fbpx

Futárszolgálat

Bejegyezte: odett_admin Ekkor: augusztus 25, 2018  /   Kategóriák: Blog

Férjem hirtelen tragikus halála után:

Vannak olyan termékek, melyek a jövőben nem lesznek elérhetők.

Rendelés elindítása előtt érdeklődhet kapható e a termék, amely érdekli Önt?

 Küldje el a termék linkjét az

info@odettbutorszalon.hu címre

Sajnos a weboldal készletkezelése nem pontos.

MEGÉRTÉSÉT KÉREM ÉS KÖSZÖNÖM!

Kizárólag a webáruház felületén válogathat. 

Nyitvatartással rendelkező üzlet nincs.

Telephelyen kizárólag a megrendelt termék átvételére van mód. Itt vásárolni/válogatni nem tud.

2018. október 12-től a SPRINTER futárszolgálat, szállít nekünk.

SZÁLLÍTÁSról röviden itt, Bővebben az ÁSZF-ben olvashat. Árak visszavonásig  érvényesek. 

Futárszolgálattal: jelenleg Előre utalással történő vásárlásnál a  +2100 Ft, az Utánvéttel történő vásárlásnál +2600 ft. 

Csomagolásra költség nem kerül felszámításra! Futárszolgálattal juttatjuk el termékeinket Önhöz! Tehát be kell csomagolni! Ha új kartondobozokat vásárolnánk, több pénzbe kerülne a csomagküldés (átlag termékeink nagyok), egy átlagos méretű kartondoboz akár több száz forint lenne, valamint több fát vágnának ki ezért. Emiatt a környezetünkbe lévő üzletektől, és gyógyszertártól kérjük el azokat a dobozokat, melyekbe ők kapják az árut.Újrahaszosított ÖKO csomagolást alkalmazunk minden olyan terméknél, ahol lehet.

Ha úgy tetszik, újra felhasználjuk azokat a dobozokat, melyekben egyszer már volt áru szállítva. A kisebb termékek saját csomagoló anyagukon felül kartonos csomagolásba kerülnek, a nagyobbak zsákcsomagolást kapnak. Ugyanis a babzsák jellegű termékeket,  azok közül is a legnagyobbakat nem tudjuk kartondobozba csomagolni, mert akkora lenne, amit 1 csomagnak nem vesz fel túlméret miatt a futárszolgálat. Önnek is, és nekünk is ugyanaz a célunk, hogy minél könnyebben, és lehetőleg egy futárköltséggel jussanak el a kiválasztott termékek Önhöz. A puffok is nagyok,pláne ha több db-ról van szó- ott zsákos és újrafelhasznált kartonos csomagolás is van. Üléspárnák közül van kartonos és zsákos is, fajtától, darabszámtól, méretétől függően. Mindig a méret és a kg határoz.

Kattinthat és bővebben olvashat e vállalkozás környezettudatosságáról.

2020. április 1-től a Nav.gov.hu számlázó használatával online számlázás van.

E számláját Kiállítás után arra az email címre továbbítjuk, melyet rendelése során küld nekünk. Ezért kérjük, fokozottan figyeljen email címe helyes megadására rendelésekor

 

One Comment

Hozzászólás írása

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Minden jog fenntartva! | Odett Bútoszalon by Fairydesign 2016