fbpx

Hófehér LUX Öko vagy töltött Hencsi – esetleg más színből is

Hófehér LUX Öko vagy töltött Hencsi – esetleg más színből is

19.900 Ft24.900 Ft

Új generációs  Puff családunk luxus tagja. A színes szavak hivatkozási gombok is egyben, kattintson rájuk. Amennyiben nincs raktárkészleten a termék, úgy  a megrendelések beérkezése sorrendjében készül, és indul.  2-21 napon belül Önnél lehet.

Esetleg más színből is kérheti, fotógalériaban található színmintából keresse ki melyik szín tetszene, és írjon nekünk, hogy van e raktáron alapanygunk hozzá? info@odettbutorszalon.hu

Válassz egy lehetőséget gomb megnyomásával kiválaszthatja, hogy milyen állapotban kéri. Görgessen lefelé a Bővebb ismertetőhöz.

Leírás

Előfordult már Önnel, hogy több vendég lett, mint amennyi ülőhely volt? Ha igen, akkor láthatja, hogy kínálunk hozzá egy igazán stílusos klasszikus formát, melyet most újragondolva a mai kor igényeire szabva alkottunk meg.

Török és olasz műbőrökből – csúcsminőségű alapanyagokból, kéder gyűrű díszítéssel.
A legideálisabb hencsergő puff.
Minden korosztálynak.

Felépítésében babzsák jellegű, mégis rendkívülien masszív, ami annak köszönhető, hogy  csak olyan anyagból készítjük, ami zárt pórusú és bent tartja a levegőt szemben a szálas anyagokkal. Nem préselődik ki a levegő használat közben az anyagon keresztül, akkor a levegő és a gyöngyök együtt dolgoznak, ideálisan fel tudják venni a használó testformáját. Pont e tulajdonsága miatt hosszabb az élettartama a kereskedelemben kapható szálas anyagból készült rokonainál.

Cipzáras alján keresztül tölthető, Cserélni nem kell a töltőanyagot később sem, ugyanis a polisztirol gyöngy, ami benne van, nem törik, mint a hungarocell ezért ezt a töltőanyagot alkalmazzuk. Idővel inkább a hő hatására töpörödnek majd a gyöngyök. Mivel mi emberek alapfokon körülbelül 36 Cº működünk, így evidens, minél többet használjuk annál biztosabb, hogy kell majd rátöltenünk évek múlva.

Fotógalériában mutatom, mi lehet a gazdaságos töltelékpótlás, mikor már töpörödik a gyöngy..

Csomag térkitöltőket öszegyűjtheti, majd a cipzáras alján keresztül beletölthető. A gyöngyök elegyével remek potló.

 

A puff alján cipzáras zárás van. Mindig ügyeljen rá, hogy a cipzár húzókocsija, be legyen tolva a cipzárhüvelybe.

Már utántöltővel is rendelheti, hogy később ha kellene, kéznél legyen. Ha több utántöltőt szeretne rendelni, mert más termékbe is szüksége lenne polisztirol gyöngyökre, akkor kattintson IDE.

-zárt pórusú alapanyagból, mely bent tartja a levegőt, így  a gyöngyökkel együtt dolgoznak

– polisztirol gyöngy töltéssel

– szivacsra steppelt dísztűzéses tetővel

– töltve vagy üresen

– használt ruhával is tölthető

– cipzáras huzat

– magasság: 28-29 cm

– átmérője: 60 cm

– mindig ügyeljen rá, hogy a cipzár húzókocsija, be legyen húzva a cipzárhüvelybe.

Gazdaságos ÖKO változatban is elérheti ha üres állapotban kéri.

Öko termékeinkről bővebben IDE szóra kattintva olvashat

Most arra gondol, üresen mit kezdjen vele? Eláruljuk

Leírjuk, hogyan töltheti ki egyszerűen, olcsón, akár nulla forint ráfordítással.

