fbpx

Pár szót a figura puffokról

Bejegyezte: odett_admin Ekkor: május 12, 2017  /   Kategóriák: Blog

Kicsikém, ne a padlóra ülj légyszíves, mert fel tudsz fázni! Tudom, hogy csak játszol, de ha valamire ráülsz, akkor is tudsz.

Ismerősek ezek a mondatok?

Szerintem nincs olyan édesanya, aki ne mondta volna még ezeket a mondatokat.

Anno én is így kezdtem. Innen indult az ötlet, saját tapasztalatból.

De mi lenne az az eszköz, amit szívesen használna egy gyermek?

Megmutatom, ha kíváncsi rá.

Mára már széles termékkörünk első darabja anno egy teknős puff volt, melyet férjem készített az akkor 1 éves kisfiunknak Dusánnak! Mindig féltettem, hogy fel ne fázzon, eleven kis srác volt, s folyton a padlóközelségben játszott kisautóival. Magam sem hittem volna, de a terv jobban sikerült, mint reméltük. Ugyanis a Teki nem csak egy egyszerű puff volt, hanem egy társ, akit mindenhova húzott maga után. Lábai kialakításuknál fogva ideálisan megfoghatóak. Ráült, ráhasalt, a lényeg, hogy ezen volt, nem a padlón. Szóval így indult, jöttek ismerőseink, meglátták teknősünket, s a felismerés elindult bennük, hogy nekik is jó lenne ilyesmi.

Majd, azok az ismerőseink is hangot adtak véleményüknek, akiket nem győzött meg a teknős forma. Igen kellene, de nem kell rá, feje-lába-farka, csak sima kerek legyen.

Ez volt az a pont, ahonnan már nem volt megállás.

Lányaink születéseik után, úgy gondoltuk, kellene valami csajos puff is. Megálmodtuk a Katica puffokat.

De az életben néha megbukni látszik az elméletünk, ugyanis a pici kisfiúk, talán éppen a bogárszeretetük miatt, de ha szüleik engedik a választást  gyakran ezt választják és nem a teknőst. Majd itt is igazodnunk kellett később a szobaszínekhez, mert nem minden lakásba illett a piros.

Ezért minden piros közeli színből készülnek, hogy mindenki megtalálhassa a számára ideális darabot.

A harmadik formánk a leveli béka!  Az Ő születése: Miskolcra szerettünk volna menni árusítani a Békafesztiválra. Gondoltam, az a mi helyünk, de kézműves kolleginák felvilágosítottak, hogy nekünk teknőseink vannak, nem békáink. Szóval ekkor születtek meg a nagyon színes, vidám,  bohókás leveli békáink.

Végül  így alakult ki a figura puffok palettánk.

Praktikus darabok egy család számára, mert mindenki találhat saját személyiségéhez illő darabot. és  szövetét tekintve is alkalmazkodtunk a kihíváshoz. Prémium  szövetből- Sorolhatnám hosszan a tulajdonságait, de inkább megmutatom.

Az itt található kisfilmek  tökéletesen be tudják mutatni az anyag tisztíthatóságát, a mindennapi élet szennyeződéseihez alkalmazkodva. Most pár pillanat amíg megnézi, de ez az idő megtérül amikor ilyen típusú anyagból lesz esetleg bútora is, vagy a mi termékeinkből valami, ami ilyen anyagból készült. Aquaclean luxus kategóriás termékeink szövete:

Lájkolhatja oldalunkat, vagy meg is oszthatja bejegyzéseinket, ha tetszett Önnek és hasznosnak találja mások számára is!

Színes szavak hivatkozási gombok is egyben, kattintson rájuk!

Hozzászólás írása

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Minden jog fenntartva! | Odett Bútoszalon by Fairydesign 2016