fbpx

(7). huzat vagy kész fotel 280 liter Aquaclean®- videóval

(7). huzat vagy kész fotel 280 liter Aquaclean®- videóval

(1 vásárlói értékelés)

20.800 Ft26.400 Ft

Felnőtteknek készítjük ezt a típust, ugyanis, tegyük a szívünkre a kezünket, mindig csak a családra és a gyerekeinkre gondolunk elsősorban.   A legtöbb babfotel, csak rendelésre készül, mert ahány ember annyiféle kívánság   ☺

Válassz egy lehetőséget gomb megnyomásával megtalálja az árajánlatokat is. Részletes ismertető és videó a termékleírásban, görgessen lefelé.

Mérete miatt Kész kitöltött állapotban 1 csomagban csak 1 db-ot tudunk küldeni. Ha több darabot szeretne, minden terméket külön meg kell rendelnie. Üresen is kérheti, üres állapotban több darabot tudunk küldeni egy csomagban. Blogunkban talál infót, hol talál töltőanyagot

Törlés

Leírás

Kamaszoknak és felnőtteknek készítjük ezt a típust, ugyanis, tegyük a szívünkre a kezünket, mindig csak a családra és a gyerekeinkre gondolunk elsősorban. A babzsákok valóban nagyon kényelmes eszközök, de bizonyos kor felett nem tudják használni az emberek, mert nem tudnak felállni belőle, mi éppen ebből kiindulva alkottuk meg ezt a kagylófotelt!Főleg ennél a terméknél szerencse, hogy kárpitosok vagyunk. Ez valóban, mint egy fotel, úgy használható. Felnőttek is könnyen fel tudnak állni belőle.

Ha komolyabban érdekli a termék, akkor nézze meg az alábbi kisfilmet, hogy megismerje az Aquaclean® anyagot, amiből készült. Az itt található kisfilmek  tökéletesen be tudják mutatni az anyag tisztíthatóságát, a mindennapi élet szennyeződéseihez alkalmazkodva. Most pár pillanat amíg megnézi, de ez az idő megtérül amikor ilyen típusú anyagból lesz esetleg bútora is, vagy a mi termékeinkből valami, ami ilyen anyagból

készült.

Ha alacsonyabb minőségű vagy vászonanyagból, rövidebb távra keres babzsákféleséget, azt máshol kell keresnie. Elnézését kérem ezért. Köszönjük, hogy értékes idejéből szakított e termék megtekintésére. Eme alkotásunk nem átlagos alapanyaga miatt amiből készült. A fotel ülés része steppelt eljárással készült, a támla alapozva van elemenként. A derék résznél ívvarrást raktunk bele, mely kitámasztja, és körül öleli a fáradt testet.

Ez a szövet préselt anyag, így nincsenek szálai, amik között kiszökhetne használat közben a levegő. A babzsák típusú termékek lényege, hogy olyan külső anyagot használjunk készítéskor, ami bent tartja a levegőt, hogy belül a gyöngyökkel együtt tudjanak dolgozni,fel tudják venni a használójuk formáját. Pont e tulajdonsága miatt hosszabb az élettartama a kereskedelemben kapható szálas anyagból készült rokonainál. Cipzáras alján keresztül tölthető, mert cserélni nem kell a töltőanyagot később sem, ugyanis a polisztirol gyöngy, ami benne van, nem törik, mint a hungarocell. Pont ezért alkalmazzuk ezt a töltőanyagot. Az ő tulajdonsága, hogy töpörödik hő hatására.  Mivel mi emberek alapfokon körülbelül 36 Cº működünk, így evidens, minél többet használjuk annál biztosabb, hogy kell majd rátöltenünk évek múlva. Használat gyakoriságától függ, hogy mennyi idő múlva igényel majd gondozást 1-2-3 év. Itt olvashat róla, hogyan tud majd gyorsan, praktikusan rátölteni.  A zsák alján cipzáras zárás van. Mindig ügyeljen rá, hogy a cipzár húzókocsija, be legyen tolva a cipzárhüvelybe.
Mivel nem sérülékeny, rendkívüli szakítószilárdsággal bíró anyag, így szárazon kefével is tisztíthatjuk. Emiatt direkt töltésű, nincs belső huzata. Nem igényel mosógépi mosást. Bővebben erről a videókban.

Testünk  formájához alkalmazkodik ezért ideálisan kényelmes mindenkinek. Helytakarékos füllel varrjuk már csak zsákjainkat, hogy amikor éppen nincsenek használatban, akkor egy fel tudják akasztani így kisebb helyet foglalnak el.

Mérete 280 literes 86-88cm átmérővel Hátsó magassága 110 cm

Szállításról röviden tömören IDE  szóra kattintva olvashat, vagy bővebben az ÁSZF-ben. Ha Rólunk is szeretne infót. Valamint hasznos bejegyzéseket találhatnak a Blog  menüben.Ismeri ezt a termékünket? Írjon róla véleményt: Ezért! (mobilról a képernyő elfordítása szükséges hozzá) Kérdés esetén írjon nekünk az odettbutorszalon@gmail.com címre

További információk

Tömeg N/A

(7). huzat vagy kész fotel 280 liter Aquaclean®- videóval termékről 1 értékelés

  1. emoke.gaidosch

    Szuper kényelmes, könnyen tisztítható, mutatós darab! Maximálisan elégedett vagyok vele!

Mondd el a véleményed

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Minden jog fenntartva! | Odett Bútoszalon by Fairydesign 2016