fbpx

gerinc I-II rész

Bejegyezte: odett_admin Ekkor: szeptember 13, 2017  /   Kategóriák: Blog

I rész

-Nem műthető. csengtek fülében a szavak, melyek oly ridegen hangzottak az idős orvos szájából. Pedig pár perccel előtte még tőle várta a megoldást. Akit megkérdeztünk ismerősök közül, Őt javasolta. De Ő elvette a reményt. A reményt, ami egy másodperc alatt elveszett.
Csak ült, fáradtan, és görnyedten. Már nem volt mit mondani… kilátástalan a jövő. -Nem műthető! De akkor mi lesz? Hogyan tovább? Másik orvos. Pár nap és már ott is voltunk. Fiatal. Nem baj, megtanult biztos mindent, az idősebb orvosoktól. Sőt, még nem remeg a keze, cikáztak a gondolatok. mellette és ellene. Átnézte a papírokat leleteket. Megnézte Édesanyám hátát, derekát. 3 gerincsérv, nem kevés, mondta. talán nem is nekünk, csak úgy ténymegállapításként, hiszen mi is tudtuk. Nem műthető, vágta rá Ő is. De akkor mit tehetünk, hiszen fiatal még? Infúziós kezelést tudok javasolni ami… Igen, szakítottam félbe, azt már kétszer próbálták nála, de a 8.után éppen a fordítottját produkálta mind a kétszer, leesett lábról. -Előfordul néha, de nagyon ritkán- próbálkozott kezdeni megmagyarázni azt, amit már többször hallottunk. Ebben az esetben havonta egyszer fájdalomcsillapító injekciót adhatok a csigolyák közé, hangzott a gyors felelet, amit odavetett nekünk, mert akkor már nem ért rá velünk foglalkozni, hiszen jött a folyosón egy csinos nővérke, aki kedvesen rámosolyogva, köszöntötte a Doktor urat, és tovább is sietett. Csak a fiatal Doktor úr (ügyeletes szívtipró-ekkor fogalmazódott meg bennem a számomra új neve) véletlenül rajta felejtette a tekintetét. Ami nem baj, csak ne akkor, amikor egy ügyfél áll /vagyis csak próbál állni, mert azt nem igazán tud a fájdalmaitól/ vele szemben. -Igen? Próbáltam finoman visszazökkenteni a jelenbe. Sikerült. Újra ránk figyelt. -Igen, minden hónapban tudok adni egy ilyen injekciót. Anyukám halkan megjegyezte, kapott már ilyet, és körülbelül 4 napig hatott. -igen, mindenkinél más az az intervallum amíg a hatás tart. -Csigolyák közé? Kezdtem kérdés sorozatom. Nem túl veszélyes ez? Havonta szurkálni a gerincét? Mi van, ha egyszer véletlenül nem jó helyre szúr? -Hát ez sajnos benne van a pakliban, nem tudja garantálni, hogy nem történik meg, de nem szokott előfordulni. Újabb nővérkék a folyosón, s látszott kényelmetlen, hogy mi ott vagyunk.
Köszönjük szépen a részletes mindenre kiterjedő válaszát. Mondtam neki, talán nem túl kedvesen, majd Édesanyám felé fordultam, gyerünk innen. Itt nincs mit tenni. Talán 40 perc volt, mire a második emeletről az autóig ki tudtunk jutni. Azt már elképzelni sem tudom, hogy Édesanyám mit érzett. De a saját érzéseimre emlékszem.Tehetetlenség, düh, harag… mit tegyek…semmit? Nézzem ahogy szenved? Az erős fájdalomcsillapító szerek már kikezdték a gyomrát.

II. rész

Azóta eltelt közel 15 év

Új gerincet nem tudunk neki adni. De minden olyan lehetőséget meg kellett ragadni, ami megkönnyíti életét, enyhíti fájdalmait, ha már orvosi segítség nem volt. Ekkor volt az a pont, amikor nem maradt más választás, mint megannyi dolog felfedezése. Sok mindent kipróbáltunk, sok dolgot megismertünk az emberi test működéséről. Mi mivel hozható összefüggésbe, és hogyan tehetünk mi magunk is pozitív lépéseket a saját egészségünkért.

találtunk egy párna típust, ami elindított azon az úton, hogy  felismerjük, és megalkossuk azt a könnyítő eszközt, ami  Édesanyám életén segíteni tud. Ez volt az első cél. Majd évek alatt világossá vált, hogy mennyi beteg ember van. kiderült ez a párna nem csak a saját családunkban állta meg a helyét, viszont innen indult. Hála Istennek, így már sok embernek tudtuk megkönnyíteni a mindennapjait. enyhíteni fájdalmait.

Megosztunk néhány gondolatot Önökkel a teljesség igénye nélkül, melyeket weboldalunkon meg is találnak a vásárlói véleményeknél. Ugyanis, eme sorok vásárlóinktól származnak, akik már szintén használják ezt a hétköznapokat megkönnyítő darabokat.

 • M Gudrun
  Két éve használom a Gerinckímélő párnámat, amit egy hosszú utazás során ismertem meg. Miután tapasztaltam a kényelmét, amihez azt kell tudni, hogy kétoldali csípőficammal és gerincferdüléssel születtem, de ezzel a párnával nagyon nagy meglepetés ért, mert nagyon sok km után sem fájt a hátam, és az ülés kényelmes volt. Ezért akkor rendeltem az első ilyen párnámat, amit elsősorban az autóban használtam. Majd rendeltem még egyet, hogy ne kelljen ide-oda hurcolgatnom a munkába menetkor, hanem így már ott is van egy. Tiszta szívből ajánlom mindenkinek, akinek gerinc, csípő vagy ízületi problémái vannak, mert ez tényleg megkönnyíti az életét.
 • GY Valéria Kedves Mindenki! A legjobb döntést hoztam, amikor megrendeltem! Amit kaptam nem okozott csalódást, gyönyörűen kidolgozott, igényes szín és anyag választású párnát kaptam!
 • Amióta használom (ülő munkát végzek) már nem fáj a hátam, derekam!
  Mindenkinek szívből ajánlom az OdettButorszalon munkáit! További sok sikert!
 • M IldikóEgy szerencsétlen baleset után igen megsértettem a farokcsontomat. Igy minden ülés, főleg biciklizés után, nagyon fájdalmas volt. 2017 nyarán bukkantam rá erre a remek termekre, ami csodához hasonlóan megszüntette a problémát. Nagyon köszönöm az ötletet, mar nem felek azóta leülni. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki ilyen problémával küszköd. Ildikó
 • Gyönyörű terméket kaptam. Átadtam édesanyámnak, akinek eddig nagyon fájt a dereka. Amióta használja, a fájdalma enyhült és emellett szép párnán csücsül!
 • Anikó Kétszer műtötték a gerincemet nem tudtam rendesen leülni sehova sem, mióta ezt a párnát megvettem viszem magammal mindig minden székre és így bárhova kényelmesen letudok ülni! Nagyon szeretem és mindenkinek merem ajánlani!
 • Ha kíváncsi rá, hogy jelenleg milyen készletből tudna választani, akkor kattintson IDE.

Hozzászólás írása

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Minden jog fenntartva! | Odett Bútoszalon by Fairydesign 2016