fbpx

G 046.) Gerinckímélő párna Sofőröknek és ülőmunkát végzőknek Aquaclean®- videóval

G 046.) Gerinckímélő párna Sofőröknek és ülőmunkát végzőknek Aquaclean®- videóval

13.400 Ft17.400 Ft

A színes szavak hivatkozási gombok is egyben, kattintson rájuk.

Sokat dolgozik?  Ülőmunkát végez, nem áll egész nap, mégis azt érzi este, hogy beszakad a háta, leszakad a dereka? Nem tudja, miért fárad el minden nap? Eláruljuk. Ismerje meg ezt a termékünket is. Terméktájékoztató és videó megtekintéséhez görgessen lefelé.

Válassz egy lehetőséget gomb megnyomásával kiválaszthatja a belső párna típusát.

Szállításról röviden IDE  szóra kattintva olvashat, vagy bővebben az ÁSZF-ben.

Rólunk is szeretne infót? Valamint hasznos bejegyzéseket találhatnak a Blog  menüben.

Ismeri ezt a termékünket? Írhat róla véleményt: Ezért! (mobilról a képernyő elfordítása szükséges hozzá) Kérdés esetén írjon nekünk az odettbutorszalon@gmail.com címre

Amikor nincs készleten a kész termék, de az alapanyaga még elérhető – akkor a rendelések érkezési sorrendben készülnek és indulnak, 2-14 napon belül Önnél lehet. Kérem ezt vegye figyelembe, ha ajándékba szánja. Megjegyzésbe beírhatja az ajándékozás dátumát.

 

Leírás

Modern, civilizált világunk egyik nagy hátránya, hogy életünk legnagyobb részében ülünk. Ezáltal nagyon megterheljük hátgerincünket. Felelős a gerincünk végén lévő farkcsont, mely a sok üléstől negatív hatással van a hátgerincünkre. Felsőtestünk súlya (mely testtömegünk 2/3-a)  fentről gerincoszlopunkra terhelődik és lefelé nyomja azt. A  farkcsont alulról felfelé feszíti gerinccsigolyáinkat. E kettős terhelés következménye, hogy a 2. és az 5. csigolyák között a lumbális szakaszon, dupla terhelés éri gerincünket, s ez porckopást s előrehaladott állapotban fájdalmat okoz. Ön ne várjon addig!

GErinc-KIMélő-ÜLőpárna helyes használatával megelőzhet minden ilyen jellegű problémát,  mivel tehermentesítheti a hátgerince lumbálisszakaszát.

A tudás hatalom! Ön most birtokába tudhat egy fontos információt, s hozzá a megoldást is!

Használat: úgy üljön rá, hogy a farkcsont a kivágott rész felett legyen. Ahhoz, hogy igazán érezhesse mit tud ez a párna, először helyezze kemény felületre a párnát, úgy üljön rá. pár percig üljön rajta. Ekkor nincs különleges érzés. Hogy miért? Mert ami jó, az nem okoz fájdalmat, az valahogy, olyan természetes. A jót pedig hajlamosak vagyunk nem észrevenni. Pár perc üldögélés után, vegye ki maga alól a párnát, s akkor a párna nélkül üljön a kemény felületre! Ha helyesen ült a párnán előtte, akkor ilyenkor fogja érezni a különbséget, mert ekkor a farkcsontján fog ülni, ami kellemetlen érzést okoz.

Mérete úgy került kialakításra, hogy az autók üléseibe is elfér a két combfogó közé.

Használhatja gerincproblémák esetén a fájdalmak enyhítésére, valamint a megelőzése céljából.

Mérete: ülésmélység 40 cm, szélesség: 33 cm ékmagasság: 6 cm

Színe: carot Aquaclean® és galambszürke  T1 zsák bútorszövet

Másik oldala Luxus = Aquaclean legmagasabb minőségű olasz anyag

Amennyiben még nem ismeri, itt megnézheti a luxus anyagról szóló videókat:

Tetszik ez a szövet, de másik színből szeretné? Választhat hozzá a termékfotók között található színmintából! IDE kattintva találja meg a kapcsolati űrlapot, oda írhat nekünk!

A párna lelke, több részes német technológiai eljárással készült szendvicspanel.

Kétféle létezik belőle

 Alap –átlagos testalkatú embereknek 80 kg alatt.

Extra – nagyobb testsúlyú embereknek 80 kg fölött rendelésnél a Válassz egy lehetőséget gomb megnyomásával lehetősége van kiválasztani, hogy melyik belsővel kéri.

Egyszerűen nagyszerű!

2 in1, mert tulajdonképpen két párna egyben, mindkét oldala használható.

Mellékhatása: nem használ, ha nem használja!

 

További információk

belső

1 Luxus Alap két oldala egyforma 80 kg alatti, 1 Luxus Extra két oldala egyforma 80 kg feletti, 2 Kombi Alap luxus eredeti Aquaclean® másik olala galambszürke  T1 zsák bútorszövet 80 kg alatti, 2 Kombi Extra luxus eredeti Aquaclean® másik olala galambszürke  T1 zsák bútorszövet 80 kg feletti

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„G 046.) Gerinckímélő párna Sofőröknek és ülőmunkát végzőknek Aquaclean®- videóval” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Minden jog fenntartva! | Odett Bútoszalon by Fairydesign 2016