fbpx

44) Nabucco® HENCSI – nagy puff választható színekkel

44) Nabucco® HENCSI – nagy puff választható színekkel

13.500 Ft20.500 Ft

Új generációs  Puff családunk tagja. A színes szavak hivatkozási gombok is egyben, kattintson rájuk. Rendelés beérkezése sorrendjében készül, és indul.  21 napon belül Önnél lehet.

Válassz egy lehetőséget gomb megnyomásával kiválaszthatja, hogy milyen állapotban kéri. Görgessen lefelé a Bővebb ismertetőhöz.

Leírás

Előfordult már Önnel, hogy több vendég lett, mint amennyi ülőhely volt? Ha igen, akkor láthatja, hogy kínálunk hozzá egy igazán stílusos klasszikus formát, melyet most újragondolva a mai kor igényeire szabva alkottunk meg.

A puffokat nagyon régóta ismerik az emberek. kis helyen elférő ülőalkalmatosságok.

Hazánkba 2018-tól kapható ez az újdonság bútorszövet.. Néhány szót róla:

A Mercis 2017-es nagydobása a Nabucco bútorszövet. QuickClean technológiájuk segítségével sikerült egy roppant praktikus, és könnyen tisztítható szövetet bevezetniük. 38 szín közül lehet választani, ennyi mellett még a határozott elképzeléssel rendelkezők sem tudnak elmenni megingás nélkül.

Nabucco. A név, ami újra osztotta a lapokat a bútorszövetek világában. Jött, látott és győzött. Kiemelkedően magas minőségű szövet, ehhez párosul, hogy csak egy nedves ruha elég a tisztításához. Technikai jellemzőit nem érheti szó, magas kopásállósággal rendelkezik, mosogépben is mosható.

38 szín közül már azért nehéz a legszebbet kiválasztani, mert könnyen szerelembe eshetünk újra meg újra, mindig egy másik árnyalattal. Puha tapintása megteremti az otthon meleg, körbeölelő hangulatát. Amikor hazaérünk és levetjük magunkat a puffunkra, ez az az érzés, ami fogad bennünket.

Bőrt utánzó mintázata miatt, de azzal ellentétben, meleg és barátságos összhatást keltő kárpit lévén, nehéz olyan felhasználási területet említeni, ahova ne lenne tökéletes választás a Nabucco QucikClean szövetünk.

A legideálisabb hencsergő puff, minden korosztálynak.
Polisztirol gyöngy töltéssel lágyságot biztosít, hogy kényelmes legyen rajta az ülés. Felnőttek is könnyebben fel tudnak róla állni.

Felépítésében babzsák jellegű, mégis rendkívülien masszív, ami annak köszönhető, hogy  csak olyan anyagból készítjük, ami zárt pórusú és bent tartja a levegőt szemben a szálas anyagokkal. Nem préselődik ki a levegő használat közben az anyagon keresztül, akkor a levegő és a gyöngyök együtt dolgoznak, ideálisan fel tudják venni a használó testformáját. Pont e tulajdonsága miatt hosszabb az élettartama a kereskedelemben kapható szálas anyagból készült rokonainál.

Cipzáras alján keresztül tölthető, alján cipzáras zárás van. Mindig ügyeljen rá, hogy a cipzár húzókocsija, be legyen tolva a cipzárhüvelybe.

Cserélni nem kell a töltőanyagot később sem, ugyanis a polisztirol gyöngy, ami benne van, nem törik, mint a hungarocell ezért ezt a töltőanyagot alkalmazzuk. Idővel inkább a hő hatására töpörödnek majd a gyöngyök. Mivel mi emberek alapfokon körülbelül 36 Cº működünk, így evidens, minél többet használjuk annál biztosabb, hogy kell majd rátöltenünk évek múlva.

Fotógalériában mutatom, mi lehet a gazdaságos töltelékpótlás, mikor már töpörödik a gyöngy..

Csomag térkitöltőket öszegyűjtheti, majd a cipzáras alján keresztül beletölthető. A gyöngyök elegyével remek potló.

Gazdaságos ÖKO változatban is elérheti ha üres állapotban kéri.

Most arra gondol, üresen mit kezdjen vele? Eláruljuk

Leírjuk, hogyan töltheti ki egyszerűen, olcsón, akár nulla forint ráfordítással.

