fbpx

környezettudatosság

Bejegyezte: odett_admin Ekkor: február 04, 2018  /   Kategóriák: Blog

Sokan sokféle módon tudunk hozzájárulni, odafigyelni, hogy miként éljük a mindennapjainkat. A cél, hogy még unokáinknak is élhető Föld maradjon! A színes szavak hivatkozási gombok, kattintson rájuk!

Mi is kivesszük a részünket a vállalkozásunkban is

  • Több termékcsaládunk van, melyek véganyagokból is készülhetnek! Ez azt jelenti, hogy gyáraktól megvesszük a számukra már használhatatlan mennyiségű kisebb méterszámú anyagokat!
  • Pont ezért van többféle Patchwork típusú darabunk, s korlátozott egyedi darabszámok. Így eladható áron tudjuk tartani termékeinket, s a legjobb minőségű anyagokból tudunk dolgozni, melyeket méteráruként csak dupla áron tudnánk megvenni, de a gyártási folyamatnál minden anyagot egyaránt szét kell darabolunk a megfelelő formára méretre, függetlenül az árától ?
  • Olyan termékeket találunk ki, hogy ideálisan fel lehessen használni, minden darab anyagot!
  • Futárszolgálattal juttatjuk el termékeinket Önhöz! Tehát be kell csomagolni! Ha új kartondobozokat vásárolnánk, több pénzbe kerülne a csomagküldés, egy átlagos méretű kartondoboz akár több száz forint valamint több fát vágnának ki ezért. Emiatt a környezetünkbe lévő üzletektől, gyógyszertártól kérjük el azokat a dobozokat, melyekbe ők kapják az árut. Ha úgy tetszik, újra felhasználjuk azokat a dobozokat, melyekben egyszer már volt áru szállítva. A kisebb termékek saját csomagolóanyagukon felül kartonos csomagolásba kerülnek, a nagyobbak zsákcsomagolást kapnak. Ugyanis a babzsák jellegű termékeket,  azok közül is a legnagyobbakat nem tudjuk kartondobozba csomagolni, mert akkora lenne, amit 1 csomagnak nem vesz fel túlméret miatt a futárszolgálat. Önnek is, és nekünk is ugyanaz a célunk, hogy minél könnyebben, és lehetőleg egy futárköltséggel jussanak el termékeink Önhöz. A puffok is nagyok, főleg, ha több db-ról van szó- ott szintén zsákos csomagolás van legtöbbször. Üléspárnák közül van kartonos és zsákos is, fajtától, darabszámtól, méretétől függően.
  • MEGJELENTEK első ÖKO puffjaink is ha kíváncsi rájuk, és érdekli, miért mondjuk, hogy ÖKO, akkor kattintson az IDE szóra
  • Közkívánatra: megoldódni látszik az ÖKO termékként rendelt árukészletünk FOXPOST szállítási opciója (Most van kialakulóban, ezért erről rendelése előtt bővebben érdeklődjön az odettbutorszalon@gmail.com levélcímen)
  • Méretproblémák miatt néhány termékről tudunk FOXPOST  szállítással gondolkodni
  • Szállításról röviden tömören IDE  szóra kattintva olvashat, vagy bővebben az ÁSZF-ben.
  • https://www.facebook.com/Odettbutorszalon/

Hozzászólás írása

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Minden jog fenntartva! | Odett Bútoszalon by Fairydesign 2016