fbpx

19, Hencsi puff

19, Hencsi puff

8.500 Ft10.200 Ft

Új generációs  Puff családunk tagja. A színes szavak hivatkozási gombok is egyben, kattintson rájuk.

Válassz egy lehetőséget gomb megnyomásával kiválaszthatja, hogyan kéri. Görgessen lefelé a Bővebb ismertetőhöz.

Amennyiben nincs raktárkészleten a termék, úgy  a megrendelések beérkezése sorrendjében készül, és indul.  2-10 napon belül Önnél lehet.

Törlés

Leírás

– új generációs puff

– magas minőségű tobacco barna színű műbőrből

-zárt pórusú alapanyagból, mely bent tartja a levegőt, így  a gyöngyökkel együtt dolgoznak

– polisztirol gyöngy töltéssel

– szivacsra steppelt dísztűzéses tetővel

– töltve vagy üresen

– használt ruhával is tölthető

– cipzáras huzat

– magasság: 33 cm

– átmérője: 48 cm

– mindig ügyeljen rá, hogy a cipzár húzókocsija, be legyen húzva a cipzárhüvelybe.

Felépítésében babzsák jellegű, mégis rendkívülien masszív, ami annak köszönhető, hogy  csak olyan anyagból készítjük, ami zárt pórusú és bent tartja a levegőt szemben a szálas anyagokkal. Nem préselődik ki a levegő használat közben az anyagon keresztül, akkor a levegő és a gyöngyök együtt dolgoznak, ideálisan fel tudják venni a használó testformáját. Éppen emiatt az egyik legkényelmesebb bútordarab.  Cipzáras alján keresztül tölthető, Cserélni nem kell a töltőanyagot később sem, ugyanis a polisztirol gyöngy, ami benne van, nem törik, mint a hungarocell ezért ezt a töltőanyagot alkalmazzuk..

Az ő tulajdonsága, hogy töpörödik hő hatására.  Mivel mi emberek alapfokon körülbelül 36 Cº működünk, így evidens, minél többet használjuk annál biztosabb, hogy kell majd rátöltenünk évek múlva.

Már utántöltővel is rendelheti, hogy később ha kellene, kéznél legyen. Ha több utántöltőt szeretne rendelni, mert más termékbe is szüksége lenne polisztirol gyöngyökre, akkor kattintson IDE.

– már üresen is elérhető.

– A puff huzatát egyszerűen, és többféle megoldással ki lehet tölteni.  Az alábbiakat ajánljuk,  mind olcsó és egyszerű:
1. Gyűjtsön össze  szórólapokat vagy egyéb újságokat, lapjaiból egyesével gyúrjon papírgalacsinokat, (mint a táskákban van, amikor vesszük). A puffot hanyatt fekteti és a cipzáros felénél betölti, csigavonalban haladva soronként.
Ha végzett, becipzározza, használja kis ideig, addig igazodik, préselődik benne a töltés, majd ha igényli a puff akkor újra kicipzározhatja, és újabb sorokat rakhat bele, amíg el nem éri, az Ön és családtagjai számára megfelelő keménységet!
2. Puha kinőtt ruhákat kisebb darabokra vágva, szintén körbe-körbe pakolgatva teletölthető. Ez nehezebb lesz mint a papírgalacsinos, de a célnak megfelel!
Ráadásul ingyen vannak a töltőanyagok!

3. Tönkölypelyvával is kitölthető.

4. polisztirol gyöngyöket is rakhat bele. ÍGY lazább szerkezetű és nagyon kényelmes lesz.

Töltött állapotban méretei: – magasság: 33 cm – átmérője: 48 cm

Ha töltve kéri tőlünk, akkor polisztirol gyöngy töltéssel fogja kapni!

Ha polisztirol gyönggyel tölti fel,  mindig ügyeljen rá, hogy a cipzár húzókocsija, be legyen húzva a cipzárhüvelybe. A zárt pórusú anyagoknak tulajdonképpen, csak ebben az esetben van szerepük.  Felépítésében babzsák jellegű, mégis rendkívülien masszív, ami annak köszönhető, hogy  csak olyan anyagból készítjük, ami zárt pórusú és bent tartja a levegőt szemben a szálas anyagokkal. Nem préselődik ki a levegő használat közben az anyagon keresztül, akkor a levegő és a gyöngyök együtt dolgoznak, ideálisan fel tudják venni a használó testformáját. Éppen emiatt az egyik legkényelmesebb bútordarab.  Cipzáras alján keresztül tölthető.

Tisztítási és kezelési útmutató: a legtöbb szennyeződés könnyedén eltávolítható az anyagról nedves pamut törlővel. Nem igényel különleges kezelést.

Makacs szennyeződések eltávolítására semleges tisztítószer ajánlott. (nem maró hatású) A kereskedelemben kapható tisztítószerek használata hígítva és használati utasítás alapján javasolt. Nem rendeltetésszerű felhasználás és használat esetén felelősséget a gyártó nem vállal.

Oldószeres tisztítószer alkalmazása szigorúan tilos! A foltot azonnal távolítsuk el!

Figyelmeztetés: Az anyagot erőteljes festékanyagot tartalmazó egyéb anyagok elszínezhetik! főleg világos színeknél fontos: 

-“indigós farmer első 15-20 mosásáig fog”

-hajfesték,

-festett textíliák…

Éles hegyes tárgyak kiszakíthatják az anyagot.

Javasolt használata: ülőalkalmasság, lábzsámoly.

Amennyiben Rólunk is szeretne infót. Valamint hasznos bejegyzéseket találhatnak a Blog  menüben.

Szállításról ITT is olvashat.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„19, Hencsi puff” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Minden jog fenntartva! | Odett Bútoszalon by Fairydesign 2016