fbpx

Szállítás:  a legtöbb problémát a futárköltségek meghatározása jelentette.  Anno kitelepültünk kézműves rendezvényekre és fesztiválokra, így időről-időre megtalálhatóak voltak  termékeink, kézzel foghatóan. Az élet úgy hozta, hogy erre már nincs lehetőségünk. Az internet adta lehetőségeket próbáljuk kihasználni,Ön is megtalálja amit keres nálunk. Személyes találkozások híján, futárszolgálattal oldjuk meg, hogy eljusson a csomag Önhöz.

Bebizonyosodott, hogy termékeink egyediek, mert a futározás sem olyan egyszerű, mint elsőre gondoltuk. Nem egyszerű nagy papírdobozokba tenni a többség túl nagy, körméret és kg meghatározások is vannak. Erre a célra külön papírdobozt kellene venni, de akkor még csomagolási költséget is kellene számolni, azt meg végképp nem szeretnénk. A legtöbb futárcég csak papír dobozba csomagolva veszi fel a csomagot. Amelyik cég meg vinné zsákos csomagba, az nem a legolcsóbb. Így egyedivé vált a futározásunk is.

Személyes átvétel lehetséges, de az áru elkészítése miatt itt szükséges a kosárba raknia és megrendelnie. A termékeink fele, a raktározási helyhiány miatt, félkész állapotban van, és megrendelésekor kerül befejezésre. Üresen kisebb helyen elfér, akkor kerül befejezésre amikor már biztos, hogy gazdát cserél.

Szállításról röviden tömören IDE  szóra kattintva olvashat, vagy bővebben az ÁSZF-ben.

Hozzászólási lehetőség lezárva.

Minden jog fenntartva! | Odett Bútoszalon by Fairydesign 2016