Miért Öko? Mert nem kell külön pénzt költenie néhány töltés típushoz:

A puff huzatát egyszerűen, és többféle megoldással ki lehet tölteni. Otthon az alábbiakat ajánlom, mindegyik megoldás olcsó és egyszerű:

1. Gyűjtsön össze szórólapokat vagy újságokat, lapjaiból egyesével gyúrjon papírgalacsinokat, (mint a táskákban van, amikor megvásároljuk). A puffot hanyatt fektetjük és a cipzáros felénél betöltjük, csigavonalban haladva soronként. (ha gyermekét/eit is bevonja a munkába, akkor egy nagyon hangulatos családi napot tud varázsolni, csupa móka kacagás..mire elkészül a puff.
Ha végzett, becipzározza, használja kis ideig, addig igazodik, préselődik benne, majd ha igényli a puff akkor újra kicipzározhatja, és újabb sorokat rakhat bele, amíg el nem éri, az Ön  számára megfelelő keménységet!

2. Puha kinőtt ruhákat kisebb darabokra vágva, szintén körbe-körbe pakolgatva teletölti. Ez súlyra nehezebb lesz mint a papírgalacsinos, de a célnak megfelel!
Ráadásul ingyen vannak ezek a töltőanyagok is!

3. Tönkölypelyvával is töltheti.

4.) Polisztirol gyönggyel töltve  laza szerkezetű lesz (ezt a módot a jógához javasoljuk.)

5.)  kitöltheti bármivel, az ész szerűség határain belül amiről úgy gondolja, hogy megfelelő lehet ilyen célra. Fantáziájának nem szabunk gátat.

Kivétel a szilárdra kötő térkitöltők?

Töltött állapotban méretei: – magasság: 33 cm – átmérője: 48 cm

Ha töltve kéri tőlünk, akkor polisztirol gyöngy töltéssel fogja kapni!

Ha polisztirol gyönggyel tölti fel,  mindig ügyeljen rá, hogy a cipzár húzókocsija, be legyen húzva a cipzárhüvelybe. A zárt pórusú anyagoknak tulajdonképpen, csak ebben az esetben van szerepük.  Felépítésében babzsák jellegű, mégis rendkívülien masszív, ami annak köszönhető, hogy  csak olyan anyagból készítjük, ami zárt pórusú és bent tartja a levegőt szemben a szálas anyagokkal. Nem préselődik ki a levegő használat közben az anyagon keresztül, akkor a levegő és a gyöngyök együtt dolgoznak, ideálisan fel tudják venni a használó testformáját. Éppen emiatt az egyik legkényelmesebb bútordarab.  Cipzáras alján keresztül tölthető.

Tisztítási és kezelési útmutató: a legtöbb szennyeződés könnyedén eltávolítható az anyagról nedves pamut törlővel. Nem igényel különleges kezelést.

Makacs szennyeződések eltávolítására semleges tisztítószer ajánlott. (nem maró hatású) A kereskedelemben kapható tisztítószerek használata hígítva és használati utasítás alapján javasolt. Nem rendeltetésszerű felhasználás és használat esetén felelősséget a gyártó nem vállal.

Oldószeres tisztítószer alkalmazása szigorúan tilos! A foltot azonnal távolítsuk el!

Figyelmeztetés: Az anyagot erőteljes festékanyagot tartalmazó egyéb anyagok elszínezhetik! főleg világos színeknél fontos: 

-“indigós farmer első 15-20 mosásáig fog”

-hajfesték,

-festett textíliák…

Éles hegyes tárgyak kiszakíthatják az anyagot.

Javasolt használata: ülőalkalmasság, lábzsámoly.

Szállításról röviden tömören IDE  szóra kattintva olvashat, vagy bővebben az ÁSZF-ben. Ha Rólunk is szeretne infót. Valamint hasznos bejegyzéseket találhatnak a Blog  menüben.

 

Minden jog fenntartva! | Odett Bútoszalon by Fairydesign 2016