Traktorral dolgozik Ön is nap mint nap?

Bejegyezte: odett_admin Ekkor: február 27, 2018  /   Kategóriák: Blog

Ha ön is valamilyen gazdasági géppel, targoncával, traktorral dolgozik akkor valószínűleg ismeri azt a jellegű problémát, melyet ezeknek a gépeknek az elhasználódott üléseik okoznak! Eredeti új ülést nem szeretne vásárolni? Szakember nincs a környezetében, aki javítaná? Akkor itt a megoldás MTZ 50, MTZ 80, Dutra típusú ülésekhez komplett üléspárnák, raktárról szóra kattintva, megtalálja teljes kínálatunkat!

Ha ülése még jó állapotban van, s VÉDŐHUZATRA lenne szüksége, állagmegőrzés céljából, ebben az esetben bélelt steppelt üléshuzatainkat kínáljuk! MTZ 80  MTZ két karos ülésekhez.

A színes szavak hivatkozási gombok is egyben, kattintson arra a szóra amelyik érdekli a közvetlen eléréshez!

Más típusú az ülése? Messze lakunk egymáshoz, s nem tudja elhozni? Arra is van megoldás! Futárszolgálat! Ön elküldi az elhasználódott ülése felső részét, mi pedig újjá varázsoljuk és visszaküldjük Önnek! Nem tudja, hogyan tudná elküldeni nekünk? Hiszen sohasem küldött még senkinek, semmit? Írjon nekünk, segítünk!

Kérdése van? IDE szóra kattintva írja meg nekünk! Vagy fotót csatolva ülése jelenlegi állapotáról Írhat nekünk az odettbutorszalon@gmail.com címre.

BLOG bejegyzéseink között is keresgélhet.

Lájkolhatja oldalunkat, vagy meg is oszthatja bejegyzéseinket, ha tetszett Önnek, s ismerőseinek is ajánlaná!

https://www.facebook.com/Odettbutorszalon/videos/1938837879719908/

Please follow and like us:

Hozzászólás írása

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Minden jog fenntartva! | Odett Bútoszalon by Fairydesign 2016
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial