fbpx

Okos ajándék Nőnapra- nem csak a nőnek!

Bejegyezte: odett_admin Ekkor: február 28, 2018  /   Kategóriák: Blog

Közeledik a nőnap, de nem csak rájuk gondolunk.  Szép dolog a nők kényeztetése, de ha már a kényeztetésről van szó, akkor miért ne kényeztethetnénk a férfiakat is?! Tulajdonképpen nem szó szerinti kényeztetésre gondolok, de ha az eredményt nézzük, melyet elérhetünk, mégis az. A fájdalom enyhítése kényeztetés mindenki számára!

-sokat dolgozik, ülő munkát végez, mégis estéhez érve úgy érzi, beszakad a háta, leszakad a dereka?

-kíváncsi mitől lehet ez?

Csak akkor olvasson tovább, ha úgy érzi, ez Önnek szól!

Üssön két legyet egy csapásra. Miért így ajánljuk? Mert testünk felépítése nagyon sok dologban megegyezik, férfiaknak és nőknek! Most konkrétan, a gerincoszlopunkra gondolok. Terhelt világban élünk, így hát mindenki gerince elhasználódik, mindegy, hogy férfi vagy nő!

Modern, civilizált világunk egyik nagy hátránya, hogy életünk legnagyobb részében ülünk, s ezáltal nagyon megterheljük hátgerincünket. A felelős ezért, a gerincünk végén lévő farkcsont, mely az üléstől negatív hatással van a hátgerincünkre. Testünk súlya fentről gerincoszlopunkra terhelődik és lefelé nyomja azt. A  farkcsont alulról felfelé feszíti gerinccsigolyáinkat. Ez kettős terhelés. Következménye hogy a 2. és az 5. csigolyák között, dupla terhelés éri gerincünket. Ami porckopást okoz, s ettől súlyos fájdalmakat érzhetnek.

Ajánlunk egy okos megoldást erre!

Azért okos, mert ha most megszerzi Nőnapra szánt GeKimÜlőpárna párunkat kedvezményes áron,  egyik lehet az Öné, a másikat oda tudja adni egy hölgy ismerősének! Mindkettőjük számára megoldást talált ezzel.

Használat: úgy ülünk rá, hogy a farkcsont a kivágott rész felett legyen. Mérete úgy került kialakításra, hogy az autók üléseibe is elfér a két combfogó közé.

Használhatja gerincproblémák esetén a fájdalmak enyhítésére, valamint a megelőzése céljából.

A külső huzat levehető, /cipzáras/ és 40 Celsius fokos vízben mosható!

A párna lelke, 6 részes német technológiai eljárással készült szendvicspanel. Eredménye, hogy nincs súlyhatár, bárki használhatja. 2 in 1  mindkét oldala használható

Mellékhatása: nem használ, ha nem használja!

Olvasna még ehhez kapcsolódóan? Kattintson a GERINC szóra. Színes szavak hivatkozási gombok is egyben, kattintson rájuk! Valamint BLOG bejegyzéseink között is keresgélhet.

Lájkolhatja oldalunkat, vagy meg is oszthatja bejegyzéseinket, ha tetszett Önnek!

 

 

Hozzászólás írása

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Minden jog fenntartva! | Odett Bútoszalon by Fairydesign 2016