fbpx

Amit a hengerpárnákról érdemes tudni

Bejegyezte: odett_admin Ekkor: október 18, 2017  /   Kategóriák: Blog

Pihenne egy hosszú nap után? Ajánlhatom hozzá a környékünk kedvenc párnáját? Egy családba elég, ha egy ilyen párna bekerül. Onnantól egészséges versengés alakul ki, hogy hencsergésnél, pihenésnél, Tv nézésnél, éppen ki a soros, ki használja. Tehát ez az a termék, amivel soha nem foghatunk mellé.  Ünnepek, idején különösen szeretem ajánlani, hiszen egy hatalmas szaloncukornak tudjuk becsomagolni. Ahány embernek kell ajándékot választania, annyi „szaloncukor” 100 féle összeállításban létezik. mindegy kinek ajándékozna, mindenkire gondoltunk.

Számolja össze, hány embernek szeretne ajándékozni és a CSALÁDI CSOMAGOK szóra kattintva megtalálja a TÖBBET OLCSÓBBAN kínálatokat!

Első ránézésre kissé rejtőzködőnek tűnhet ez a párnácska mivel azonnal nem látszik, hányféle módon lehet használni. Hengerpárna amely felveszi testünk formáját, így ideálisan kényelmes mindenkinek. Mindegy, hogy testünk mely részéhez használjuk, fejünk, nyakunk alá, derekunk mögé vagy lábunk alá. Ha ülő állapotban deréktájon háta mögé helyezi, úgy, gerinckímélő párnaként funkcionál. Lábfájdalmak, esetleg műtétek után, a lábunkhoz is használhatjuk. Így egyetlen párnával több területen segíthetünk-több, mint egy egyszerű párna.

40 cm hosszú 13 cm átmérővel, göbös szilikonszálas töltéssel PRÉMIUM pihe-puha anyagokból is, mint a babaplédek. Erről a töltésről azt kell tudni, hogy gondozásmentes, és mindig ilyen marad. igaz, hogy drágább, mint a polisztirolgyöngyös kivitel, viszont később nem igényel töltésére törődést.

Tisztítás: 40 Celsius fokon mosható, töltelékével együtt. Cipzáras zárású.

Használhatjuk: alváshoz, tv nézéshez, relaxáláshoz, utazásaink során: autóban, buszon, vonaton, repülőn. Bárhol, ahol szeretnénk pihentetni a fejünket.

STANDARD– polisztirol gyöngy töltésű párnákhoz

Azért cipzáras huzatúra terveztük, hogy mindenki saját igényeire szabhassa. Nem vagyunk egyformák, így az igényeink is mások. A mi párnáinkat mindenki saját igényeire formálhatja – bár ez inkább a gondozást igénylő párnák esetében fontos.

A töltőanyagok tekintetében is több megoldás közül lehet választani.

Anyaguk összetételében is van köztük több féle kivitelben:

Polisztirol töltéssel STANDARD párnaként (ami igaz, hogy olcsóbb, viszont később gondozást igényel)

Használat gyakoriságától, illetve, hogy ki hogyan szereti használni, válik el, hogy lesz-e szükség később a rátöltésre? Minden Standard párna mellé kicsi csomag utántöltőt kap ajándékba, mely egyszeri utántöltéshez elegendő. Ha egy megrendelésen belül minimum 4 db párnát rendel, abban az esetben a nagy csomag utántöltőt kapja mely hosszú távra elegendő.Mindez  a standard párnákra vonatkozik.

Hozzászólás írása

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Minden jog fenntartva! | Odett Bútoszalon by Fairydesign 2016