fbpx

Ön is használja már valamelyik termékünket?

Bejegyezte: odett_admin Ekkor: október 13, 2018  /   Kategóriák: Blog

Ismeri már termékeinket?

Ha Ön is használja már bármelyik alkotásunkat akkor kíváncsiak vagyunk véleményére. De nálunk sokkal kíváncsibbak leendő vásárlóink.

Biztosan Ön is szívesen olvassa 1-1 weboldalon ahol éppen vásárolni szeretne, hogy az előző vásárlóknak mi a véleményük az adott cégről vagy termékről. Ön is szokott írni ..? Ha most szeretne;

Hogyan teheti ezt meg? Ne feledje a kék szavak hivatkozási gombok vezetnek a szavak mögé kattintson rájuk.

Keresse ki a virtuális üzletből melyik az a termék, amely olyan mint az Öné, vagy hasonlít rá (sok esetben csak hasonlót talál, mivel igyekszünk amiből lehet különbözőket (egyedieket) készíteni.

Rákattint a termék fotójára, bekerül a termék leírása oldalra, ahol a Leírás, További információk melletti/alatti VÉLEMÉNYEK fülre kattintva talál egy kitöltendő űrlapot! Ide írhatja eddigi tapasztalatait. (mobil telefonnal a képernyő elforgatása szükséges)

Időről időre kisorsolunk valakit a véleményt írók közül, aki meglepetés ajándékot kap tőlünk. 2019 -es évtől ezt a Facebook oldalon tesszük közzé. Kövesse oldalunkat, hogy minden szükséges info eljuthasson Önhöz, mert régen email-ben értesítettük nyerteseinket, de már csak Facebook oldalunkon fog infót találni a jövőben ehhez. Az itt található  alsó kék like gomb segítségével is megteheti ezt.

Hozzászólás írása

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Minden jog fenntartva! | Odett Bútoszalon by Fairydesign 2016