Huppanós puff – Mogyoró

Huppanós puff – Mogyoró

Értékelés 5.00 az 5-ből, 1 értékelés alapján
(1 vásárlói értékelés)

9.500 Ft13.500 Ft

Babzsák a kicsiknek, Huppanós puff a nagyoknak és fiatal felnőtteknek.

 Töltve vagy Üresen. Ha van otthon töltőanyag, illetve ha van korábbi huppanós zsák tőlünk, akkor a huzatot le tudja cserélni erre a huzatra, így fel tudja újítani meglévő termékét.

Válassz egy lehetőséget gomb megnyomásával megtalálja az árajánlatokat is. Részletes termékismertetőért görgessen lefelé. Kérdése van? Írhat nekünk: IDE

A Színes szavak hivatkozási gombok is egyben, kattintson rájuk nyugodtan.


Kiürítés

Leírás

Több méretben készülnek a babzsákok, kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Külső szövete kiváló bútorszövetekből készül. Van belül egy belső zsák ezért a külső huzat mosható. Később, amikor a mostani huzata már nem trendi esetleg, akkor külön lehet hozzá vásárolni új külső huzatot. tehát nem kell másik babzsák, csak egy új “öltözet”, melyet csak rá kell húzni a belső zsákra.

Polisztirol gyöngy töltésű, cipzáros a huzat, így később tudunk hozzá tölteni gyöngyöt, amikor már rendeződnek benne.

Fiatal felnőttek közkedvelt terméke mert mintha egy kosár lenne, kényelmesen bele tudnak fészkelődni, a családban mindenki tudja használni, kortól és nemtől függetlenül.

8-10 éves kor alatt babfotelként, babákat még altatni is lehet benne, kisebb gyerekek szintén bele tudnak kucorodni, fiatal serdülők és fiatal felnőttek számára huppanós puff.

A fotón még nem az új fotó van, de már csak helytakarékos füllel készül. Hogy amikor nincs használatban, olyankor fel lehet akasztani akár a kilincsre, vagy egy kampóval a szekrényajtóra, hogy ne foglaljon nagy helyet.

méretei:

Űrtartalma: 100 liter, átmérője: 58 cm, magassága: 45 cm.

Töltött és üres állapotban is szállítjuk. Ha esetleg van otthon régi babzsákból, vagy bármilyen okból bele való gyöngy, akkor a cipzáros nyíláson keresztül otthonilag is bele lehet tölteni a gyöngyöket egy pet palack szűkített része segítségével. Egyébként a polisztirol gyöngyöt be lehet szerezni, minden olyan kereskedésben, ahol a táblásított polisztirol lapokat árulják, amiket a házak szigetelésére használnak. Lehet, hogy nincs raktáron, de ők tudnak rendelni. Így mindenki el tudja érni esetleg saját lakhelyén is. A betöltéshez a zsák nyitott szájához használhatunk egy pet palack szűkített részéből vágott tölcsért,amit szorosan belekötünk a nyakához, mintha be szeretnénk simán csak kötni, de már a tölcsérünkkel,  így nem fognak szétgurulni a gyöngyök, csak oda folynak bele, ahová szeretnénk.

Utalás előtt mindig várja meg a személyes visszaigazoló email-t, hogy biztosan raktáron van-e az Ön által megrendelt termék. Szállításról ITT is olvashat.

Ha Rólunk is szeretne infót. Valamint hasznos bejegyzéseket találhatnak a Blog  menüben. További Termékeink: sima kerek puffok műbőrökből, enoa, nova Prémium minőségű szövetekből minimalista puffok, figura puffok prémium minőségben, török jellegű nagy puffok, Mintás puff, Huppanós puffok, Retro favázas puffok, Hengerpárnák, Gerinckímélő párnák, székpárnák több formában, Babfotelek felnőtteknek, Babzsákok kicsiknek, és nagyoknak, Mezőgazdasági ülések komplett huzatai. Párnák valódi bőrből. EÜ párnák.

További információk

Tömeg N/A
Méretek 58 x 45 cm

Huppanós puff – Mogyoró termékről 1 értékelés

  1. Értékelés: 5 / 5

    Bereczki Zoltánné

    Utazás során is vittük magunkkal, mert nagyon könnyű. A színe és a formája a folyamatos használattól sem kopott el. Könnyen tisztítható. Praktikus és kényelmes babzsákfotel.

Mondd el a véleményed

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Minden jog fenntartva! | Odett Bútoszalon by Fairydesign 2016