fbpx

Napról-napra

Bejegyezte: odett_admin Ekkor: október 18, 2017  /   Kategóriák: Blog

 

Mivel sokféle termékünk létezik, s mind több színben, sokszor új szín összeállításokkal. Napról-napra készülnek újabb darabok, s folyamatosan kerülnek fel az oldalra, napi rendszerességgel kellene nézegetni oldalunkat annak, aki naprakész szeretne lenni. Mivel ez fizikai lehetetlenség, viszont sok visszajelzés érkezett már ebben a témában, hogy szeretnék látni az újdonságokat, így egy ÚJ oldalt LEGÚJABB TERMÉKEINK BEMUTATÁSA néven tettünk közzé, ahol kis ideig láthatóak lesznek az újonnan készült termékek. A színes szavak hivatkozási gombok is egyben, kattinthat rájuk.

Hírlevél, vagy nem?

Hírlevélküldő szolgáltatásunk még nincs. Ha valaha lesz is, akkor sem várhatják el tőlünk, hogy naponta küldjünk, mert nem fogunk. Magunkból kiindulva, mi sem szeretjük a naponta küldött leveleket. Terveink közt szerepel. Évente körülbelül 4 alkalommal, vagy ha megszüntetnénk valamelyik termék gyártását, és erről tájékoztatás küldése.  Amennyiben gondolja, hogy majd a jövőben jól jönne Önnek, akkor iratkozzon fel!

Hozzászólás írása

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Minden jog fenntartva! | Odett Bútoszalon by Fairydesign 2016