Tojás Babzsák fejtartóval + lábtartó puffal videóval

Tojás Babzsák fejtartóval + lábtartó puffal videóval

30.000 Ft45.000 Ft

Csak megrendelésre! Töltve vagy Üresen,(ha van otthon töltőanyag) Külön-külön, vagy garnitúrában- olcsóbb.A válasszon egy lehetőséget gomb megnyomásával kiválaszthatja milyen állapotban kéri a zsákot. Bővebben a termékleírásban, görgessen lentebb.  Kérdése van? Írhat nekünk: IDE.

A Színes szavak hivatkozási gombok is egyben, kattintson rájuk nyugodtan.

Egyedi színigénnyel is rendelhető: színmintát  Itt talál.

Kiürítés

Leírás

400 literes a babzsák, +100 literes a lábtartó puff Prémium kategóriás szövetből.

Ha komolyabban érdekli a termék, akkor nézze meg az alábbi kisfilmet, hogy megismerje az anyagot, amiből készült. Rövid videot tekinthetünk meg róla, melyre most pár pillanatot rááldozunk, de a tisztításánál megtérül az időnk. Illetve, akkor is hasznos lehet, ha a jövőben bútorvásárlást, vagy felújítást tervez, s jó ha tud róla, hogy léteznek ilyen felső-kategóriás szövetek.

Ha vászonból, vagy egyéb alacsonyabb minőségű anyagból rövidebb távra keres babzsákféleséget, azt máshol kell keresnie. Elnézését kérem ezért. Köszönjük, hogy értékes idejéből szakított e termék megtekintésére. Eme alkotásaink nem átlagosak alapanyaguk miatt amiből készülnek, több termékünknél  pedig a sok tapasztalat segít, melyet a kárpitos szakmában összeszedtünk. A zsák felső része steppelt eljárással készült  Helytakarékos füllel varrjuk zsákjainkat, hogy amikor éppen nincsenek használatban, akkor egy kampó segítségével fel tudják akasztani például az ajtóra, és így kisebb helyet foglaljanak el.

Nem sérülékeny, rendkívüli szakítószilárdsággal bíró anyag, így kefével is tisztíthatjuk. Egyedi színigénnyel is rendelhető: színmintát itt talál.

Polisztirol gyöngy direct töltésű, cipzáros a huzat, így később tudunk hozzá tölteni polisztirol gyöngyöt, amikor már rendeződnek benne. Ez a termék mindenki közkedvelt terméke mert, kényelmesen bele tudnak fészkelődni. Ideális olvasáshoz, egy kis pihenéshez, Tv nézéshez, esetleg alváshoz. Felveszi a testünk formáját, ezért nagyon kényelmes mindenkinek.

Zsák-Méretei: magassága: 110cm  szélessége: 90 cm átmérője: 90cm Űrtartalma 400 liter

Külön is megvásárolható: Töltve: 36000 ft Üresen: 26400

Lábtartó puff magassága 40 cm, szélessége 75 cm, mélysége: 60cm. Űrtartalma: 100 liter

Külön is megvásárolható: Töltve: 11000 ft Üresen: 8500

Garnitúrába együtt: Töltve 45000 Üresen 30000

Töltött és üres állapotban is szállítjuk. Ha esetleg van otthon régi babzsákból, vagy bármilyen okból bele való gyöngy, akkor a cipzáros nyíláson keresztül otthon is bele lehet tölteni a gyöngyöket egy pet palack szűkített része segítségével.

A polisztirol gyöngyöt be lehet szerezni, minden olyan kereskedésben, ahol a táblásított polisztirol lapokat árulják, amiket a házak szigetelésére használnak. Lehet, hogy nincs raktáron, de ők tudnak rendelni. Így mindenki el tudja érni esetleg saját lakhelyén is. A betöltéshez a zsák nyitott szájához használhatunk egy pet palack szűkített részéből vágott tölcsért,amit szorosan belekötünk a nyakához, mintha be szeretnénk simán csak kötni, de már a tölcsérünkkel,  így nem fognak szétgurulni a gyöngyök, csak oda folynak bele, ahová szeretnénk.

Utalás előtt mindig várja meg a személyes visszaigazoló email-t, hogy biztosan raktáron van-e az Ön által megrendelt termék. Szállításról ITT  is olvashat.

Ha Rólunk is szeretne infót. Valamint hasznos bejegyzéseket találhatnak a Blog  menüben. További Termékeink: sima kerek puffok műbőrökből, enoa, nova Prémium minőségű szövetekből minimalista puffok, figura puffok prémium minőségben, török jellegű nagy puffok, Mintás puff, Huppanós puffok, Retro favázas puffok, Hengerpárnák, Gerinckímélő párnák, székpárnák több formában, Babfotelek felnőtteknek, Babzsákok kicsiknek, és nagyoknak, Mezőgazdasági ülések komplett huzatai. Párnák valódi bőrből. EÜ párnák.

További információk

Tömeg 6 kg
Méretek N/A

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tojás Babzsák fejtartóval + lábtartó puffal videóval” értékelése elsőként

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Minden jog fenntartva! | Odett Bútoszalon by Fairydesign 2016