fbpx

Egyedi megrendelés:

Bejegyezte: odett_admin Ekkor: január 22, 2017  /   Kategóriák: Blog

1.) Elképzelhető, hogy van olyan termék ami tetszene, de nem talál a kínálatba pont olyan színben ami megfelelne.

Ez sem probléma, ha van raktáron megfelelő anyag akkor elkészül abból. Természetesen itt hosszabb lesz a gyártási idő, az ilyen termék csak miután elkészült, utána tudom küldeni, hiszen nincs félkész állapotban lévő belőle…

A rendelhető anyagmintáknál több olyan létezik ahol minimális méterszám rendeléshez kötött a termék Pl: 10 méter alatt nem tudok rendelni belőle. Ezért ha csak 1 db termékre van szüksége, és nincs olyan anyag raktárunkon, akkor gazdaságtalan lenne a kivitelezés.

Tényleges anyagelérhetőség és határidők miatt email vagy telefonos egyeztetés szükséges.

2.) Látott valahol egy bútort ami olyan anyaggal volt bekárpitozva ami tetszene, akkor küldje el nekünk a fotóját hátha tudunk segíteni. eva@odettbutorszalon.hu címre

3.) Webáruház kínálatában nem szereplő terméket (egyedi megrendelést) megbeszélés alapján vállalok, Ilyenkor elkészítés megkezdésekor 50% előleg költség után kezdem  el a termék elkészítését. Másik 50% a termék elkészülésekor esedékes.

4.) Színösszeállításhoz kérhet segítséget tőlem személyesen. eva@odettbutorszalon.hu címre nappali fényben fotózott szobarészlet fotóra lesz szükség hozzá, ahol azok a bútorok, szőnyeg és padló látszik ahova a rendelni kívánt termék fog kerülni. A fal színe nem lényeg, hiszen azt általában pár évente átfestik, viszont a padló és a bútorok, több időre tervezve szoktak bekerülni valahova.

szövetskicc segítségével tud majd választani javaslataimból.

5.) Mi van akkor ha Ön egyedi AVANGARD -saját- stílusú darabokat szeretne? Egyedi saját ötletét is elkészítem.  Viszont ha véleményem szerint nem fognak passzolni az Ön által összeválogatott anyagok, akkor csak 70% előleg fizetés mellett készítem el, és nincs rá csere garancia.. ha mégsem tetszene.

Miért van ez így? Azért, mert hosszú évek alatt sokféle ügyféllel találkoztam. Ha javaslatom ellenére is ragaszkodik valaki az elképzeléséhez, majd elkészül a termék, és neki nem tetszik nem kéri? Maga után vonja a kérdést, ha neki nem tetszett, (pedig Ő ötlete volt) akkor hogy tetszene másnak? Így emiatt, hogy ne veszteségesen, feleslegesen szabdaljam és varrjam az anyagokat, ezért kérem előre az ilyen termékek anyagköltségét.

Hozzászólás írása

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Minden jog fenntartva! | Odett Bútoszalon by Fairydesign 2016