Kosár

Jelenleg 0 termék

Rallys babzsák – 2 helytakarékos füllel

Rallys babzsák – 2 helytakarékos füllel

Értékelés 5.00 az 5-ből, 1 értékelés alapján
(1 vásárlói értékelés)

11.500 Ft14.500 Ft

Babzsák kisfiúknak!
A Színes szavak hivatkozási gombok is egyben, kattintson rájuk.

 

Törlés
Cikkszám: babzsak_rallys2 Kategória: Címke:

Leírás

Dupla anyagban, mert van egy belső zsák, amit a cipzáros huzat levétele után találnak, így a huzatot ki lehet mosni ha bekoszolódna. Polisztirol gyöngy töltésű, cipzáros a belső huzat is, így később tudnak hozzá tölteni polisztirol gyöngyöt, amikor már rendeződnek benne, családban mindenki tudja használni, kortól és nemtől függetlenül.

A fotón még nem az új fotó van, de már helytakarékos füllel készül. Hogy amikor nincs használatban, olyankor fel lehet akasztani akár a kilincsre, vagy egy kampóval a szekrényajtóra, hogy ne foglaljon nagy helyet.

Több méretben készülnek nálunk  a babzsákok, kicsiknek és nagyoknak egyaránt!:) Babfotelek felnőtteknek, bevarrt derékívvel.

8-10 éves kor alatt babfotelként, babákat még altatni is lehet benne, kisebb gyerekek szintén bele tudnak kucorodni, fiatal serdülők és fiatal felnőttek számára huppanós puff.

+Ha a huzat már nem trendi, mert a nagyfiú kinövi, akkor bármilyen másik huzatot lehet nálunk vásárolni. Szoba színeihez és bútorokhoz igazodva is el tudjuk készíteni Önöknek Így a  belső zsák tovább használható, nem kell eldobni.
Méretei: Űrtartalom: 100 liter, átmérője: 58 cm, magassága: 45 cm.

Töltött és üres állapotban is szállítjuk. Ha esetleg van otthon régi babzsákból, vagy bármilyen okból bele való gyöngy, akkor a cipzáros nyíláson keresztül otthon is bele lehet tölteni a gyöngyöket egy pet palack szűkített része segítségével. Egyébként a polisztirol gyöngyöt be lehet szerezni, minden olyan kereskedésben, ahol a táblásított polisztirol lapokat árulják, amiket a házak szigetelésére használnak. Lehet, hogy nincs raktáron, de ők tudnak rendelni. Így mindenki el tudja érni esetleg saját lakhelyén is. A betöltéshez a zsák nyitott szájához használhatunk egy pet palack szűkített részéből vágott tölcsért,amit szorosan belekötünk a nyakához, mintha be szeretnénk simán csak kötni, de már a tölcsérünkkel,  így nem fognak szétgurulni a gyöngyök, csak oda folynak bele, ahová szeretnénk.

Utalás előtt mindig várja meg a személyes visszaigazoló email-t, hogy biztosan raktáron van-e az Ön által megrendelt termék. Szállításról ITT is olvashat.

Ha Rólunk is szeretne infót. Valamint hasznos bejegyzéseket találhatnak a Blog  menüben. További Termékeink: sima kerek puffok műbőrökből, enoa, nova Prémium minőségű szövetekből minimalista puffok, figura puffok prémium minőségben, török jellegű nagy puffok, Mintás puff, Huppanós puffok, Retro favázas puffok, Hengerpárnák, Gerinckímélő párnák, székpárnák több formában, Babfotelek felnőtteknek, Babzsákok kicsiknek, és nagyoknak, Mezőgazdasági ülések komplett huzatai. Párnák valódi bőrből. EÜ párnák.

nt hasznos bejegyzéseket találhatnak a Blog  menüben. További Termékeink: sima kerek puffok műbőrökből, enoa, nova Prémium minőségű szövetekből minimalista puffok, figura puffok prémium minőségben, török jellegű nagy puffok, Mintás puff, Huppanós puffok, Retro favázas puffok, székpárnák több formában, Babfotelek felnőtteknek, Babzsákok kicsiknek, és nagyoknak, Mezőgazdasági ülések komplett huzatai. Párnák valódi bőrből. Egészséghez kapcsolódó termékeink  is léteznek: Hengerpárnák, Gerinckímélő párnák.

További információk

Tömeg N/A

Rallys babzsák – 2 helytakarékos füllel termékről 1 értékelés

  1. Értékelés: 5 / 5

    B.Kati

    Kényelmes , gyerkőcök szeretik. Sokat ugrálnak rá. 🙂

Mondd el a véleményed
Minden jog fenntartva! | Odett Bútoszalon by Fairydesign 2016