fbpx

10.) ÖKO vagy töltött Béka puff – Aquaclean® +videó

10.) ÖKO vagy töltött Béka puff – Aquaclean® +videó

(1 vásárlói értékelés)

5.500 Ft10.200 Ft

A színes szavak hivatkozási gombok is egyben, kattintson rájuk. Rendelés beérkezése sorrendjében készül, és indul.  2-10 napon belül Önnél lehet. Szállításról röviden tömören IDE  szóra kattintva olvashat, vagy bővebben az ÁSZF-ben. Ha Rólunk is szeretne infót. Valamint hasznos bejegyzéseket találhatnak a Blog  menüben.

Válassz egy lehetőséget gomb megnyomásával kiválaszthatja, hogy milyen állapotban kéri. Görgessen lefelé a Bővebb ismertetőhöz.

Törlés

Leírás

Régi trend újjá születve vidám formákba

A puffokat nagyon régóta ismerik az emberek. kis helyen elférő ülőalkalmatosságok.

Hagyományos értelemben nem szokott a gyerkőcök kedvenc eszköze lenni, ezért anno kitaláltuk, hogyan legyen olyan praktikus darab a család számára, hogy mindenki szerethesse. Úgy, ha figura formát adtunk neki, ezért a sima kerek puffok mellett 3 féle figura formában is készülnek: teknős(komoly) katica (klasszikus) és leveli béka (bohókás vidám) szövetét tekintve is alkalmazkodtunk a kihíváshoz. Prémium  szövetből- Sorolhatnám hosszan a tulajdonságait, de inkább megmutatom.

Az itt található kisfilmek  tökéletesen be tudják mutatni az anyag tisztíthatóságát, a mindennapi élet szennyeződéseihez alkalmazkodva. Most pár pillanat amíg megnézi, de ez az idő megtérül amikor ilyen típusú anyagból lesz esetleg bútora is, vagy a mi termékeinkből valami, ami ilyen anyagból készült.

 

Használhatják ülőkének, vagy lábzsámolynak. Fiatal felnőttek többször éjjeli szekrény helyett ágy mellé telefonnak stb használják, – hogy miért?- mert éjjel sem okoz sérülést, ha valaki leesik az ágyról) ☺

Gyerkőcökre is gondoltunk. Azért, hogy kedvenc ülőkéjük legyen, és ne kelljen 25 x szólni:- Ne a padlóra ülj! Anno kitaláltuk, hogyan legyen olyan praktikus darab a család számára, hogy mindenki szeresse. Úgy, ha figura formát adtunk neki, így a sima kerek puffok mellett 3 féle figura formában is készülnek: teknős (komoly) katica (klasszikus) és leveli béka (bohókás vidám)

Mivel azt mondjuk, hogy  családi kedvenc, (mert mi már tudjuk amit a család még nem), de a felnőttek is fogják használni.

Ezért mi olyan anyaggal töltjük ki (szilikonos friese) hogy nincs súlyhatár, bárki használhatja, nem lapul le. Ez szálas göbös anyag, és annyi van a puffba tömve, hogy mindenkit elbírjon. Ha kitöltött kész állapotban rendeli, akkor ezzel a töltéssel fogja kapni!

 Több évre tervezett bútordarab. Gondozásmentes.

Tehát nem kell később tölteni, mint például a babzsák jellegű termékeket.

Teljes átmérője lábaival együtt 50 cm, ülőfelület átmérője:43 cm, magassága: 33 cm, súlya 3 kg.

Gazdaságos ÖKO változatban is elérheti ha üres állapotban kéri.

ÖKO termékeinkről bővebben IDE szóra kattintva olvashat

Most arra gondol, üresen mit kezdjen vele? Eláruljuk

Leírjuk, hogyan töltheti ki egyszerűen, olcsón, akár nulla forint ráfordítással.

Miért ÖKO? Mert nem kell külön pénzt költenie néhány töltés típushoz, újrahasznosítás a megoldás:

A puff huzatát egyszerűen, és többféle megoldással ki lehet tölteni. Otthon az alábbiakat ajánlom, mindegyik megoldás olcsó és egyszerű:

ÖKO 1. Gyűjtsön össze szórólapokat vagy újságokat, lapjaiból egyesével gyúrjon papírgalacsinokat, (mint a táskákban van, amikor megvásároljuk). A puffot hanyatt fektetjük és a cipzáros felénél betöltjük, csigavonalban haladva soronként. (ha gyermekét/eit is bevonja a munkába, akkor egy nagyon hangulatos családi napot tud varázsolni, csupa móka kacagás..mire elkészül a puff.
Ha végzett, becipzározza, használja kis ideig, addig igazodik, préselődik benne, majd ha igényli a puff akkor újra kicipzározhatja, és újabb sorokat rakhat bele, amíg el nem éri, az Ön  számára megfelelő keménységet!

ÖKO 2. Puha kinőtt ruhákat kisebb darabokra vágva, szintén körbe-körbe pakolgatva teletölti. Ez súlyra nehezebb lesz mint a papírgalacsinos, de a célnak megfelel!
Ráadásul ingyen vannak ezek a töltőanyagok is!

3. Tönkölypelyvával is tölthetik.

4. Polisztirolgyönggyel is tölthetik.

5. Tulajdonképpen bármilyen térkitöltővel tölthető /kivétel a szilárd anyagok./

Ha Rólunk is szeretne infót. Valamint hasznos bejegyzéseket találhat a Blog  menüben.

További információk

Tömeg 3 kg
Méretek 50 × 43 × 33 cm

10.) ÖKO vagy töltött Béka puff – Aquaclean® +videó termékről 1 értékelés

  1. Tóth László

    Feleségem​ kapott egy ilyen békát karácsonyra már több éve, azóta a lakásunk egy kedves lakója. Mindenkit egyből mosolyra fakaszt, aztán ülésre csábít. Nemhiába Békakirály! A szövet, a tömés évek óta változatlan, nagyszerű minőség. Mostanában már a kisfiunk barátja, nagyon szeret rajta hasalni, játszani vele.
    Bátran ajánlom mindenkinek, az biztos, hogy a lakás egy kedves színfoltja lesz.

Mondd el a véleményed

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Minden jog fenntartva! | Odett Bútoszalon by Fairydesign 2016