1.) Csináld magad jin jang puff Prémium- 0ft-ból kitölthető

1.) Csináld magad jin jang puff Prémium- 0ft-ból kitölthető

Értékelés 5.00 az 5-ből, 1 értékelés alapján
(1 vásárlói értékelés)

4.900 Ft6.700 Ft

Minden korosztály használhatja ülőkének, vagy  akár lábzsámolyként is. Már üresen is kapható. Válassz egy lehetőséget gomb megnyomásával kiválaszthatja, milyen állapotban, mennyiért lehet az Öné.

Részletes termékismertetőért görgessen lefelé. Ötleteket is talál, hogyan töltheti ki nulla forintból.

Használja már ezt a termékünket? Véleményt írhat róla! Kérdése van? Írhat nekünk az ITT található Űrlap segítségével.

Kiürítés

Leírás

Sokan kérték, hát legyen: Jin jang puff huzat üresen. 🙂 Camel-beige színű.
A puffokat nagyon régóta ismerik az emberek. kis helyen elférő ülőalkalmatosságok. Külsőleg sima vízzel tisztítható novalife és enoa szövetből készültek. Ezek olyan szennytaszítós aquaclean szövetek amelyeket nanotechnológiával készítenek. Éppen ezért, ha bármilyen festék, toll, étel rákerülne, akkor sima vizes ruhával le tudjuk törölni. Így nem kell mosógépbe mosni, csak simán le kell törölni kívülről. Az itt található kisfilm tökéletesen be tudja mutatni az anyag tisztíthatóságát, a mindennapi élet szennyeződéseihez alkalmazkodva. Most pár pillanat amíg megnézi, de ez az idő megtérül amikor ilyen típusú anyagból lesz akár bútora is bárkinek, vagy a mi termékeink közül bármelyik, amelyik ilyen anyagból készült. A sima kerek puffok mellett 3 féle figura formában is készülnek ebből a tipusú anyagokból : teknős(komoly) katica (klasszikus) és leveli béka (bohókás vidám) szövetét tekintve is alkalmazkodtunk a kihíváshoz. Csak vízzel tisztítandó.

A Jin Jang puff inkább a felnőttek kedvence. Ezt a típust szokták kérni jógázáshoz is.
Használhatják ülőkének, vagy lábzsámolyként.

A legolcsóbban úgy lehet az Öné, ha üres állapotban rendeli. Leírjuk, hogyan töltheti ki gyorsan, egyszerűen, olcsón.

A puff huzatát egyszerűen, és többféle megoldással ki lehet tölteni. Amivel mi töltjük őket, az nem nagyon van kereskedelmi forgalomban. De! Otthon az alábbiakat ajánlom, mindegyik megoldás olcsó és egyszerű:

1. Gyűjtsön össze szórólapokat vagy egyéb újságokat, lapjaiból egyesével gyúrjon papírgalacsinokat, (mint a táskákban van, amikor vesszük). A puffot hanyatt fektetjük és a cipzáros felénél betöltjük, csigavonalban haladva soronként.
Ha végzett, becipzározza, használja kis ideig, addig igazodik, préselődik benne, majd ha igényli a puff akkor újra kicipzározhatja, és újabb sorokat rakhat bele, amíg el nem éri, az Ön  számára megfelelő keménységet!


2. Puha kinőtt ruhákat kisebb darabokra vágva, szintén körbe-körbe pakolgatva teletölti. Ez nehezebb lesz mint a papírgalacsinos, de a célnak megfelel!
Ráadásul ingyen vannak ezek a töltőanyagok! -vagy

 3. Tönkölypelyvával is tölthetik.
Megrendelésnél kérem utalás előtt várja meg a visszaigazoló email-t, hogy biztosan megvan-e még a kiválasztott áru.

Használhatják ülőkének, vagy lábzsámolyként.

Ez a puff egy fotel elé rakva lábzsámolyként, szuper kényelmessé varázsolhatja a fotelünket.

Dohányzóasztal köré is rakható. Van, aki ágy mellé rakja éjjeli szekrény helyett, mert tudnak a tetejére pakolni.

Megrendelésnél kérem utalás előtt  mindig várja meg a személyes visszaigazoló email-t, hogy biztosan raktáron van-e még az Ön által kiválasztott áru, a legtöbb termékünk egyedi, szinte két azonos is csak akkor fordulhat elő, ha egy időben készültek.

Szállításról ITT is olvashat.

Ha Rólunk is szeretne infót. Valamint hasznos bejegyzéseket találhatnak a Blog  menüben. További Termékeink: Prémium kerek puffok sima kerek puffok műbőrökből, minimalista puffoktörök jellegű nagy puffok, Mintás puff, Huppanós puffok, Retro favázas puffok, Hengerpárnák, Gerinckímélő párnák, székpárnák bútorszövetből, több formában, Babfotelek felnőtteknek, Babzsákok kicsiknek, és nagyoknak, Mezőgazdasági ülések komplett huzatai. Párnák valódi bőrből. EÜ párnák.

További információk

Tömeg 0.3 kg

1.) Csináld magad jin jang puff Prémium- 0ft-ból kitölthető termékről 1 értékelés

  1. Értékelés: 5 / 5

    Noémi

    Nagyon jó lehetőség azok számára, akik a régi babzsákjukat új köntösbe szeretnék bújtatni, vagy amilyen megoldást a készítő kínál. Hajrá kreatív anyukák!

Mondd el a véleményed

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Minden jog fenntartva! | Odett Bútoszalon by Fairydesign 2016