fbpx

Luxus hengerpárnák

az oldal változtatás alatt áll
Luxus – pont olyan selymes tapintású 2/3-ad része, mintha egy kutyakölyök bundáját simogatnánk. Több féle van. Hogyan válasszunk magunknak személyre szabottan hengerpárnát? 
Először azt kell eldönteni, hogy mire fogjuk használni. Csak néha Tv nézéshez vagy esetleg díszpárnaként, avagy aludni fogunk rajta, vele tehát mindennapos használathoz. Esetleg egészségügyileg van rá szükség.
Ha csak ritkább használathoz keresünk hengerpárnát, akkor elég a direkt töltésű belső cihapárna nélküli kivitelezés. Ilyenkor, ritkán kerül mosásra, és tudjuk nyárra tervezni a száradása miatt. Töltetével együtt moshatjuk a huzatot.
Ha hosszú távra, mindennapi használatra szeretnénk párnát, akkor ágyneműgarnitúra KIEGÉSZÍTŐként  ajánljuk kispárna helyett. Belső cihapárna mely hosszú cipzáras huzatba öltöztethető. Több tucat külső huzat közül válogathat. Így ha például tetszik egy mancsos és egy pöttyös is, akkor semmi gond, hiszen az alap párnánkat fel tudjuk öltöztetni bármilyen külső huzatba.
Ha vásárol 1 db belső párnát, hozzá 118 féle mosható párnahuzat közül válogathat. Bármelyik párna fotója tetszik Önnek, küldje el a párna sorszámát az
odettbutorszalon@gmail.com címre, megnézzük,van e még alapanyag, tudunk e varrni Önnek külön levehető huzatot, vagy már csak a direkt töltésű létezik belőle?

Mind a(z) 9 találat megjelenítve

Minden jog fenntartva! | Odett Bútoszalon by Fairydesign 2016