fbpx

4) SENSEL ®HENCSI ÖKO vagy töltött nagy puff -videókkal

4) SENSEL ®HENCSI ÖKO vagy töltött nagy puff -videókkal

11.900 Ft16.900 Ft

Új generációs  Puff családunk tagja. A színes szavak hivatkozási gombok is egyben, kattintson rájuk. Rendelés beérkezése sorrendjében készül, és indul.  2-10 napon belül Önnél lehet.

Válassz egy lehetőséget gomb megnyomásával kiválaszthatja, hogy milyen állapotban kéri. Görgessen lefelé a Bővebb ismertetőhöz.

Leírás

– új generációs puff

Szövete tekintetében több szempontból is az Aquaclean® Sensel GRAU  színű anyagra esett a választásunk!

1.) formatartósság,

2.) tisztíthatóság, hiszen ezek a termékek vannak értünk, nem fordítva.

Az alábbi rövid gyártói videót megtekintve, saját szemével láthatja, mire képes. Nézze meg, hogyan tisztíthatja, ha bármilyen  szennyeződés rákerülne. Rövid videó, melyre most pár pillanatot rááldozunk, de a tisztításánál megtérül az időnk. Illetve, akkor is hasznos lehet, ha a jövőben bútorvásárlást, vagy felújítást tervez, s jó ha tud róla, hogy léteznek ilyen felső-kategóriás  prémium szövetek.

 

 

Lemosás után itassa papírtörlővel szárazra a felületet, vagy hagyja megszáradni.

Ez a szövet préselt anyag, így nincsenek szálai, amik között kiszökhetne használat közben a levegő.  A babzsák típusú termékek lényege, hogy olyan külső anyagot használjunk készítéskor, ami bent tartja a levegőt, hogy belül a gyöngyökkel együtt tudjanak dolgozni,fel tudják venni a használójuk formáját. Pont e tulajdonsága miatt hosszabb az élettartama a kereskedelemben kapható szálas anyagból készült rokonainál.

-zárt pórusú alapanyagból, mely bent tartja a levegőt, így  a gyöngyökkel együtt dolgoznak

– polisztirol gyöngy töltéssel

– szivacsra steppelt dísztűzéses tetővel

– töltve vagy üresen

– használt ruhával is tölthető

– cipzáras huzat

– magasság: 33 cm

– átmérője: 48 cm

– mindig ügyeljen rá, hogy a cipzár húzókocsija, be legyen húzva a cipzárhüvelybe.

Felépítésében babzsák jellegű, mégis rendkívülien masszív, ami annak köszönhető, hogy  csak olyan anyagból készítjük, ami zárt pórusú és bent tartja a levegőt szemben a szálas anyagokkal. Nem préselődik ki a levegő használat közben az anyagon keresztül, akkor a levegő és a gyöngyök együtt dolgoznak, ideálisan fel tudják venni a használó testformáját. Éppen emiatt az egyik legkényelmesebb bútordarab.

Cipzáras alján keresztül tölthető, alján cipzáras zárás van. Mindig ügyeljen rá, hogy a cipzár húzókocsija, be legyen tolva a cipzárhüvelybe.

Cserélni nem kell a töltőanyagot később sem, ugyanis a polisztirol gyöngy, ami benne van, nem törik, mint a hungarocell ezért ezt a töltőanyagot alkalmazzuk. Idővel inkább a hő hatására töpörödnek majd a gyöngyök. Mivel mi emberek alapfokon körülbelül 36 Cº működünk, így evidens, minél többet használjuk annál biztosabb, hogy kell majd rátöltenünk évek múlva.

Fotógalériában mutatom, mi lehet a gazdaságos töltelékpótlás, mikor már töpörödik a gyöngy..

Csomag térkitöltőket öszegyűjtheti, majd a cipzáras alján keresztül beletölthető. A gyöngyök elegyével remek potló.

múlva.

Már utántöltővel is rendelheti, hogy később ha kellene, kéznél legyen. Ha több utántöltőt szeretne rendelni, mert más termékbe is szüksége lenne polisztirol gyöngyökre, akkor kattintson IDE.

Gazdaságos ÖKO változatban is elérheti ha üres állapotban kéri.

Most arra gondol, üresen mit kezdjen vele? Eláruljuk

Leírjuk, hogyan töltheti ki egyszerűen, olcsón, akár nulla forint ráfordítással.

Miért Öko? Mert nem kell külön pénzt költenie néhány töltés típushoz:

A puff huzatát egyszerűen, és többféle megoldással ki lehet tölteni. Otthon az alábbiakat ajánlom, mindegyik megoldás olcsó és egyszerű:

1. Gyűjtsön össze szórólapokat vagy újságokat, lapjaiból egyesével gyúrjon papírgalacsinokat, (mint a táskákban van, amikor megvásároljuk). A puffot hanyatt fektetjük és a cipzáros felénél betöltjük, csigavonalban haladva soronként. (ha gyermekét/eit is bevonja a munkába, akkor egy nagyon hangulatos családi napot tud varázsolni, csupa móka kacagás..mire elkészül a puff.
Ha végzett, becipzározza, használja kis ideig, addig igazodik, préselődik benne, majd ha igényli a puff akkor újra kicipzározhatja, és újabb sorokat rakhat bele, amíg el nem éri, az Ön  számára megfelelő keménységet!

2. Puha kinőtt ruhákat kisebb darabokra vágva, szintén körbe-körbe pakolgatva teletölti. Ez súlyra nehezebb lesz mint a papírgalacsinos, de a célnak megfelel!
Ráadásul ingyen vannak ezek a töltőanyagok is!

3. Tönkölypelyvával is töltheti.

4.) Polisztirol gyönggyel töltve  laza szerkezetű lesz (ezt a módot a jógához javasoljuk.)

5.)  kitöltheti bármivel, az ész szerűség határain belül amiről úgy gondolja, hogy megfelelő lehet ilyen célra. Fantáziájának nem szabunk gátat.

Kivétel a szilárdra kötő térkitöltők?

Ha töltve kéri tőlünk, akkor polisztirol gyöngy töltéssel fogja kapni!

Ha polisztirol gyönggyel tölti fel,  mindig ügyeljen rá, hogy a cipzár húzókocsija, be legyen húzva a cipzárhüvelybe. A zárt pórusú anyagoknak tulajdonképpen, csak ebben az esetben van szerepük.  Felépítésében babzsák jellegű, mégis rendkívülien masszív, ami annak köszönhető, hogy  csak olyan anyagból készítjük, ami zárt pórusú és bent tartja a levegőt szemben a szálas anyagokkal. Nem préselődik ki a levegő használat közben az anyagon keresztül, akkor a levegő és a gyöngyök együtt dolgoznak, ideálisan fel tudják venni a használó testformáját. Éppen emiatt az egyik legkényelmesebb bútordarab.  Cipzáras alján keresztül tölthető.

Éles hegyes tárgyak kiszakíthatják az anyagot.

Javasolt használata: ülőalkalmasság, lábzsámoly.

Szállításról röviden tömören IDE  szóra kattintva olvashat, vagy bővebben az ÁSZF-ben. Ha Rólunk is szeretne infót. Valamint hasznos bejegyzéseket találhatnak a Blog  menüben.

#puff

További információk

Tömeg 3 kg
Méretek 58 × 45 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„4) SENSEL ®HENCSI ÖKO vagy töltött nagy puff -videókkal” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Minden jog fenntartva! | Odett Bútoszalon by Fairydesign 2016