fbpx

Hogyan készülnek a Patchwork ülőpárnák?

Bejegyezte: odett_admin Ekkor: január 21, 2019  /   Kategóriák: Blog

Szétnézek ebben a lakásban. Több szín, több árnyalat, forma, minta. Hű de szeretem, mikor ilyen helyekre kell terveznem, valami újat, amivel fel lehet dobni a hangulatot. Nálad is több szín megjelenik az otthonodba? Nem titok a lakberendezés elég közel áll a szívünkhöz. De persze nem lehet mindig új székeket, padokat venni, igaz? 
Valóban nem. Viszont öltöztetni, őket is lehet! Ráadásul két legyet egy csapásra. Szemünknek is tetszik, és a saját kényelmünket is szolgálja.
Patchwork ülőpárnáinkat elképzelt, vagy valós lakásokba tervezve álmodjuk meg. A pepi párnák 6 ; a kerek párnák 4 részből állnak: Van mindig egy fő elem + köré gyűjtött harmonizáló részek. Mondom mire gondolok

Színek rendezése:
Barna, a zöld és a szürke általános színek..
barna általában: szekrény asztal szék, ablak padló, parketta + ajtó ami természetes fa, vagy fahatású.
zöld: növények legtöbb esetben mindenhol vannak. 
Szürke: vagyis a fémszín: fogantyúk a szekrényen, csillár kapcsolók, elektronikai berendezések.
A fő szempont után jöhet egy kis divatszín, belecsempészése (jelenleg a szürke az – ami egyébként is egy összekapcsoló szín, mint a bézs – homok – ekrü, mert ezek a színek illenek másik színekhez ) vagy a kedvenc színeink, illetve a hozzáillő harmonikusan összekapcsoló színek.

Sokan a festett fal színéhez szokták igazodni. Mi pont NEM! Gondoljunk csak kicsit bele. Pár évente festjük a falakat. Akkor új párnára lenne mindig szükség. Mivel ezek a párnák bútorszövetböl készülnek, így azt kell tudni, hogy több évre tervezett darabokról beszélünk.

Következő szempont: az évszak, ünnepek, és alkalmak. Ha ünnepi térítéshez választunk, akkor elképzelhető a díszesebb mintás párna. Más hangulatunk van tavasszal, más nyáron, ősszel és télen. Szóval nagyon sok nézőpont alapján válogathatunk.

Ha így belegondolunk, már nem is olyan nehéz dönteni, hogy -melyik is illik nekem vagy ahova szánom? Ugye? szeretné megtekinteni Őket? Akkor kattintson a PÁRNA szóra.

Hozzászólás írása

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Minden jog fenntartva! | Odett Bútoszalon by Fairydesign 2016