fbpx

Polisztirol gyöngy – hol vegyek?

Bejegyezte: odett_admin Ekkor: február 25, 2017  /   Kategóriák: Blog

Gyakori kérdés ez. Terveink közt szerepel, hogy a jövőben nálunk is kapható legyen! Ha Önt is érdekelné, kérem kommentben írja ide nekünk!

A polisztirol gyöngyöt be lehet szerezni, minden olyan kereskedésben, ahol a táblásított polisztirol lapokat árusítják, amiket a házak szigetelésére használnak. Lehet, hogy nincs raktáron, de ők tudnak rendelni. Így mindenki el tudja érni esetleg saját lakhelyén is, postaköltség nélkül. Valamint tüzép telepeken is elérhető, hiszen sok helyen alkalmazzák a falazat beton részéhez adagolva, hőszigetelő tulajdonsága miatt.

Ha már megvan zsákban a gyöngy.

Hogyan töltsem bele amibe szeretném?

A betöltéshez a zsák nyitott szájához használhatunk egy pet palack szűkített részéből vágott tölcsért,amit szorosan belekötünk a nyakához,  (legjobb ha műanyag kötegelőt használunk ehhez a művelethez) mintha be szeretnénk simán csak kötni, de már a tölcsérünkkel,  így nem fognak szétgurulni a gyöngyök, csak oda folynak bele, ahová szeretnénk. Ha a palack kupakjával bezárjuk akkor el is zártuk a zsákunkat, a következő használatig.

A kimaradt gyöngyöket semmiképpen nem kell kidobni, Padlásra is felrakható, mert az egerek nem rágják ki a zsákot, hiszen nem élelmiszer, és pontosan tudják ezt.

Jó munkát mindenkinek!

Remélem hasznos volt eme bejegyzésünk.

Ha otthon, lakóhelyén nem tudja beszerezni, akkor írjon nekünk az odettbutorszalon@gmail.com címre, vagy IDE KATTINTVA: segítünk!

Hozzászólás írása

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Minden jog fenntartva! | Odett Bútoszalon by Fairydesign 2016