Gerinckímélő-reuma párna – 1 sofőröknek és ülőmunkát végzőknek

Gerinckímélő-reuma párna – 1 sofőröknek és ülőmunkát végzőknek

Rated 5.00 out of 5 based on 1 customer rating
(1 vásárlói értékelés)

5.400 Ft

Korunk meghatározó egészségügyi problémája a helytelen tartás, most konkrétan a gerincünk terhelésére gondolok, mely addig eszünkbe se jut, amíg nincs vele probléma. De van segítség! Görgessen lefelé a bővebb termékismertetőért.

A gerinckímélő párna farkcsontunkat a heterogén szivacsszerkezetnek köszönhetően a levegőben tartja, így az nem nyomja gerincünket alulról felfelé, ezáltal nincs dupla terhelés! Csökkenthetjük a porckopás és a gerincsérv kialakulásának esélyét.

3 készleten (can be backordered)

Leírás

Korunk meghatározó egészségügyi problémája a helytelen tartás, most konkrétan a gerincünk terhelésére gondolok, mely addig eszünkbe se jut, amíg nincs vele probléma. De van segítség!
Modern, civilizált világunk egyik nagy hátránya, hogy életünk legnagyobb részében ülünk, s ezáltal nagyon megterheljük hátgerincünket. A felelős mindezért, a gerincünk végén lévő farkcsont, mely a sok üléstől negatív hatással van a hátgerincünkre. Testünk súlya felülről gerincoszlopunkra terhelődik és lefelé nyomja azt. Üléskor viszont a farkcsont alulról feszíti gerinccsigolyáinkat. E kettős terhelés következménye az, hogy a 2. és az 5. csigolyák között, dupla terhelés éri gerincünket. E kettős negatív behatás okozza a porckopást, s az ebből adódó súlyos fájdalmakat.

A GE-KIM-ÜL E párnával megelőzhetünk minden ülés okozta kóros elváltozást és súlyos fájdalmakat.

Használat: úgy ülünk rá, hogy a farkcsont a kivágott rész felett legyen.

Használati javaslat: gerincproblémák esetén a fájdalmak enyhítésére, illetve megelőzése céljából.

A párna huzata autó-üléshuzat, bútorszövet és textilbőr felhasználásával, cipzáros kivitelben készül, a könnyű tisztántartás céljából.

Ha tetszik a párna, de más bevonóanyaggal  szeretné, akkor az  anyagmintákat a Standart párnákhoz  Itt tudja megnézni, s mivel mindkét oldalát másmilyen anyagból szoktuk készíteni, így azt a számot kell, hogy megírja nekünk, amelyik szövetpárosítás tetszik az anyagminták közül, így személyesen Önnek megoldjuk.

A Prémium minőségű párnákhoz szövetmintát Itt talál.

Mérete úgy került kialakításra, hogy az autók üléseibe is ideálisan passzol, a két combfogó közé ékelődik be. Súlyhatár nincs, bárki használhatja.

A párna lelke: német technológiával készített szendvicspanel melynek mindkét oldala használható, azért készül két színből, hogy tulajdonképpen két párna egyben.

Az egyik oldala használható pl az autóülésben, a másik a székében.

Utalás előtt mindig várja meg a személyes visszaigazoló email-t, hogy biztosan raktáron van-e az Ön által megrendelt termék. Szállításról ITT is olvashat.

Ha Rólunk is szeretne infót. Valamint hasznos bejegyzéseket találhatnak a Blog  menüben. További Termékeink: sima kerek puffok műbőrökből, enoa, nova Prémium minőségű szövetekből minimalista puffok, figura puffok prémium minőségben, török jellegű nagy puffok, Mintás puff, Huppanós puffok, Retro favázas puffok, Hengerpárnák, Gerinckímélő párnák, székpárnák bútorszövetből, több formában, Babfotelek felnőtteknek, Babzsákok kicsiknek, és nagyoknak, Mezőgazdasági ülések komplett huzatai. Párnák valódi bőrből. EÜ párnák.

Additional information

Tömeg 0.3 kg

1 review for Gerinckímélő-reuma párna – 1 sofőröknek és ülőmunkát végzőknek

  1. Értékelés: 5 / 5

    Szia Évi!

    Gyönyörű terméket kaptam. Átadtam édesanyámnak, akinek eddig nagyon fájt a dereka. Amióta használja, a fájdalma enyhült és emellett szép párnán csücsül! 😉 🙂

    További jó munkát!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Minden jog fenntartva! | Odett Bútoszalon by Fairydesign 2016