fbpx

007) TAVASZ zsák babzsáknak- vagy “plüss” zsáknak tölthető 3 méretben AQUAclean® – videóval

007) TAVASZ zsák babzsáknak- vagy “plüss” zsáknak tölthető 3 méretben AQUAclean® – videóval

14.000 Ft

Rendelésre készül. A rendelés beérkezési sorrendben készül és indul 2-21 napon belül Önnél lehet. Ha ajándékba szeretné, ezt vegye figyelembe A színes gombok, hivatkozási gombok, kattinthat rájuk jelentésükért.

Válassz egy lehetőséget gomb megnyomásával megtalálja a méreteket. Részletes termékismertetőért görgessen lefelé. Kérdése van? Írhat az info@odettbutorszalon.hu címre, vagy: IDE kattintva

Leírás

2021 januártól bevezetésre került az Öko – Üres tölthető cipzárral záródó huzatok készítése az Odett Bútorszalonnál.

Az újítás, mindig a fiataloktól figyelhető meg.

1.) Egyre több felkérést kaptunk (úgynevezett “plüss” játékhoz való) zsákok varrásához.

Minden családban van rengeteg pihe – puha plüss figura, amivel nem tud a család mit kezdeni. Akkor fordítsuk meg:

Mit szól, ha Én megvarrom az új bútordarabját, Ön kitölti gyermekei feleslegessé vált puha plüss játékaival, és olcsóbban van új bútordarabja, mint gondolta volna.

Ezért Öko, mert Így Önnek nem kerül pénzbe, külön a babzsák töltőanyaga. Csak ÚJRAHASZNOSULT – Nem kidobta, csak újra felhasználta.

Fontos azonban, hogy valóban csak a puha játékok kerüljenek bele, hogy használat során ne nyomja semmi a bőrüket.

2.) Babzsák ez a szó ma olyan divatos.. de tudjuk pontosan mi is ez?  Velük való munkánk során a legtöbbször hallott kérdés: tényleg bab van benne? Akkor most tisztázzuk. Nem bab van benne. Több okból sem. A bab nehéz. Képzelje el, ha belehuppanna ilyen mennyiségű bab közé? Megütné magát. Másrészről, a bab egy idő után elkezd zsizsikesedni, jobb nem tovább gondolni.. ugye? De akkor mi van benne? Polisztirol gyöngy. olvassa végig a termék ismertetőjét, talál még infót róla.

Okos volt, aki kitalálta a babzsákokat, mert az egyik legkényelmesebb bútordarabok, ha valóban úgy készítik, ahogyan azt kitalálták. A Polisztirol gyöngy töltésű babzsák típusú termékek lényege, hogy olyan külső anyagot használjunk készítéskor, ami bent tartja a levegőt, hogy belül a gyöngyökkel együtt tudjon dolgozni, fel tudják venni a használójuk formáját. Pont e tulajdonsága miatt hosszabb az élettartama a kereskedelemben kapható szálas anyagból készült rokonainál. Ez a szövet préselt anyag, így nincsenek szálai, amik között kiszökhetne használat közben a levegő.

Nézze meg, hogyan tisztíthatja, ha bármilyen szennyeződés rákerülne. Rövid videót tekinthetünk meg róla, melyre most pár pillanatot rááldozunk, de a tisztításánál megtérül az időnk. Akkor is hasznos lehet ez az info, ha a jövőben bútorvásárlást, vagy felújítást tervez, jó, ha tud róla, hogy léteznek ilyen felső-kategóriás szövetek.

Amennyiben polisztirol gyönggyel töltik ki, akkor súlya is könnyű lesz, és helytakarékos fülével használaton kívü, felakaszthatja kilincsre, vállfára – így kevesebb helyet foglal el. (Csak polisztirol gyöngy töltés esetén lehet felakasztani. A többi típusú töltés súlya nem teszi ezt lehetővé.)

Azért kapta a kosár nevet, mert bele tudunk ülni, mint egy kosárba.

Cipzáras alján keresztül tölthető. Ha esetleg van otthon régi babzsákból kimaradt töltőanyaga, csak töltse át az új huzatba, tolja be a cipzár húzókocsiját a neki varrt cipzárhüvelybe, hogy pl kicsi gyerkőc ne tudja kipiszkálni, és már használhatja is.    A zsák alján cipzáras zárás van. Mindig ügyeljen rá, hogy a cipzár húzókocsija, be legyen tolva a cipzárhüvelybe. Mivel nem sérülékeny, rendkívüli szakítószilárdsággal bíró anyag, így kefével is tisztíthatjuk szárazon. Emiatt direct töltésű, nincs belső huzata.

Kosár nevű babzsákot 3 méretben rendelhet – méret installáció fotókat talál a termékfotók között

Babzsákokat minden esetben 50-70% helykihasználással tölthetik.

Gyakorlati példa: ha 100 liter a tényleges űrtartalma a huzatnak, akkor abba maximum 70 liter gyöngyöt töltsön, különben nem marad hely a belehuppanásnál a használója testformájának. Vagyis több töltés esetén kitöltenénk a saját helyünket is. Használatkor nem férnénk bele kényelmesen.

1.) Kis babzsák 100 literes: 8 éves kor alatt babzsák – 8 éves kor felett (felnőtteknek is) huppanós puff

Teljes átmérője 58 cm, magassága: 45 cm.

2.) Junior 280 literes: Babzsák családunk középső mérete, nevében is benne van, a serdülőkor babzsákja

Átmérője 105 cm magassága 105 cm

3.) Nagy kosár: babzsák családunk legnagyobb darabja. Kitöltve Átmérője 120 cm magassága üresen: 120 cm. Használati magasságát a töltés mennyiségével személyre szabhatja.

400 literes méret alapanyagát tekintve, csak Prémium (Luxus = Aquaclean) minőségben készítjük, mivel nagyon nagy, a tisztítása gördülékeny legyen, ne kelljen hozzá az egész család, amíg a huzatot leveszik, kimossák. Ezt az anyagot nedves ruhával kívülről csak le kell törölni, nem igényel gépi mosást.

Nagy mérete miatt csak ÖKO állapotban szállítjuk. A cipzáras nyíláson keresztül otthon tudja tölteni.

További gyakorlati kérdésekre kap választ az ITT  szóra kattintva: hol tud venni gyöngyöt –  hogyan tudja gyorsan, praktikusan tölteni.

Ha tetszik a forma, de más színben szeretné, mint amiket az oldalunkon talál, akkor a fotók között megnézheti a színskálát, majd az  info@odettbutorszalon.hu email címre írhat nekünk.  Ha rendelkezésre áll az anyag, akkor el tudjuk készíteni Önnek saját igényei szerint.

Ha Rólunk is szeretne infót. Valamint hasznos bejegyzéseket találhatnak a Blog  menüben.

Szállításról röviden tömören IDE  szóra kattintva olvashat, vagy bővebben az ÁSZF-ben

A fotókon látható összeállítás: TAVASZ

További információk

Tömeg 3 kg
Méretek 58 × 45 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„007) TAVASZ zsák babzsáknak- vagy “plüss” zsáknak tölthető 3 méretben AQUAclean® – videóval” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Minden jog fenntartva! | Odett Bútoszalon by Fairydesign 2016