fbpx

Futárszolgálat

Bejegyezte: odett_admin Ekkor: augusztus 25, 2018  /   Kategóriák: Blog

 

2020. MÁRCIUS szájmaszkhoz:

Postai Ajánlott levélként előreutalás után: 500 grammig 795.- ft

Postai Ajánlott- elsőbbségi levélként előreutalás után: 500 grammig 920.– ft

 

2018. október 12-től a SPRINTER futárszolgálat, szállít nekünk.

SZÁLLÍTÁSról röviden itt, Bővebben az ÁSZF-ben olvashat. Árak visszavonásig  érvényesek. 

Futárszolgálattal: jelenleg Előre utalással történő vásárlásnál a  +2100 Ft, az Utánvéttel történő vásárlásnál +2600 ft. 

Csomagolásra külön költség nem kerül felszámításra! Futárszolgálattal juttatjuk el termékeinket Önhöz! Tehát be kell csomagolni! Ha új kartondobozokat vásárolnánk, több pénzbe kerülne a csomagküldés, egy átlagos méretű kartondoboz akár több száz forint lenne, valamint több fát vágnának ki ezért. Emiatt a környezetünkbe lévő üzletektől, gyógyszertártól kérjük el azokat a dobozokat, melyekbe ők kapják az árut. Ha úgy tetszik, újra felhasználjuk azokat a dobozokat, melyekben egyszer már volt áru szállítva. A kisebb termékek saját csomagolóanyagukon felül kartonos csomagolásba kerülnek, a nagyobbak zsákcsomagolást kapnak. Ugyanis a babzsák jellegű termékeket,  azok közül is a legnagyobbakat nem tudjuk kartondobozba csomagolni, mert akkora lenne, amit 1 csomagnak nem vesz fel túlméret miatt a futárszolgálat. Önnek is, és nekünk is ugyanaz a célunk, hogy minél könnyebben, és lehetőleg egy futárköltséggel jussanak el a kiválasztott termékek Önhöz. A puffok is nagyok,pláne ha több db-ról van szó- ott zsákos és újrafelhasznált kartonos csomagolás is van. Üléspárnák közül van kartonos és zsákos is, fajtától, darabszámtól, méretétől függően. Mindig a méret és a kg határoz.

kattinthat és bővebben olvashat vállalkozásunk környezettudatosságáról.

Please follow and like us:

One Comment

  1. Kovács Elekné 2019-10-12 07:47 /

    Korrekt, gyors és készséges ügyintézés, tanácsadás és szállítás. Igényes szép terméket kaptam, nagyon köszönöm és jó szívvel ajánlom másoknak is. Az ajándékért külön köszönet.

Hozzászólás írása

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Minden jog fenntartva! | Odett Bútoszalon by Fairydesign 2016
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial