fbpx

G 041.) gerinckímélő ülőpárna Sofőröknek és ülőmunkát végzőknek Aquaclean®- videóval

G 041.) gerinckímélő ülőpárna Sofőröknek és ülőmunkát végzőknek Aquaclean®- videóval

13.400 Ft17.400 Ft

A színes szavak hivatkozási gombok is egyben, kattintson rájuk.

Sokat dolgozik?  Ülőmunkát végez, nem áll egész nap, mégis azt érzi este, hogy beszakad a háta, leszakad a dereka? Nem tudja, miért fárad el minden nap? Eláruljuk. Ismerje meg ezt a termékünket is. Terméktájékoztató és videó megtekintéséhez görgessen lefelé.

Válassz egy lehetőséget gomb megnyomásával kiválaszthatja a belső párna típusát.

Szállításról röviden IDE  szóra kattintva olvashat, vagy bővebben az ÁSZF-ben.

Rólunk is szeretne infót? Valamint hasznos bejegyzéseket találhatnak a Blog  menüben.

Kérdés esetén írjon nekünk az info@odettbutorszalon.hu címre

Amikor nincs készleten a kész termék, de az alapanyaga még elérhető – akkor a rendelések érkezési sorrendben készülnek és indulnak, 2-14 napon belül Önnél lehet. Kérem ezt vegye figyelembe, ha ajándékba szánja. Megjegyzésbe beírhatja az ajándékozás dátumát.

 

Leírás

G 041.) Kiwi gerinckímélő párna Sofőröknek és ülőmunkát végzőknek eredeti Aquaclean®szövet bevonattal- videóval

Színe: Kiwi

Modern, civilizált világunk egyik nagy hátránya, hogy életünk legnagyobb részében ülünk. Ezáltal nagyon megterheljük hátgerincünket. Felelős a gerincünk végén lévő farkcsont, mely a sok üléstől negatív hatással van a hátgerincünkre. Felsőtestünk súlya (mely testtömegünk 2/3-a)  fentről gerincoszlopunkra terhelődik és lefelé nyomja azt. A  farkcsont alulról felfelé feszíti gerinccsigolyáinkat. E kettős terhelés következménye, hogy a 2. és az 5. csigolyák között a lumbális szakaszon, dupla terhelés éri gerincünket, s ez porckopást s előrehaladott állapotban fájdalmat okoz. Ön ne várjon addig!

GErinc-KIMélő-ÜLőpárna helyes használatával megelőzhet minden ilyen jellegű problémát,  mivel tehermentesítheti a hátgerince lumbálisszakaszát.

A tudás hatalom! Ön most birtokába tudhat egy fontos információt, s hozzá a megoldást is!

Használat: úgy üljön rá, hogy a farkcsont a kivágott rész felett legyen. Ahhoz, hogy igazán érezhesse mit tud ez a párna, először helyezze kemény felületre a párnát, úgy üljön rá. pár percig üljön rajta. Ekkor nincs különleges érzés. Hogy miért? Mert ami jó, az nem okoz fájdalmat, az valahogy, olyan természetes. A jót pedig hajlamosak vagyunk nem észrevenni. Pár perc üldögélés után, vegye ki maga alól a párnát, s akkor a párna nélkül üljön a kemény felületre! Ha helyesen ült a párnán előtte, akkor ilyenkor fogja érezni a különbséget, mert ekkor a farkcsontján fog ülni, ami kellemetlen érzést okoz.

Mérete úgy került kialakításra, hogy az autók üléseibe is elfér a két combfogó közé.

Használhatja gerincproblémák esetén a fájdalmak enyhítésére, valamint a megelőzése céljából.

Mérete: ülésmélység 40 cm, szélesség: 33 cm ékmagasság: 6 cm

Kivitelezései: 1.) LUXUS eredeti Aquaclean® ha mindkét oldalát ugyanazzal a luxus szövettel szeretné.

2.)Kombi egyik oldala a luxus eredeti Aquaclean® másik olala galambszürke  T1 zsák bútorszövet

A Luxus eredeti Aquaclean® legmagasabb minőségű olasz bútorszövet még nem ismeri, itt megnézheti a luxus anyagról szóló videókat:

Tetszik ez a szövet, de másik színből szeretné? Választhat hozzá a termékfotók között található színmintából! IDE kattintva találja meg a kapcsolati űrlapot, oda írhat nekünk!

 

A párna lelke, több részes német technológiai eljárással készült szendvicspanel:  Több minőségű hab a megfelelő helyre ragasztással készült.

Kétféle létezik belőle

 Alapátlagos testalkatú embereknek 80 kg alatt.

Extra – nagyobb testsúlyú embereknek 80 kg fölött rendelésnél a Válassz egy lehetőséget gomb megnyomásával lehetősége van kiválasztani, hogy melyik belsővel kéri.

Egyszerűen nagyszerű!

2 in1, mert tulajdonképpen két párna egyben, mindkét oldala használható.

Mellékhatása: nem használ, ha nem használja!

 

További információk

belső

1 Luxus Alap két oldala egyforma 80 kg alatti, 1 Luxus Extra két oldala egyforma 80 kg feletti, 2 Kombi Alap luxus eredeti Aquaclean® másik olala galambszürke  T1 zsák bútorszövet 80 kg alatti, 2 Kombi Extra luxus eredeti Aquaclean® másik olala galambszürke  T1 zsák bútorszövet 80 kg feletti

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„G 041.) gerinckímélő ülőpárna Sofőröknek és ülőmunkát végzőknek Aquaclean®- videóval” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Minden jog fenntartva! | Odett Bútoszalon by Fairydesign 2016