fbpx

001 Klasszikus luxus Relax puff

001 Klasszikus luxus Relax puff

10.500 Ft12.500 Ft

Szállításról röviden tömören IDE  szóra kattintva olvashat, vagy bővebben az ÁSZF-ben. Ha Rólunk is szeretne infót. Valamint hasznos bejegyzéseket találhatnak a Blog  menüben.Ismeri ezt a termékünket? Írjon róla véleményt: Ezért! (mobilról a képernyő elfordítása szükséges hozzá) Kérdés esetén írjon nekünk az odettbutorszalon@gmail.com címre A színes szavak hivatkozási gombok, kattintson rájuk. Válassz egy lehetőséget gomb megnyomásával kiválaszthatja, hogy milyen állapotban kéri.

Törlés

Leírás

Előfordult már Önnel, hogy több vendég lett, mint amennyi ülőhely volt? Ha igen, akkor láthatja, hogy kínálunk hozzá egy igazán stílusos klasszikus formát, melyet most újragondolva a mai kor igényeire szabva alkottunk meg.

Álmarha, alkantera  és nagyon különleges  csúcsminőségű alapanyagokból, kéder gyűrű díszítéssel.
A legideálisabb hencsergő puff, minden korosztálynak.
Polisztirol gyöngy töltéssel lágyságot biztosít, hogy kényelmes legyen rajta az ülés. Felnőttek is könnyedén fel tudnak róla állni.

Felépítésében babzsák jellegű, mégis rendkívülien masszív, ami annak köszönhető, hogy  csak olyan anyagból készítjük, ami zárt pórusú és bent tartja a levegőt szemben a szálas anyagokkal. Nem préselődik ki a levegő használat közben az anyagon keresztül, akkor a levegő és a gyöngyök együtt dolgoznak, ideálisan fel tudják venni a használó testformáját. Pont e tulajdonsága miatt hosszabb az élettartama a kereskedelemben kapható szálas anyagból készült rokonainál. Cipzáras alján keresztül tölthető, mert cserélni nem kell a töltőanyagot később sem, ugyanis a polisztirol gyöngy, ami benne van, nem törik, mint a hungarocell ezért ezt a töltőanyagot alkalmazzuk..

Az ő tulajdonsága, hogy töpörödik hő hatására.  Mivel mi emberek alapfokon körülbelül 36 Cº működünk, így evidens, minél többet használjuk annál biztosabb, hogy kell majd rátöltenünk évek múlva.

A puff alján cipzáras zárás van. Mindig ügyeljen rá, hogy a cipzár húzókocsija, be legyen tolva a cipzárhüvelybe.

Már utántöltővel is rendelheti, hogy később ha kellene, kéznél legyen. Ha több utántöltőt szeretne rendelni, mert más termékbe is szüksége lenne polisztirol gyöngyökre, akkor kattintson IDE.

-zárt pórusú alapanyagból, mely bent tartja a levegőt, így  a gyöngyökkel együtt dolgoznak

– polisztirol gyöngy töltéssel

– szivacsra steppelt dísztűzéses tetővel

– töltve vagy üresen

– használt ruhával is tölthető

– cipzáras huzat

– magasság: 28-29 cm

– átmérője: 60 cm

– mindig ügyeljen rá, hogy a cipzár húzókocsija, be legyen húzva a cipzárhüvelybe.

– töltve vagy üresen /legolcsóbb/ is kérhető

– A puff huzatát egyszerűen, és többféle megoldással ki lehet tölteni.

– otthon az alábbiakat ajánljuk,  mind olcsó és egyszerű:
1. Gyűjtsön össze  szórólapokat vagy egyéb újságokat, lapjaiból egyesével gyúrjon papírgalacsinokat, (mint a táskákban van, amikor vesszük). A puffot hanyatt fekteti és a cipzáros felénél betölti, csigavonalban haladva soronként.
Ha végzett, becipzározza, használja kis ideig, addig igazodik, préselődik benne a töltés, majd ha igényli a puff akkor újra kicipzározhatja, és újabb sorokat rakhat bele, amíg el nem éri, az Ön és családtagjai számára megfelelő keménységet!
2. Puha kinőtt ruhákat kisebb darabokra vágva, szintén körbe-körbe pakolgatva teletölthető. Ez nehezebb lesz mint a papírgalacsinos, de a célnak megfelel!
Ráadásul ingyen vannak a töltőanyagok!

3. Tönkölypelyvával is kitölthető.

4. polisztirol gyöngyöket is rakhat bele. ÍGY lazább szerkezetű és nagyon kényelmes lesz.

Ha polisztirol gyönggyel tölti fel,  mindig ügyeljen rá, hogy a cipzár húzókocsija, be legyen húzva a cipzárhüvelybe. A zárt pórusú anyagoknak tulajdonképpen, csak ebben az esetben van szerepük.

Ha töltve kéri tőlünk, akkor polisztirol gyöngy töltéssel fogja kapni!

Mérete: átmérő: 60 cm, magassága: 28 cm

 

Minden jog fenntartva! | Odett Bútoszalon by Fairydesign 2016