fbpx

Futárszolgálat

Bejegyezte: odett_admin Ekkor: augusztus 25, 2018  /   Kategóriák: Blog

2018. október 12-től a SPRINTER futárszolgálat, szállít. Külön költség nem kerül felszámításra csomagolásra! Miért nem? Ide kattint és bővebben olvashat a Csomagolásról

A SZÁLLÍTÁSi árak visszavonásig jelenleg  Előre utalással történő vásárlásnál a  +2100 Ft, az Utánvéttel történő vásárlásnál +2600 ft. 

  • Közkívánatra: megoldódni látszik az ÖKO termékként rendelt (puffok és babzsákok valamint néhány párnatípus), előre utalással kiegyenlített árukészletünk gazdaságos FOXPOST szállítási opciója
  • Méretproblémák miatt csak néhány termékről tudunk FOXPOST  szállítással gondolkodni.
  • maximum csomagméret: 60 cm x 36 cm x 62 cm (XL) a mi termékeink közül nagyon kevés típus van, aki becsomagolva befér ebbe a méretbe.
  • Valamint nem könnyíti meg a helyzetet az sem, hogy a legközelebbi csomagautomata 30 km távolságra van tőlünk.
  • Terveink szerint hetente 1 alkalommal oda tudjuk juttatni azokat a csomagokat, melyeket ilyen szállítási opcióval kérnek.

(Most van kialakulóban, ezért erről rendelése előtt bővebben érdeklődjön az odettbutorszalon@gmail.com levélcímen)

Please follow and like us:

One Comment

  1. Kovács Elekné 2019-10-12 07:47 /

    Korrekt, gyors és készséges ügyintézés, tanácsadás és szállítás. Igényes szép terméket kaptam, nagyon köszönöm és jó szívvel ajánlom másoknak is. Az ajándékért külön köszönet.

Hozzászólás írása

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Minden jog fenntartva! | Odett Bútoszalon by Fairydesign 2016
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial