fbpx

Betekintés a Kiss-Csík portára

Bejegyezte: odett_admin Ekkor: április 09, 2017  /   Kategóriák: Blog

 

Ha érdekli Önt, hogy honnan-kiktől születnek eme alkotások, s hogyan is jutottunk el idáig? Szó szerint családi vállalkozás a miénk!

Régebbről indul a történet. Pontosan a múlt évezredbe nyúlik vissza. Vagyis, 1998-ig.

Közös kárpitos életünk akkor kezdődött. Mindkettőnknek több a szakmánk egyszerű munkánál. A hobbink is ez! Mára már széles termékkörünk első darabja anno egy teknős puff volt, melyet férjem készített az akkor 1 éves kisfiunknak Dusánnak! Mindig féltettem, hogy fel ne fázzon, eleven kis srác volt, s folyton a padlóközelségben játszott kisautóival. Szóval így indult, jöttek ismerőseink, meglátták teknősünket, s a felismerés akkor indult bennük. Nekik is jó lenne ilyesmi. Volt aki továbbgondolta, jó-jó de ha nem lenne feje-lába, csak sima kerek legyen. Aztán innentől már nem volt megállás a termékskála bővítésében. Aztán…

Fiunk tragikus balesetben elhunyt 4 évesen.  vállalkozásunk és vigaszt hozó kislányunk: Odett egy időben születtek! Természetes volt, hogy tevékenységünk is az Ő nevét kapta.

Később angyali kislányunk: Iringó is megérkezett, Mivel már lányok voltak a családban, ekkor jött a felismerés, hogy kellene valami csajos puff, s létrehoztuk a Katica puffokat. De az életben megbukni látszik az elméletünk, ugyanis a pici kisfiúk pont a bogárszeretetük miatt talán, de gyakran ezt választják és nem a teknőst, vagy a leveli békát, persze csak, ha szüleik engedik a választást nekik. Majd itt is igazodnunk kellett később a szobaszínekhez, mert nem minden lakásba illett a piros. Ezért ma már szobaszínekhez igazodva készülnek.

De visszakanyarodnék a családi történetünkhöz.

Aztán Odett sajnos 3 és fél éves korában elment bátyja után a Mennyországba. Ezeket a tragédiákat nem volt egyszerű túlélni, mindinkább a munkába temetkeztünk. Én személy szerint akkor kezdtem el vásárokba járni, majd kézműves rendezvényekre és fesztiválokra. Így könnyen meglehet, hogy már személyesen is találkozhattunk valahol.

(Ha igen, és használja is valamelyik termékünket, akkor kérjük, írjon nekünk véleményt a termékhez, amelyik olyan vagy nagyon hasonló mint az Öné) Leendő vásárlóinknak segít ezzel, ha elmondja saját tapasztalatait! A webáruházban minden terméket megtalál.Köszönjük, ha szán ránk pár percet!)

Szóval jártam az országot, s néhány szomszédos országban is voltam. Utólag belegondolva, részben az anyagiak miatt persze, de lehet, hogy inkább azért, hogy ne legyek itthon az emlékeimmel. Aztán persze kezdtem ráeszmélni, hogy nem jó ez így, de akkorra már mókuskerékként nem tudtam kiszállni belőle. Ekkor zsupsz –  hoppá az élet átírta a forgatókönyvet. Derült égből villámcsapás, agyvérzés és  stroke egymás után,  tolószékig bénulás.

Még bénultan feküdtem, amikor megszületett a gondolat, hogy hogyan is legyen tovább. A gondolatot tettek követték, s most ezért tudja Ön is olvasni eme sorokat.

Az újratervezés erőt is adott! Újra tanultam mindent. Már viszonylag szépen tudok járni, stb. Újra varrogatok! Bár még csak két ujjam működik a bal kezemen, mégis HÁLÁS vagyok. Mert nagyon sok ember nem ennyire szerencsés, mint én! Nem mindenki kapja meg a második esélyt! Én megkaptam! S IGEN, KÖSZÖNÖM! ÉLEK VELE! BOLDOGAN! CSALÁDOM KÖRÉBEN

A jövőben nagyon sok infot igyekszünk átadni ezen az oldalon. Ha követné mindezt átfogóbban a Blog  menüben mindig megteheti.

Rendelhető termékeinket árakkal együtt megtalálja a saját weboldalunkon. Több online portálon találkozhat termékeinkkel, de általában a saját oldalunkon a leggazdaságosabb.

Kellemes és hasznos időtöltést itt nálunk!

Mivel sok emberrel beszélgettünk mindig, nyitottak vagyunk az új igényekre, így bővült folyamatosan a termék palettánk. Abszolút minden termékünket egyedi igények ihlették. Hiánytermékek…Az Ön igényét is teljesítjük, ha tudjuk. Keressen bátran!

Első ránézésre, lehet. hogy nem mindig egyértelmű, melyik darab mire való, de a termékleírásban igyekszünk minél pontosabb leírást adni. Ha kérdése lenne bármivel kapcsolatban, kérem írjon nekünk az info@odettbutorszalon.hu címre. Vagy írhat nekünk az ITT található Űrlap segítségével.

További szép napot kívánunk Önnek és családjának!

 

2021. Január 22.

Új sor nagy betű, új bekezdés

Férjem tragikus hirtelenséggel elköltözött Égi családunkhoz !

 

 

One Comment

Hozzászólás írása

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Minden jog fenntartva! | Odett Bútoszalon by Fairydesign 2016