fbpx

December az év legnehezebb hónapja egy kézműves számára.

Bejegyezte: odett_admin Ekkor: október 18, 2017  /   Kategóriák: Blog

Minden évben várjuk a decembert, szeptembertől már folynak a gyártóknál a karácsonyi előkészületek. Nálunk sincs ez másként.

Viszont ember tervez, ÉLET  vagy Isten végez.

Tájékoztatjuk kedves érdeklődőinket, hogy a 2017-es év utolsó hónapjában csak a készleten lévő termékekből tudnak választani, új terméket Kórházi látogatás /műtét/ miatt nem fogunk akkor már készíteni. Ezért kérem ha Ön is a mi termékeink közül tervez ajándékozni, akkor ne hagyja az utolsó pillanatokra az érdeklődést, vagy keresgélést oldalunkon.

Pontosan emiatt, mi egy kicsivel hamarabb elkezdtük a kedvezményes lehetőségek ajánlatát.

Hétről hétre új lehetőségekkel. Fontos azonban tudni, hogy a kedvezményes árakat a rendszer szabályozza, és csak a megadott időben jelennek meg a termékeknél. Tehát korábban sem és később sem tudják ugyanazon az árakon rendelni a csomagokat, csak a megadott időn belül.

Karácsony előtt az utolsó csomagokat dec 21-én indítjuk útnak. Gyakorlatban ez azt jelenti, hogy dec 20. 14:oo ig beérkező megrendeléseket tudjuk indítani 21-én.

Hozzászólás írása

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Minden jog fenntartva! | Odett Bútoszalon by Fairydesign 2016