Miért Öko? Mert nem kell külön pénzt költenie néhány töltés típushoz:

A puff huzatát egyszerűen, és többféle megoldással ki lehet tölteni. Otthon az alábbiakat ajánlom, mindegyik megoldás olcsó és egyszerű:

1. Gyűjtsön össze szórólapokat vagy újságokat, lapjaiból egyesével gyúrjon papírgalacsinokat, (mint a táskákban van, amikor megvásároljuk). A puffot hanyatt fektetjük és a cipzáros felénél betöltjük, csigavonalban haladva soronként. (ha gyermekét/eit is bevonja a munkába, akkor egy nagyon hangulatos családi napot tud varázsolni, csupa móka kacagás..mire elkészül a puff.
Ha végzett, becipzározza, használja kis ideig, addig igazodik, préselődik benne, majd ha igényli a puff akkor újra kicipzározhatja, és újabb sorokat rakhat bele, amíg el nem éri, az Ön  számára megfelelő keménységet!

2. Puha kinőtt ruhákat kisebb darabokra vágva, szintén körbe-körbe pakolgatva teletölti. Ez súlyra nehezebb lesz mint a papírgalacsinos, de a célnak megfelel!
Ráadásul ingyen vannak ezek a töltőanyagok is!

3. Tönkölypelyvával is töltheti.

4.) Polisztirol gyönggyel töltve  laza szerkezetű lesz (ezt a módot a jógához javasoljuk.)

5.)  kitöltheti bármivel, az ész szerűség határain belül amiről úgy gondolja, hogy megfelelő lehet ilyen célra. Fantáziájának nem szabunk gátat.

Kivétel a szilárdra kötő térkitöltők?

Töltött állapotban méretei: – magasság: 33 cm – átmérője: 48 cm

Ha töltve kéri tőlünk, akkor polisztirol gyöngy töltéssel fogja kapni!

Ha polisztirol gyönggyel tölti fel,  mindig ügyeljen rá, hogy a cipzár húzókocsija, be legyen húzva a cipzárhüvelybe. A zárt pórusú anyagoknak tulajdonképpen, csak ebben az esetben van szerepük.  Felépítésében babzsák jellegű, mégis rendkívülien masszív, ami annak köszönhető, hogy  csak olyan anyagból készítjük, ami zárt pórusú és bent tartja a levegőt szemben a szálas anyagokkal. Nem préselődik ki a levegő használat közben az anyagon keresztül, akkor a levegő és a gyöngyök együtt dolgoznak, ideálisan fel tudják venni a használó testformáját. Éppen emiatt az egyik legkényelmesebb bútordarab.  Cipzáras alján keresztül tölthető.

Tisztítási és kezelési útmutató: a legtöbb szennyeződés könnyedén eltávolítható az anyagról nedves pamut törlővel. Nem igényel különleges kezelést.

Makacs szennyeződések eltávolítására semleges tisztítószer ajánlott. (nem maró hatású) A kereskedelemben kapható tisztítószerek használata hígítva és használati utasítás alapján javasolt. Nem rendeltetésszerű felhasználás és használat esetén felelősséget a gyártó nem vállal.

Oldószeres tisztítószer alkalmazása szigorúan tilos! A foltot azonnal távolítsuk el!

Figyelmeztetés: Az anyagot erőteljes festékanyagot tartalmazó egyéb anyagok elszínezhetik! főleg világos színeknél fontos: 

-“indigós farmer első 15-20 mosásáig fog”

-hajfesték,

-festett textíliák…

Éles hegyes tárgyak kiszakíthatják az anyagot.

Javasolt használata: ülőalkalmasság, lábzsámoly.

Szállításról röviden tömören IDE  szóra kattintva olvashat, vagy bővebben az ÁSZF-ben. Ha Rólunk is szeretne infót. Valamint hasznos bejegyzéseket találhatnak a Blog  menüben. Ha másik szín érdekelné, képek között talál színmintákat, sorszám megírásával keressen minket a részletekért az odettbutorszalon@gmail.com címen

További információk

Tömeg 3 kg
Méretek 58 × 45 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„44) Nabucco® HENCSI – nagy puff választható színekkel” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Minden jog fenntartva! | Odett Bútoszalon by Fairydesign 2016