fbpx

Futárszolgálat

Bejegyezte: odett_admin Ekkor: augusztus 25, 2018  /   Kategóriák: Blog

VÁRATLAN TRAGÉDIA MIATT A MEGRENDELÉSEK FELDOLGOZÁSA,ELKÉSZÍTÉSE, FELADÁSA LELASSULT TÜRELMÉT KÖSZÖNÖM!

Férjem hirtelen tragikus halála után:

A termékkörök átalakítása folyamatban, több olyan termék van, mely a jövőben nem lesz elérhető.

Rendelés elindítása előtt érdeklődhet – melyik termék értékelné? az info@odettbutorszalon.hu címen és értesítem van e még belőle. Sajnos a weboldal készletkezelése nem pontos.

MEGÉRTÉSÉT KÉREM ÉS KÖSZÖNÖM!

Ha érdekli mi történt: kattintson ide

Kizárólag a webáruház felületén válogathat.  Nyitvatartással rendelkező üzlet nincs.

Telephelyen kizárólag a megrendelt termék átvételére van mód. Itt vásárolni külön nem tud.

2018. október 12-től a SPRINTER futárszolgálat, szállít nekünk.

SZÁLLÍTÁSról röviden itt, Bővebben az ÁSZF-ben olvashat. Árak visszavonásig  érvényesek. 

Futárszolgálattal: jelenleg Előre utalással történő vásárlásnál a  +2100 Ft, az Utánvéttel történő vásárlásnál +2600 ft. 

Csomagolásra külön költség nem kerül felszámításra! Futárszolgálattal juttatjuk el termékeinket Önhöz! Tehát be kell csomagolni! Ha új kartondobozokat vásárolnánk, több pénzbe kerülne a csomagküldés (átlag termékeink nagyok), egy átlagos méretű kartondoboz akár több száz forint lenne, valamint több fát vágnának ki ezért. Emiatt a környezetünkbe lévő üzletektől, gyógyszertártól kérjük el azokat a dobozokat, melyekbe ők kapják az árut.Újrahaszosított csomagolást alkalmazunk minden olyan terméknél, ahol lehet.

Ha úgy tetszik, újra felhasználjuk azokat a dobozokat, melyekben egyszer már volt áru szállítva. A kisebb termékek saját csomagolóanyagukon felül kartonos csomagolásba kerülnek, a nagyobbak zsákcsomagolást kapnak. Ugyanis a babzsák jellegű termékeket,  azok közül is a legnagyobbakat nem tudjuk kartondobozba csomagolni, mert akkora lenne, amit 1 csomagnak nem vesz fel túlméret miatt a futárszolgálat. Önnek is, és nekünk is ugyanaz a célunk, hogy minél könnyebben, és lehetőleg egy futárköltséggel jussanak el a kiválasztott termékek Önhöz. A puffok is nagyok,pláne ha több db-ról van szó- ott zsákos és újrafelhasznált kartonos csomagolás is van. Üléspárnák közül van kartonos és zsákos is, fajtától, darabszámtól, méretétől függően. Mindig a méret és a kg határoz.

Kattinthat és bővebben olvashat e vállalkozás környezettudatosságáról.

2020. április 1-től a Nav.gov.hu számlázó használatával online állítom ki E számláját.

Kiállítás után küldöm email címére, melyet megad megrendelése során.  Kérjük, fokozottan figyeljen email címe helyes megadására rendelésekor, mert számláját, arra az email címre továbbítjuk, melyet rendelése során küld nekünk.

 

One Comment

Hozzászólás írása

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Minden jog fenntartva! | Odett Bútoszalon by Fairydesign 2016