Szállítás:

Előreutalásnál semmilyen további költség nincs!

Utánvéttel van többletköltség  Ez az összeg mindig a futárcégek árváltozásaitól függ.

 Jelenleg  2017.08.02-től visszavonásig 1300 ft

Megrendelés rögzítésénél lesz erre lehetőség kiválasztani, hogy melyik mód megfelelő Önnek.

Személyes átvétel is lehetséges, de az áru elkészítése miatt itt is szükséges a kosárba raknia és megrendelnie.  Vagy módja van telefonon is érdeklődni, a +36202097822 telefonszámon, hogy van-e éppen raktáron, amit Ön szeretne vásárolni. A termékeink fele, a raktározási helyhiány miatt, félkész állapotban van, és megrendelésekor kerül befejezésre. Üresen, ugyanis, kisebb helyen elfér, akkor kerül kitöltésre, amikor meg van, hogy Ő már biztosan gazdát cserél.

Az utóbbi időben a legtöbb problémát a futárköltségek meghatározása jelentette.  Anno több helyre az országban kitelepültünk kézműves rendezvényekre és fesztiválokra, így időről-időre megtalálhatóak voltak  termékeink, kézzel foghatóan. Mivel az élet úgy hozta, hogy erre betegségem után nincs lehetőségünk, így az internet adta lehetőségeket próbáljuk kihasználni, hogy megtalálják amit keresnek nálunk. Személyes találkozások híján, futárszolgálatokkal oldjuk meg, hogy mindenkihez eljusson amit szeretne magának, vagy szeretteinek. Ez indult is szépen, így jöttek sorra a kérdések, mennyi a futárköltsége ennek vagy annak, egy másfél éve már folyamatosan az átalakulások vannak. Nem csak nálunk, a Futárcégek, is próbálnak lépést tartani az igényekkel. De itt is bebizonyosodott, hogy termékeink egyediek, mert a futározás sem olyan egyszerű, mint elsőre gondoltuk. Nem egyszerű nagy papírdobozokba rakni, mert nagyon nagyok a termékeink többsége, és kg meghatározások is vannak. Erre a célra külön papírdobozt kellene venni, de akkor még csomagolási költséget is kellene számolni, azt meg végképp nem szeretnénk. Mert a legtöbb futárcég csak papír dobozba csomagolva veszi fel a csomagot. Amelyik cég meg vinné, zsákos csomagba, az nem a legolcsóbb. Így egyedivé vált a futározásunk is. A legdrágább pedig mindig az utánvételes szállítás volt. Ezért most átalakultunk!  Hogy mikor melyik céggel küldjük, az szó szerint attól függ, hogy adott esetben éppen mit vagy miket kell küldeni, hogyan tudjuk csomagolni. Így tényleg nem tudunk előre árakat meghatározni, ezért cégünk úgy döntött, hogy INGYEN SZÁLLÍTÁST VEZETTÜNK BE előreutalásnál! Ez lesz a legegyszerűbb. így ezen túl csak akkor van külön költsége a vásárlónak, ha utánvéttel szeretné fizetni a terméket (termékeket) Webáruházunkba megrendelés rögzítésénél lesz erre lehetőség kiválasztani, hogy melyik mód megfelelő Önnek.
Termékeink a szívünk lelkünk, és tehetségünk beleadásával születnek… általában amire igény van a környezetünkben. Mindig ahhoz igazodunk, és arra próbáljuk meg megalkotni a legjobban felhasználható praktikus hétköznapi használati eszközöket a lehető legjobb módon és minőségben! Ebben nagyban hozzásegít hogy férjemmel mindketten kárpitosok vagyunk, és több évtizedes szakmai tapasztalat van mögöttünk.


Kiemelt termékek

Tekintse meg kiemelt termékeinket 

Minden jog fenntartva! | Odett Bútoszalon by Fairydesign 2016