fbpx

Önnek

Bejegyezte: odett_admin Ekkor: július 03, 2017  /   Kategóriák: Blog

Hasznosat, napi használatra ! Az online világ nem egyszerű. Itt csak a szemünk használható

Jó pap is holtig tanul, hát még mi.

Tapasztalataink és visszajelzéseik alapján (melyet nagyon köszönünk!)  rá kellett ébrednünk, hogy nagyon kevesen ismerik termékeinket. Ezért a közeljövőben az az elsődleges feladatunk, hogy bemutassuk a mi kis világunkat, azoknak, akiknek igényük van az egyedi és maradandó, hétköznapi használati eszközökre, de elegük van a rossz minőségű dolgokból.  Ha Ön itt olvassa sorainkat, akkor az azért lehet, mert valami felkeltette az érdeklődését a mi kínálatunkból! Mivel nem hétköznapi, és átlagos termékeket készítünk, így viszont első ránézésre nem biztos, hogy tudja mit is lát, illetve, hogy Önnek vagy családjában bárkinek, lenne-e rá szüksége.  Ha szeretné megismerni  termékeink sokoldalúságait, vagy érdekli, hogy miket, és miből tud velünk készíttetni a jövőben, akkor lehetősége van FELIRATKOZNI HÍRLEVÉLre. (Bár még nem működik, de terveink között szerepel a jövőben.) Azt viszont tudnia kell mindenkinek aki feliratkozik, hogy tőlünk napi vagy heti rendszerességgel, ne várjon leveleket.  Esetleg Havonta egyszer, vagy jeles ünnepek előtt. Vagy ha megszüntetnénk valamelyik termék kategóriánkat, és az utolsó darabok kiárusításánál. Szóval, nem tervezzük senki leveles mappáját teletölteni.

 Követhet minket facebook oldalunkon is. Olvashatja Blogunkat is! Ha szeretné megismerni mit hogyan lehet használni, milyen új információt vagy terméket osztunk meg Önökkel.

http://www.aboutads.info/choices

http://www.youronlinechoices.eu/

https://developers.facebook.com/docs/privacy

 

 

Hozzászólás írása

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Minden jog fenntartva! | Odett Bútoszalon by Fairydesign 2016