fbpx

Még így is öröm és hála

Bejegyezte: odett_admin Ekkor: február 15, 2019  /   Kategóriák: Blog

Köszönöm a Jóistennek, hogy itt lehetek és leírhatom gondolataimat Önnek!

Odett Bútorszalon – más, mint amire gondol.. igen más, mára már mindenben más.

Kárpitos vállalkozásként kezdtük 2007 ben. Csupa-csupa nagy bútorokkal, ágyakkal, garnitúrákkal. Majd időről időre mindig új GPS koordinátákat írt az ÉLET. Szerencsére kellettek kisebb kiegészítők, melyeket más nem csinált.. majd csere lett, és ez maradt

2015. szeptember: egy nagy ollóval elvágták életem fonalát (előtte is be-be szabogatták Odett és Dusán által)

Agyvérzés, munka közben a Vecsési Káposztafesztiválra kipakolás közben.. a 2015-ös évi szervezők embertelen hozzáállása is biztosan segített és kellett ahhoz, hogy most itt lehessen ez az oldal, ahol Ön van. A baj előtt nem volt webáruházunk – csak akkor tudtak tőlünk vásárolni, (s csak azt ami ott készen volt) amikor egy-egy vásárban, vagy fesztiválon találkoztunk személyesen.

2015.október: agyvérzés után 12 nappal bal oldali bénulást okozó sztrók..

BÉNULÁS: igen, tolószékből, vert helyzetből újrakezdeni..

Most kérdés merülhet fel Önben, hogy mi válthatta ki mindezt ..  elárulom. KÉT ovis korú gyermekünk (Odett 3 és Dusán 4 évesen) idő előtt költözött vissza a Teremtő Úrhoz..

Sztrókon átesett emberekhez hasonlóan, én is hallgattam róla sokáig. De ma már inkább büszkeség van bennem.

Pont emiatt írok most kicsit magamról és a megváltozott körülményekről, hogy értse Ön is…

Van élet a sztrók után, csak új és más. Új ember, új élet, új lehetőségek..

Esélyt kaptam az élettől a folytatáshoz.

Hálát érzek, hiszen nem mindenkinek adatik meg, hogy itt maradhat ilyen bajok után..

Türelem, kellett legfőképpen saját magamhoz. A türelem és kitartás .. egy új embert eredményezett, új lettem. A lényeg, hogy itt vagyok!

Boldog vagyok – köszönöm.

Az Ön türelmét is köszönöm, hiszen minden megváltozott körülöttem, így a munkabírásom is. Köszönöm, ha megvárja  amíg elkészül az a termék amit Ön szeretne.

A webáruházban  elérhető termékek  közül néhány termék mindig van raktárkészleten, de mivel nagyon nagyok, nagyon sok helyet foglalnak, így új rendszert kellett kitalálni a helyhiány miatt. Félkészen van a legtöbb termék, és akkor kerül befejezésre, amikor megérkezik az ügyfél rendelése. Így 2-21 napon belül Önnél lehet.

2 nap, ha az a termék teljesen kész állapotban várja az Ön rendelését, pár nap, ha már félkészen van (kiszabott – félig elővarrt) a rendelés pillanatában, és ha pont olyat szeretne, ami abszolút nincs, az valóban 10-20 nap (főleg, ha még alapanyaga sincs raktáron nálunk, és ahhoz anyagot is kell rendelni.

Ha egyedileg szeretne bármit rendelni, az éppen emiatt több hét, mert az nincs előkészítve. A sztrók betegség sem múlt el nyom nélkül, így sajnos  van néha, hogy nem is tudok dolgozni. Köszönöm a türelmet!

Köszönöm az Önök szeretetét, hiszen rengeteg erőt kapok folyamatosan azoktól az ügyfeleinktől, akik már ismernek innen-onnan  személyesen, vagy telefonon- online kapcsolatból.

Újra tanultam amit csak tudtam a saját szakmámon belül is. De van olyan terület amit nem tudok újra elvégezni. Így azokat a termékeket elengedem inkább arra koncentrálok, amit el tudok végezni.

Köszönöm, hogy meghallgatott azáltal, hogy elolvasta írásom

S ha azt gondolja, hogy vége a megpróbáltatásaimnak akkor olvasson tovább..

ÚJ BEKEZDÉS – ÚJ SOR NAGY BETŰ életem könyvébe:  2021. Január  IDE kattinthat

https://www.facebook.com/Odettbutorszalon/

Utóirat: Sajnos szükségessé vált eme kiegészítés

Kérem, mellőzze a meggondolatlan rendelést. Csak akkor rendeljen bármit, ha valóban át fogja venni. Az át nem vett csomagnál nekem a futár útját oda -vissza ki kellene fizetnem. Ezzel az én kislányom szájából húzná ki a falatot. Pedig most nem egyszerű előteremteni

Köszönöm, ha felelőségteljes felnőttként cselekszik

Hozzászólás írása

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Minden jog fenntartva! | Odett Bútoszalon by Fairydesign 2016