fbpx

Otthon

Bejegyezte: odett_admin Ekkor: június 23, 2017  /   Kategóriák: Blog

Otthon, egy szó, de mennyi tartalommal bír

van egy tér melyet 4 fallal határolunk, tetején egy fedő résszel. Mindaddig csak egy ház vagy lakás, amíg saját szükségleteink és kényelmünk szerint ki nem alakítjuk magunknak… onnantól az a kis tér a mi kis kuckónk!

Megpróbáljuk elképzelni, mit hova tennénk, milyen színeket szeretnénk.

Figyelembe vesszük hányan vagyunk a családba, ki mit szeretne.

Lassan összeáll egy berendezett ház, mely a mi otthonunk! Megszokjuk, használjuk, de ha nőnek a gyermekek, az igényeik is változnak. Néha nekünk felnőtteknek pedig megtetszik egy másik összeállítás az újságok lapjain, vagy az interneten. Jön egy új divatszín. Az újításra való vágy lassan belefészkel a fejünkbe… ami addig a szép és jó volt, az hírtelen már réginek unottnak tűnik. Ez főleg akkor fordul elő, ha divatszínekben gondolkodunk és a pillanat hevében döntünk amikor 1-1 új darabot vásárolunk. Ha átgondoltan döntünk próbáljuk több szempontból megközelíteni az új áhított tárgyat, melyet be szeretnénk illeszteni az otthonunk valamelyik szegletébe, nincs könnyű dolgunk. Szakértő segítség nélkül nagyon nehéz a dolgunk. Idő hiányára hivatkozva, sokan megveszik valamelyik multi áruházba, amit az orruk elé tolnak, és kész! De sajnos sokszor később derül csak ki, hogy nem biztos, hogy az volt az olcsó, Sőt! Régen volt egy közmondás, olcsó húsnak, híg a leve. Ha tudja mit szeretne, ki az, aki használni fogja, és főleg, hogyan szeretnék használni? Akkor személyre és családra szabott tárgyakat érdemes beszerezni, szakértőktől, hogy sokáig otthona hasznos eszköze legyen a megálmodott darab! Segítünk, ha szeretné.

 

Hozzászólás írása

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Minden jog fenntartva! | Odett Bútoszalon by Fairydesign 2016