fbpx

T 1852.) ÖKO vagy kész Teknős puff Aquaclean®+videó

T 1852.) ÖKO vagy kész Teknős puff Aquaclean®+videó

12.500 Ft19.500 Ft

CSAK MEGRENDELÉSRE  21 napos határidővel, korlátozott számban, előre egyeztetett módon újra elérhető a GONDOZÁSMENTES általunk töltött verzió
Ha ön ezt szeretné, írjon az info@odettbutorszalon.hu címre a határidő miatt.

Minden korosztálynak ülőkének, vagy zsámolynak.  A rendelések beérkezés sorrendjében készülnek, és indulnak.  21 napon belül Önnél lehet. Ha ajándéknak szánja, ezt kérjük vegye figyelembe.

Bővebb ismertetőhöz és videókhoz görgessen lefelé. Használja már ezt a termékünket? Véleményt írhat róla.

Leírás

RENDELÉSRE KÉSZÜLŐ TERMÉK!

Régi trend újjá születve vidám formába

A puffokat nagyon régóta ismerik az emberek. kis helyen elférő ülőalkalmatosságok. Hagyományos értelemben nem biztos hogy a gyerkőcök kedvenc eszköze, ezért anno kitaláltuk, mi lenne az a praktikus darab a család számára, ami mindenki kedvence lehet.

Hogyan? Ha figura formát adtunk neki, így a sima kerek puffok mellett 3 féle figura formában is készülnek: teknős(komoly) katica (klasszikus) és leveli béka (bohókás vidám

Előfordult már Önnel, hogy kevesebb ülőhely volt, mint amennyi vendég? Akkor mutatok egy nagyon hasznos praktikus puffot. Elsősorban gyermekekre gondolunk, főleg téli időszakban, amikor többnyire a lakásban kell lenniük. Akkor a leghasznosabb, nem a padlóra ülnek játék vagy éppen tv nézés közben. Emellett számos módon használható. Fiatal felnőttek gyakran éjjeli szekrény helyett is puffokat használnak ágyuk mellett, mert a tetejére tudnak pakolni. Éjjel –  tároló nappal – ülőke. 2 funkció egy eszközzel.

szövetét tekintve is alkalmazkodtunk a kihíváshoz.  Éppen ezért esett a választásunk a LUXUS Aquaclean®  szövetre

Luxus Aquaclean®  szövetből- Sorolhatnám hosszan a tulajdonságait, de inkább megmutatom.

Az itt található kisfilmek  tökéletesen bemutatják az anyag tisztíthatóságát, a mindennapi élet szennyeződéseihez alkalmazkodva.

Most pár pillanat amíg megnézi, de ez az idő megtérül amikor Aquaclean® anyagból lesz bútora, akár autó ülés huzata  vagy a mi termékeinkből bármi, ami Aquaclean® anyagból készült.

 

Gyakorlott szülőként tudom, hogy esti mese olvasása után, amikor picurkánk épphogy elaludt, kiosonna a szülő, de az ágy széle biztosan roppan egyet, amikor felkelünk róla.. itt a megoldás.. erről a puffról hang nélkül tud távozni a minimanó szobájából ?

Használhatják ülőkének, vagy lábzsámolyként, éjjeli szekrény helyett tárolónak tetejére rakhatják a telefont, zsebkendőt, távirányítót, bármit, ami jó ha a közelben van..

Képzelje el Ezt a puffot például egy fotel elé rakva lábzsámolyként Igazi  magánkuckót alakíthatunk ki olvasáshoz.

Dohányzóasztal köré, szuper vidám hangulatúvá alakíthatjuk lakásunkat!

 

Gazdaságos formában is elérhető:

Én megvarrom, Ön kitölti,  így kevesebből megszerzi!

Leírom, hogyan töltheti ki egyszerűen, olcsón, akár nulla forint ráfordítással. – megismeréséhez görgessen lefelé!

ÖKO termékekről bővebben IDE szóra kattintva olvashat

Leírjuk, hogyan töltheti ki egyszerűen, olcsón, akár nulla forint ráfordítással.

Miért ÖKO? Mert nem kell külön pénzt költenie néhány töltés típushoz, újrahasznosítás a megoldás:

A puff huzatát egyszerűen, és többféle megoldással ki lehet tölteni.

Otthon az alábbiakat ajánlom, mindegyik megoldás olcsó és egyszerű:

ÖKO 1. Gyűjtsön össze szórólapokat vagy újságokat, lapjaiból egyesével gyúrjon papírgalacsinokat, (mint a táskákban van, amikor megvásároljuk). A puffot hanyatt fektetjük és a cipzáros felénél betöltjük, csigavonalban haladva soronként. (ha gyermekét/eit is bevonja a munkába, akkor egy nagyon hangulatos családi napot tud varázsolni, csupa móka kacagás..mire elkészül a puff.
Ha végzett, becipzározza, használja kis ideig, addig igazodik, préselődik benne, majd ha igényli a puff akkor újra kicipzározhatja, és újabb sorokat rakhat bele, amíg el nem éri, az Ön  számára megfelelő keménységet, végleges formát!

ÖKO 2. Puha kinőtt ruhákat kisebb darabokra vágva, szintén körbe-körbe pakolgatva teletölti. Ez súlyra nehezebb lesz mint a papírgalacsinos, de a célnak megfelel!
Ráadásul ingyen vannak ezek a töltőanyagok is!

3Tönkölypelyvával is töltheti.

4.Polisztirol gyönggyel töltve  laza szerkezetű lesz (ezt a módot a jógához javasoljuk.)

5.)  kitöltheti bármivel, az ész szerűség határain belül amiről úgy gondolja, hogy megfelelő lehet ilyen célra. Fantáziájának nem szabok gátat.

Kivétel a szilárdra kötő térkitöltők?

Maximálisan kitölthető méretei: teljes átmérője végződéseivel együtt: 55 cm, ülőfelület átmérője: 45 cm, magassága: 26-28 cm keményre töltött állapotában: /papírgalacsin, használt ruha verziókkal/

Közkívánatra korlátozott számban, előre egyeztetett módon újra elérhető a GONDOZÁSMENTES általunk töltött verzió
Ha ön ezt szeretné, írjon az info@odettbutorszalon.hu címre
Ha azt mondom családi kedvenc, azt jelenti, hogy felnőttek is fogják használni,ezért fontos a gondozásmentes töltés. Olyan anyaggal töltjük ki (szilikonos friese) hogy nincs súlyhatár, bárki használhatja, nem lapul le. Ez szálas göbös anyag, és annyi van a puffba tömve, hogy mindenkit elbírjon. Ezen felül nem kell utántölteni sosem, mint például a babzsák jellegű termékeket. Használhatják ülőkének, vagy felnőttek-nagyszülők lábzsámolyként.

Még több teknős ízelítőül:

teljesség igénye nélkül, még néhány fotó:

 

 

További információk

Tömeg 3 kg
Méretek 55 × 45 × 23 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„T 1852.) ÖKO vagy kész Teknős puff Aquaclean®+videó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Minden jog fenntartva! | Odett Bútoszalon by Fairydesign 2016