Ön is használja már valamelyik termékünket?

Bejegyezte: odett_admin Ekkor: október 13, 2018  /   Kategóriák: Blog

Ismeri már termékeinket?

Ha Ön is használja már bármelyiket, akkor jutalmazzuk, ha oldalunkon megosztja tapasztalatait velünk, és leendő vásárlóinkkal.

Hogyan teheti ezt meg?

Keresse ki webáruházainkból melyik az a termék, amely olyan mint az Öné, vagy hasonlít rá (sok esetben csak hasonlót talál, mivel igyekszünk mindig különbözőket (egyedieket) készíteni.

Ha párnát használ termékeink közül, akkor Kattintson a parnartur.hu ra, mert 2018 év elején kettéosztódott oldalunk, s a jövőben mindent, ami párna teljes színkínálattal ott fog megtalálni.

Rákattint a termék fotójára, bekerül a termék leírása oldalra, ahol a Leírás, További információk melletti/alatti VÉLEMÉNYEK fülre kattintva talál egy kitöltendő űrlapot! Ide írhatja eddigi tapasztalatait.

2018. okt 13-dec 13 között ír  nekünk véleményt ahhoz a termékhez melyet ismer, akkor 10%-os kuponnal jutalmazzuk, melyet következő vásárlásánál használhat fel. Email címe megadásakor ügyeljen rá, hogy helyesen írja, mert kuponkódját email levélben juttatjuk el Önhöz!

Egy megosztással ismerősei is rátalálhatnak erre a lehetőségre!

Hozzászólás írása

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Minden jog fenntartva! | Odett Bútoszalon by Fairydesign 2016