Kosár

Jelenleg 0 termék

Hímzett mintás puff Aranykalászos PRÉMIUM KATEGÓRIÁS TERMÉK

Hímzett mintás puff Aranykalászos PRÉMIUM KATEGÓRIÁS TERMÉK

6.900 Ft

Puff, ülőke, lábzsámoly, kinek mire van szüksége. Sokféleképpen használható. Nekünk magyaroknak az aranykalász tulajdonképpen jelkép is

10 készleten (utánrendelhető)

Leírás

Anyaga török műbőr, gyári hímzéssel. Itt hívnám fel a figyelmet arra, hogy ezek az anyagok nem keverendőek a töredezős lehámlós keleti lélegző bőrnek nevezett csúfságokkal!! Hosszú évek óta dolgozom ezekből az anyagokból, tehát tapasztalatom van bőven. viszont az országba érkezett sok gagyi minőség miatt, nem egyszerű egy átlagember szemével ez a dolog. Sajnos rengeteg embert ugrasztottak bele az olcsó bútornak nevezett vackok csapdájába. Bízom benne, hogy a fotók valamennyire láthatóvá teszik a minőséget is. Ez a puff sötétbarna, mint az ébenfa, de a fotókon, inkább feketének látszik.
Töltőanyaga szilikonos friese. Ez szálas göbös anyag, és annyi van a puffba tömve, hogy nincs súlyhatár, bárki használhatja, nem lapul le. EZEN FELÜL MINDIG ILYEN MARAD, tehát nem kell utána tölteni sosem, mint például a babzsák jellegű termékeket. használhatják ülőkének, vagy lábzsámolyként. teljes átmérője:45 cm magassága 27-28 cm.

Megrendelésnél kérem utalás előtt várja meg a visszaigazoló email-t, hogy biztosan megvan-e még a kiválasztott áru. Klasszikus stílusos  darab.  Ajánljuk születés és névnapokra, házassági évfordulókra, bármilyen alkalomra, ahol kedves ajándékot szeretnénk adni!

További információk

Tömeg 3 kg
Méretek 45 x 45 x 27-28 cm

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Hímzett mintás puff Aranykalászos PRÉMIUM KATEGÓRIÁS TERMÉK” értékelése elsőként
Minden jog fenntartva! | Odett Bútoszalon by Fairydesign 2016