fbpx

(26.) KABALA – ÖKO Aquaclean® tölthető fotel huzat – videóval

(26.) KABALA – ÖKO Aquaclean® tölthető fotel huzat – videóval

(1 vásárlói értékelés)

26.400 Ft

Én megvarrom az új bútordarabját, Ön kitölti gyermekei feleslegessé vált puha plüss játékaival, és olcsóbban van új bútordarabja, mint gondolta volna.

☺Részletes ismertető és videó a termékleírásban, görgessen lefelé.

Megrendelésre készülő termék.  A rendelések érkezése sorrendjében készül, és indul.  5-21 napon belül Önnél lehet. Ha ajándéknak szánja, ezt kérjük vegye figyelembe. Bővebb ismertetőhöz és videókhoz görgessen lefelé.  A színes szavak hivatkozási gombok, kattintson rájuk

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

Leírás

2021 januártól bevezetésre került az Öko – Üres tölthető cipzárral záródó huzatok készítése az Odett Bútorszalonnál.

Az újítás, mindig a fiataloktól figyelhető meg.

1.) Egyre több felkérést kaptunk (úgynevezett “plüss” játékhoz való) zsákok varrásához.

Minden családban van rengeteg pihe – puha plüss figura, amivel nem tud a család mit kezdeni. Akkor fordítsuk meg:

Mit szól, ha Én megvarrom az új bútordarabját, Ön kitölti gyermekei feleslegessé vált puha plüss játékaival, és olcsóbban van új bútordarabja, mint gondolta volna.

A fotel ülés és a támla része steppelt eljárással készült, a támla alapozva van elemenként, így nem érződnek ki külön a plüss figurák . Fontos azonban, hogy valóban csak a puha játékok kerüljenek bele, hogy használat során ne nyomja semmi a bőrüket.

Ezért Öko, mert Így Önnek nem kerül pénzbe, külön a babzsák töltőanyaga. Csak ÚJRAHASZNOSULT – Nem kidobta, csak újra felhasználta.

Töltési javaslat: Plüss játékok, kabalák – vagy “bab” = polisztirol gyöngy töltéshez kész fotelhuzat.

Kamaszoknak és felnőtteknek készítjük ezt a típust. Ez valóban, mint egy fotel, úgy használható. Felnőttek is könnyen fel tudnak állni belőle. A derék résznél ívvarrást raktunk bele, mely kitámasztja, és körül öleli a fáradt testet.

Ha komolyabban érdekli a termék, akkor nézze meg az alábbi kisfilmet, hogy megismerje az Aquaclean® anyagot, amiből készült. Az itt található kisfilmek  tökéletesen be tudják mutatni az anyag tisztíthatóságát, a mindennapi élet szennyeződéseihez alkalmazkodva. Most pár pillanat amíg megnézi, de ez az idő megtérül amikor ilyen típusú anyagból lesz esetleg bútora is, vagy a mi termékeinkből valami, ami ilyen anyagból

készült.

Ha polisztirol gyöngy töltést tervez:

Ez a szövet préselt anyag, így nincsenek szálai, amik között kiszökhetne használat közben a levegő.

A babzsák típusú termékek lényege, hogy olyan külső anyagot használjunk készítéskor, ami bent tartja a levegőt, hogy belül a gyöngyökkel együtt tudjanak dolgozni, fel tudják venni a használójuk formáját. Pont e tulajdonsága miatt hosszabb az élettartama a kereskedelemben kapható szálas anyagból készült rokonainál. Cipzáras alján keresztül tölthető.  A zsák alján cipzáras zárás van. Mindig ügyeljen rá, hogy a cipzár húzókocsija, be legyen tolva a cipzárhüvelybe.
Mivel nem sérülékeny, rendkívüli szakítószilárdsággal bíró anyag, így szárazon kefével is tisztíthatjuk. Emiatt direkt töltésű, nincs belső huzata. Nem igényel gépi mosást. Bővebben erről a videókban.

Testünk  formájához alkalmazkodik ezért ideálisan kényelmes mindenkinek.

Mérete 280 literes 86-88cm átmérővel Hátsó magassága 110 cm

Szállításról röviden tömören IDE  szóra kattintva olvashat, vagy  Ha Rólunk is szeretne infót. Valamint hasznos bejegyzéseket találhatnak a Blog  menüben.

Egyedi színigénnyel is kérheti maximum 3 szín javasolt: BŐVEBB INFÓ

(26.) KABALA – ÖKO Aquaclean® tölthető fotel huzat – videóval termékről 1 értékelés

  1. p.zsazi

    Az esküvőnkre 2 ilyen csodálatos babfotelt kaptunk, és azóta is imádjuk!
    Ajánlom mindenkinek! 🙂

Mondd el a véleményed

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Minden jog fenntartva! | Odett Bútoszalon by Fairydesign 2016