ternékleírásban igyekszünk minél pontosabb leírást adni. Ha kérdése lenne bármivel kapcsolatban, kérem írjon nekünk az odettbutorszalon@gmail.com címre. Hívhat minket a +36202097822 telefonszámon. már módja van Sms-ben visszahívást kérni.

  További szép napot kívánunk Önnek és családjának!

  One Comment

  Minden jog fenntartva! | Odett Bútoszalon by Fairydesign 2016