környezettudatosság

Bejegyezte: odett_admin Ekkor: február 04, 2018  /   Kategóriák: Blog

Sokan sokféle módon tudunk hozzájárulni, odafigyelni, hogy miként éljük a mindennapjainkat. A cél, hogy még unokáinknak is élhető Föld maradjon!

Mi is kivesszük a részünket a vállalkozásunkban is

  • Több termékcsaládunk van, melyek véganyagokból készülnek! Ez azt jelenti, hogy gyáraktól megvesszük a számukra már használhatatlan mennyiségű kisebb méterszámú anyagokat!
  • Pont ezért van többféle Patcwork típusú darabunk, s korlátozott egyedi darabszámok. Viszont így tudjuk eladható áron tartani termékeinket. S a legjobb minőségű anyagokból tudunk dolgozni, melyeket csak dupla áron tudnánk méteráruként megvenni, a gyártási folyamatnál minden anyagot szétdarabolunk a megfelelő formára méretre, függetlenül az árától 😊
  • Olyan termékeket találunk ki, hogy ideálisan fel lehessen használni, minden darab anyagot!
  • Futárszolgálattal juttatjuk el termékeinket Önhöz! Tehát be kell csomagolni! Ha új kartondobozokat vásárolnánk, több pénzbe kerülne a csomagküldés, egy átlagos méretű kartondoboz több száz forint valamint több fát vágnának ki ezért. így a környezetünkbe lévő üzletektől, gyógyszertártól kérjük el azokat a dobozokat, melyekbe ők kapják az árut. Ha úgy tetszik, újra felhasználjuk azokat a dobozokat, melyekben egyszer már volt áru szállítva. A kisebb termékek saját csomagolóanyagukon felül kartonos csomagolásba kerülnek, a nagyobbak zsákcsomagolást kapnak. Ugyanis a babzsák jellegű termékeket,  azok közül is a legnagyobbakat nem tudjuk kartondobozba csomagolni, mert akkora lenne, amit 1 csomagnak nem vesz fel túlméret miatt a futárszolgálat. Önnek is, és nekünk is ugyanaz a célunk, hogy minél könnyebben, és lehetőleg egy futárköltséggel jussanak el termékeink Önhöz. A puffok is nagyok, főleg, ha több db-ról van szó- ott szintén zsákos csomagolás van legtöbbször. Üléspárnák közül van kartonos és zsákos is, fajtától, darabszámtól, méretétől függően.
Please follow and like us:

Hozzászólás írása

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Minden jog fenntartva! | Odett Bútoszalon by Fairydesign 2016
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial