fbpx

Még így is öröm és hála

Bejegyezte: odett_admin Ekkor: február 15, 2019  /   Kategóriák: Blog

Köszönöm a Jóistennek, hogy itt lehetek és leírhatom gondolataimat Önnek!

Odett Bútorszalon – más, mint amire gondol.. igen más, mára már mindenben más.

Kárpitos vállalkozásként kezdtük 2007 ben. Csupa-csupa nagy bútorokkal, ágyakkal, garnitúrákkal. Majd időről időre mindig új GPS koordinátákat írt az ÉLET. Szerencsére kellettek kisebb kiegészítők, melyeket más nem csinált.. majd csere lett. ez maradt

2015. szeptember: egy nagy ollóval elvágták életem fonalát (előtte is be-be szabogatták Odett és Dusán által)

Agyvérzés, munka közben a Vecsési Káposztafesztiválra kipakolás közben.. a 2015-ös évi szervezők embertelen hozzáállása is biztosan segített és kellett ahhoz, hogy most itt lehessen ez az oldal, ahol Ön van. A baj előtt nem volt webáruházunk – csak akkor tudtak tőlünk vásárolni, (s csak azt ami ott készen volt) amikor egy-egy vásárban, vagy fesztiválon találkoztunk személyesen.

2015.október: agyvérzés után 12 nappal bal oldali bénulást okozó sztrók..

BÉNULÁS: igen, tolószékből, vert helyzetből újrakezdeni..

Most kérdés merülhet fel Önben, hogy mi válthatta ki mindezt ..  elárulom. KÉT ovis korú gyermekünk (Odett 3 és Dusán 4 évesen) idő előtt költözött vissza a Teremtő Úrhoz..

Sztrókon átesett emberekhez hasonlóan, én is hallgattam róla sokáig. De ma már inkább büszkeség van bennem.

Pont emiatt írok most kicsit magamról és a megváltozott körülményekről, hogy értse Ön is…

Van élet a sztrók után, csak új és más. Új ember, új élet, új lehetőségek..

Esélyt kaptam az élettől a folytatáshoz.

Hálát érzek, hiszen nem mindenkinek adatik meg, hogy itt maradhat ilyen bajok után..

Türelem, kellett legfőképpen saját magamhoz. A türelem és kitartás .. egy új embert eredményezett, új lettem. A lényeg, hogy itt vagyok!

Boldog vagyok – köszönöm.

Az Ön türelmét is köszönöm, hiszen minden megváltozott körülöttem, így a munkabírásom is. Köszönöm, ha megvárja  amíg elkészül az a termék amit Ön szeretne.

A webáruházban  elérhető termékek  közül néhány termék mindig van raktárkészleten, de mivel nagyon nagyok, nagyon sok helyet foglalnak, így új rendszert kellett kitalálni a helyhiány miatt. Félkészen van a legtöbb termék, és akkor kerül befejezésre, amikor megérkezik az ügyfél rendelése. Így 2-21 napon belül Önnél lehet.

2 nap, ha az a termék teljesen kész állapotban várja az Ön rendelését, pár nap, ha már félkészen van (kiszabott – félig elővarrt) a rendelés pillanatában, és ha pont olyat szeretne, ami abszolút nincs, az valóban 10-20 nap (főleg, ha még alapanyaga sincs raktáron nálunk, és ahhoz anyagot is kell rendelni.

Ha egyedileg szeretne bármit rendelni, az éppen emiatt több hét, mert az nincs előkészítve. A sztrók betegség sem múlt el nyom nélkül, így sajnos  van néha, hogy nem is tudok dolgozni. Köszönöm a türelmet!

Köszönöm az Önök szeretetét, hiszen rengeteg erőt kapok folyamatosan azoktól az ügyfeleinktől, akik már ismernek innen-onnan  személyesen, vagy telefonon- online kapcsolatból.

Újra tanultam amit csak tudtam a saját szakmámon belül is. De van olyan terület amit nem tudok újra elvégezni. Így azokat a termékeket elengedem inkább arra koncentrálok, amit el tudok végezni.

Köszönöm, hogy meghallgatott azáltal, hogy elolvasta írásom

S ha azt gondolja, hogy vége a megpróbáltatásaimnak akkor olvasson tovább..

ÚJ BEKEZDÉS – ÚJ SOR NAGY BETŰ életem könyvébe:  2015. Január  IDE kattinthat

https://www.facebook.com/Odettbutorszalon/

Utóirat: Sajnos szükségessé vált eme kiegészítés

Kérem, mellőzze a meggondolatlan rendelést. Csak akkor rendeljen bármit, ha valóban át fogja venni. Az át nem vett csomagnál nekem a futár útját oda -vissza ki kellene fizetnem. Ezzel az én kislányom szájából húzná ki a falatot. Pedig most nem egyszerű előteremteni

Köszönöm, ha felelőségteljes felnőttként cselekszik

Hozzászólás írása

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Minden jog fenntartva! | Odett Bútoszalon by Fairydesign 2016