fbpx

Hogyan válasszunk megfelelő székpárnát székeinkre?

Bejegyezte: odett_admin Ekkor: február 18, 2020  /   Kategóriák: Blog

A legelső, a megfelelő forma

Miután a formát megtaláltuk a másik fontos kérdés a méret.

Olyan egyszerű ez, gondolhatnánk. Koránt sem

Gondoljuk végig napi szokásainkat. Hogyan szoktuk használni párnáinkat? Amikor párnaválasztás van, mindenki azt gondolja, minél nagyobb a párna, annál jobb. De amikor ráülünk a székre, mivel nagyobb, mint a székünk felülete, így legyűrjük a térdünk belső felével a szék kávájához a párnánk szélét. Lenyomásakor megfeszítjük. A részben legyűrt párna ugyanis lefordul a székről amikor felállnak róla, mert megszűnik a lenyomás, és felszabadul a párna.

Pár szót a méretválasztásról: minden oldalon 1cm-rel kevesebb legyen a méretünk. Mert ha egy 1cm-rel kisebb a párna teljesen körbe, akkor a párna felületére ülünk, nem gyűrjük a térdünk belső felével a szék kávájához.

Pár szót a típusokról:

Kétféle székpárnát szoktunk készíteni. Az egyik amikor duó, tehát mindkét oldala főszövet, itt egyszerű a helyzet, mikor melyik oldalhoz van kedvünk, azt az oldalt használjuk. Lehetőség van egyedi választással is kérni. Úgy készítjük, ahogy Ön szeretné.. nem mi fogjuk hosszú éveken át nézegetni, hanem Ön!

Másik, a közkedvelt, a szimpla párna, a főszövet bútorszövet, a párna hátoldala csúszásgátlós segédanyag. Párnáink 90%-ban szimpla oldallal készülnek. Igény szerint bármelyik párnát elkészítjük kérésre duó párnának.  Ebben az esetben Árajánlat kérésre, és a hátoldal anyagválasztására van szükség. Írhat nekünk az odettbutorszalon@gmail.com címre

Hozzászólás írása

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Minden jog fenntartva! | Odett Bútoszalon by Fairydesign 2016