fbpx

Még így is öröm és hála

Bejegyezte: odett_admin Ekkor: február 15, 2019  /   Kategóriák: Blog

Köszönöm a Jóistennek, hogy itt lehetek és leírhatom gondolataimat Önnek!

Odett Bútorszalon – más, mint amire gondol.. igen más, mindenben más

-2015 szeptemberében nem volt ez olyan egyszerű.. s akkor még azt se tudhattam lesz egy jobb életem!

Agyvérzés, munka közben a Vecsési Káposztafesztiválra kipakolás közben.. a 2015-ös évi szervezők embertelen hozzáállása is biztosan segített és kellett ahhoz, hogy most itt lehessen ez az oldal, ahol most Ön van. A baj előtt nem volt webáruházunk – csak akkor tudtak tőlünk vásárolni, amikor egy-egy vásárban, vagy fesztiválon találkoztunk személyesen.

– Majd  az agyvérzés után 12 nappal bal oldali bénulást okozó sztrók..  igen, tolószékből, vert helyzetből újrakezdeni.. Most kérdés merülhet fel Önben, hogy mi válthatta ki mindezt .. két ovis korú gyermekünk idő előtt költözött el 5 év különbséggel vissza az Úrhoz..

Sztrókon átesett emberekhez hasonlóan, én is hallgattam róla sokáig. De ma már inkább büszkeség van bennem.

Pont emiatt írok most kicsit magamról és a megváltozott körülményekről, hogy értse Ön is…

Van élet a sztrók után, csak új és más. Új ember, új élet, új lehetőségek..

Esélyt kaptam az élettől a folytatáshoz. Hálát érzek, hiszen nem mindenkinek adatik meg, hogy itt maradhat ilyen bajok után..

Türelem, kellett legfőképpen saját magamhoz. A türelem és kitartás .. egy új embert eredményezett, új lettem. A lényeg, hogy itt vagyok!

Boldog vagyok – köszönöm. Az Ön türelmét is köszönöm, hiszen minden megváltozott körülöttem, így a munkabírásom is. Köszönöm, ha megvárja  amíg elkészül az a termék amit Ön szeretne. A webáruházban  elérhető termékek  70%-ban csak a megrendelés beérkezésekor kerülnek az elkészítendő listára.  Néhány termék mindig van raktárkészleten, de mivel nagyon nagyok, nagyon sok helyet foglalnak, így új rendszert kellett kitalálni a helyhiány miatt. Félkészen van a legtöbb termék, és akkor kerül befejezésre, amikor megérkezik az ügyfél rendelése. Így 2-21 napon belül Önnél lehet.

2 nap, ha az a termék teljesen kész állapotban várja az Ön rendelését, több nap, ha félkészen van – szabott – félig elővarrt –  a rendelés pillanatában, és ha pont olyat szeretne, ami abszolút nincs, az valóban 10-20 nap (főleg, ha még alapanyaga sincs raktáron nálunk, és akkor hozzá anyagot is rendelni.

Ha egyedileg szeretne bármit rendelni, az éppen emiatt több hét, mert az ugyebár nincs előkészítve. A sztrók betegség sem múlt el nyom nélkül, így sajnos  van néha, hogy nem is tudok dolgozni. Köszönöm a türelmet!

Köszönöm az Önök szeretetét, hiszen rengeteg erőt kapok folyamatosan azoktól az ügyfeleinktől, akik vagy ismernek innen-onnan már személyesen, vagy telefonon- online kapcsolatból.

Újra tanultam amit csak tudtam a saját szakmámon belül.. De van olyan terület amit nem tudok újra elvégezni. Így azokat a termékeket elengedem inkább arra koncentrálok, amit el tudok végezni.

Nem könnyű az online világban ismerté válni..főleg ha luxus termékek  szerepelnek egy cég palettáján. Mert ezen termékek nélkül lehet élni,  de tény, velük könnyebb…lassan, de biztosan haladunk afelé, hogy minél több ember megismerje a mi családunk kezei közül kikerült darabok minőségét. Ezért köszönöm, ha ismerőseinek is megmutatja/ elmondja  tapasztalatait arról amit már ismer tőlünk. EZ a szájhagyomány útján lévő terjeszkedés. Lassú, de biztos. Azért mert,  amivel nem vagyunk megelégedve, azt úgyse ajánljuk ismerőseinknek. Nagyon kell a visszacsatolás mindig az életben.. nálunk ezt a termékeinknél a visszajelzéseknél teheti meg. Érdekli hogyan? kattintson az IDE szóra

Köszönöm, hogy meghallgatott azáltal, hogy elolvasta írásom

ÚJ BEKEZDÉS – ÚJ SOR NAGY BETŰ életem könyvébe:  2015. Január  IDE kattinthat

https://www.facebook.com/Odettbutorszalon/

Hozzászólás írása

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Minden jog fenntartva! | Odett Bútoszalon by Fairydesign 2016