Hasznosat, napi használatra ! Az online világ nem egyszerű. Itt csak a szemünk használható

De jó pap is holtig tanul, hát még mi. Tapasztalataink és visszajelzéseik alapján (melyeket nagyon köszönünk!)  rá kellett ébrednünk, hogy nagyon kevesen ismerik termékeinket. Ezért a közeljövőben az az elsődleges feladatunk, hogy bemutassuk a mi kis világunkat, azoknak, akiknek igényük van az egyedi és maradandó, hétköznapi használati eszközökre, de elegük van a rossz minőségű dolgokból.  Ha Ön itt olvassa sorainkat, akkor az azért lehet, mert valami felkeltette az érdeklődését a mi kínálatunkból! Mivel nem hétköznapi, és átlagos termékeket készítünk, így viszont első ránézésre nem biztos, hogy tudja mit is lát, illetve, hogy Önnek vagy családjában bárkinek, lenne-e rá szüksége.  Ha szeretné megismerni  termékeink sokoldalúságait, vagy érdekli, hogy miket, és miből tud velünk készíttetni a jövőben, akkor lehetősége van feliratkozni hírlevelre. A hírlevélre feliratkozók 10% kedvezményt és egy ajándékot kapnak tőlünk következő rendelésüknél ha 1 éven belül érvényesítik. Vagy követhet minket facebook oldalunkon. Olvashatja Blogunkat is, ha érdekli. 

Szállítás: Az utóbbi időben a legtöbb problémát a futárköltségek meghatározása jelentette.  Anno több helyre az országban kitelepültünk kézműves rendezvényekre és fesztiválokra, így időről-időre megtalálhatóak voltak  termékeink, kézzel foghatóan. Mivel az élet úgy hozta, hogy erre betegségem után nincs lehetőségünk, így az internet adta lehetőségeket próbáljuk kihasználni, hogy megtalálják amit keresnek nálunk. Személyes találkozások híján, futárszolgálatokkal oldjuk meg, hogy mindenkihez eljusson amit szeretne magának, vagy szeretteinek. Ez indult is szépen, így jöttek sorra a kérdések, mennyi a futárköltsége ennek vagy annak, egy éve már folyamatosan az átalakulások vannak. Nem csak nálunk, a Futárcégek, is próbálnak lépést tartani az igényekkel. De itt is bebizonyosodott, hogy termékeink egyediek, mert a futározás sem olyan egyszerű, mint elsőre gondoltuk. Nem egyszerű nagy papírdobozokba rakni, mert nagyon nagyok a termékeink többsége, és kg meghatározások is vannak. Erre a célra külön papírdobozt kellene venni, de akkor még csomagolási költséget is kellene számolni, azt meg végképp nem szeretnénk. Mert a legtöbb futárcég csak papír dobozba csomagolva veszi fel a csomagot. Amelyik cég meg vinné, zsákos csomagba, az nem a legolcsóbb. Így egyedivé vált a futározásunk is. A legdrágább pedig mindig az utánvételes szállítás volt. Ezért most átalakultunk!  Hogy mikor melyik céggel küldjük, az szó szerint attól függ, hogy adott esetben éppen mit vagy miket kell küldeni, hogyan tudjuk csomagolni. Így tényleg nem tudunk előre árakat meghatározni, ezért cégünk úgy döntött, hogy INGYEN SZÁLLÍTÁST VEZETTÜNK BE előreutalásnál! Ez lesz a legegyszerűbb. így ezen túl csak akkor van külön költsége a vásárlónak, ha utánvéttel szeretné fizetni a terméket (termékeket) Webáruházunkba megrendelés rögzítésénél lesz erre lehetőség kiválasztani, hogy hogyan kérik vásárlóink.

Tehát előreutalásnál semmilyen további költség nincs!

Utánvéttel plusz 1000 ft költség van.

Személyes átvétel is lehetséges, de az áru elkészítése miatt itt is szükséges a kosárba raknia és megrendelnie. A termékeink fele, a raktározási helyhiány miatt, félkész állapotban van, és megrendelésekor kerül befejezésre. Üresen, ugyanis, kisebb helyen elfér, akkor kerül kitöltésre, amikor meg van, hogy Ő már biztosan gazdát cserél.

 

Családi összefogás a miénk
Termékeink a szívünk lelkünk, és tehetségünk beleadásával születnek… általában amire igény van a környezetünkben. Mindig ahhoz igazodunk, és arra próbáljuk meg megalkotni a legjobban felhasználható praktikus hétköznapi használati eszközöket a lehető legjobb módon és minőségben! Ebben nagyban hozzásegít hogy férjemmel mindketten kárpitosok vagyunk, és több évtizedes szakmai tapasztalat van mögöttünk.


Kiemelt termékek

Tekintse meg kiemelt termékeinket 

Minden jog fenntartva! | Odett Bútoszalon by Fairydesign 2016